Şimdi Ara

Okulda Hocaya Çokmu Sert Çıktım? Yardım lütfeN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene 11. sınıfım. Geçen sene ful önde oturdum öğretmen masası önü.Millet arkada kopyanın anasını ağlatırken önde mal gibi kalıyodum ben.Ama geçen sene asosyal diye nitelendirdiğimiz sınıfa giriyodum galiba.Konuşmuyodum bişey yapmıyodum.Dersler boka döndü.Evle aram bozuldu.Yaklaşık 2 ay kadar babamla 1 kelime konuşmadım.Hep bu hocaların veli toplantısında bana össyi kazanamaz damgası vurması yüzünden.Bu sene adam gibi çalışıyım bişiler yapıyım dedim.Çünkü benim asosyalliğimin temelinde başkalaırını benden üstün görmem yatıyor ve kendimden üstünlerin olduğu ortamda rahat hareket edemiyorum.Ders çalışıp sınıfta bi yerlere gelince sorunun geçeceğine inandığım için önce arka sıraya oturmam lazımdı.Okul açıldı en arkanın 1 önüne oturdum.Tamam dedim güzel.Ama bugün bayan sınıf hocamız o kadar kişinin önünde geldi bana taktı.Sen kalkacan öne oturacan öndeki 2 kız arkya oturacak dedi.Başta yok hocam oturmam falan dedim.Ben varken buna sen mi karar vereceksin dedi.Hacam afedersinizde geçen sene önde mal gibi oturdum.Kalkmam burda oturacam dedim.Bunu deyince hoca şaşırdı sınıfı gülmem tuttu.Haca nolmuş bu çocuğa falan dedi sınıfa.Sonra kaş göz hareketleriyle kalk falan dedi.Belki bu dilden anlar diye psikolojik baskı içersindeyim hocam orda dedim.Gene kalk falan yaptı.Neyse bakışırken zil çaldı.Diğer ders geldi gene kalk falan.Yok hocam ben ciddyim kalkmıcam dedim.Kalk dedi.Israr ediyorum dedim.Hala kalk dedi.Sınıfta bu kadar adam varken neden ben kalkıyorum öne oturmak isteyen varsa buyursun otursun dedim.Sinirlendi oturacaksın diye bağırdı.Tamam oturuyum ama şunuda bilin benim istek ve düşüncelerime saygı göstermeyene ben hiç saygı göstermem dedim.Dediğine pişman olman için 5 snyen var o dediğin lafı tekrar söyle dedi.Söylenecek bişey yok dedim.Sustu.Sonra arada laf soktu dua et iyi günümdeyim yoksa bu yaptığın disiplinlik , cahilliğine veriyiyorum , terbiyesiz falan dedi.Şimdi ben bu durumda haklı olduğuma inanıyorum.Çünkü geçen sene çok sıkıntı çektim evde ailemle yabancı gibiydim 2 ay boyunca.Ben ne yapıyım şimdi ilk günden okuldan soğudum. Sayısal bölümdeyim bu hocanın 7 saat dersi var haftada ve sınıf hocamız ayrıca fizik hocası.Sİz benim durumumda olsaydınız ne yapardınız yardım lütfen?Ama ben o hocaya şöyle şöyle derdim değilden bundan sonra ne yapabileceğime söylerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZibidyGonzaLesxD -- 25 Eylül 2009; 20:24:51 >

