Şimdi Ara

Kızlar ''Kız'' Gibi Erkeklerden Hoşlanıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
2.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yüzdeki, vücuttaki kıl oranı erkekliği mi belirtiyor? Sen bu kafayla daha çok kıskabırsın o tipleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Garip Biri

Kızlarla konuşamayan ve kızlarla takılan erkekleri kıskanan bir kardeşimiz

+1

muhtemelen bu asosyal arkadaş lisede sınıfın bi köşesinde ezik ezik duruyordur. yolda höyt desen arkasına bakmadan kaçar ama forumlarda falan erkeğin ağa babasıdır.

bunu bu yazdıklarından dolayı söylemiyorum, bi insan bu kadar gereksiz bi genelleme yapıyorsa bir şeyler farklıdır. bunca zamanda bunu net olarak gördüm ve hiç de yanıldığımı hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 1 Mayıs 2014; 0:43:05 >
  • Kanka onlar friendzoneda kızlar onlarla normal arkadaş gibi sohbet eder ama sevgili olarak hep erkeksi adamlar vardır. Çünkü korunma içgüdüsünden dolayı.

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

quote:

Orijinalden alıntı: Dirkules

quote:

Orijinalden alıntı: oheleme

quote:

Orijinalden alıntı: Dirkules

(spor salonunda protein haplarıyla değil evde çalışarak yaptığı kaslara sahip olan)

Hahahahhhhahh tam türk genci evde şınav mekikle gerçek kas olur zaten salonda tonlarca ağırlığın altına girerek yapılanların içi boştur salonda hava kompresörü varya Bak ne diyecem protein hapı alayım ben sana bi kutu (protein hapı dediğin nedir anlamadım ama sen daha iyi bilirsin şimdi) eğer kullanıpta şişemezsen sen bana 5 kutu al aynısından ?

geçen yıl ben de gittim salona, tabi ki kas yapıyosun ama protein hapı kullanmadığın sürece vücudunda değişen tek şey kollarının kalınlaşması ve baklavaların biraz belirginleşmesi. hiç de öyle hayvan gibi vücudun olmuyo. (güçlenmiyosun demiyorum, vücut olmuyo ya da biz yapamıyoduk spor salonunda kullanmayanlar olarak bilmiyorum.)

--------------------------------------------

hocam valla, bi aksilik yok vücudumda.(vücut derken organlar falan onlardan bahsediyorum kaslardan değil) elim yüzüm temiz. yakışıklısın derler genelde. benim isyanım zaten buna. olmuyo, konuşamıyorum hoşlandığım kızla ve genelde