• merak etme bişey yapamaz ama kesınlıkle notlarını yuksek tut eger sınıf onunde hocayı rezıl ettıysen senın ıcın pek kaanatı olmayabılır
    yuğsan aras suyuyla, çıkmaz yüzün karası.
    düşman bekler karşıda, önüne kattı beni,
    can alınan çarşıda, kardeşim sattı beni.
    dönüp seslendim geri, merhametsiz birine,
    beni siz vursaydınız, şu gavurun yerine.
  • Yarınki dersten sonra dünkü terbiyesizliğimden dolayı özür dilerim hocam de. 1-2 tane düşüncesiz öğretmen için disiplin cezası alma veya hoca sana zayıf vermesin yapıcak bişey yok.
    sınıfı temizlettiler.neyse dedik.paspasladık fln.sonra ogretmenler odasınada bi el atın dediler gittik.yok iyi silin fln dedi bastırın diyo.bende dedim hocam hademesi yokmu okulun.yok falan dedi güldü.sonra iyi sil falan dedi.bende cok biliyorsanız siz silinde bi kadınlık gorelim dedim hoca güldü.hatta baska bi hocada güldü hadi devam et dediler ama ben bu duruma cok sinir oldum.daha 2. gün okula gitmek istemiyorum nerdeyse bütün binayı bize temizlettir.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peacifullord

hocayla takışma.en önde oturman asosyal oldugun anlamına gelmez . git milletle konus

En önde oturmakla alakalı değil.9. sınıfta sınıflar E sınıfına kadardı ve ben D sınıfındaydım.Ama 10 . sınıfta sayısalda A sınıfına geçtim ve diğer sınıfımdan kimse yoktu sınıfta.Sanki 9. sınıfa tekrar başladım.Ve bizim eski tayfayla ara gırgır şamata flndı.Bu sınıfta herkes inek ve hepsi birbirini tanıyor.1 sene boyunca alışamadım sınıfa.Bu dediğim hocada geçen sene beni sürekli sınıfın ortasında azarlıyodu sosyal ol biraz diye.Bu sene mecburum ders çalışmaya ztn 2 sene kaldı össye diye niyetlendim ama hiçbirşey umduğum gibi gitmedi.Sen çalışırsan öndede yaparsın demeyin sorun benim için şuan o değil.Bu yaptığı çifte standart çok ağırıma gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZibidyGonzaLesxD -- 25 Eylül 2009; 20:38:07 >

• Bana da bir bakarmısınız lütfen

Şimdi bir liseye kayıt için gittik o da dedi olmaz çünkü şundan bundan dolayı diye zırvalıyor sonra elini enseme vurdu öyle kaldı ben de elini ensesinden çektim acaba çok mu kaba oldu O da dedi nooldu bende dedim rahatsız oldum sizce kabalık mı oldu?

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • Haklısın da konuşma biçimin biraz ters. Yani bu yüzden haksız duruma düşüyorsun. Git özür dile ve derdini anlat.
  • puha o da birşeymi lise 2 de müzik hocası yoga yapazagız transa gececegiz huzuru yakalayacagız falan filan birşeyler diyordu... bnde tutamadım kendimi hass..tir ulan diye bagırmıstım. hoca baya içerlemişti. sonra gittim özrü diledim.

ama kanaatinden düşürebilir, git hocadan özür dile terbiyesizlik için yine arkaya otur.

if you want to make it for a living, your number 1 aim should not be how to maximize your profit, but how to minimize your risk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brky

o hocaya sinir oldum. git yarın yine arkaya otur.

tek hatan geri adım atman keşke geçmeseydin lise hayatım boyunca hocalara hep muhalefet ettim ama hiç bişey olmadı gerkirse durduk yere hocaya laf sok dalga geç hizaya gelecaktir
  • hocadan git özürdile. derdini güzelce anlat. ne en arka nede en ön olsun ortalarda bulusun bence.
    sıkıntı anlat hoca anlayacaktir haa anlamassa ozaman sınıfını degiştir
    psn:soyhaa
  • en önde oturmanla asosyallik arasında bir ilgi ben kuramadım. Aksine en önde oturanlar hep bizim gozumuzde derse ilgili arkadaşlar olarak gorunurdu öğrenci iken. Sende git hocan ile konuş anlat önde rahat edemiyorum ortalarda oturmak istiyorum de ve ozellikle Fizik dersine çalış
  • iyi yapmışın
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.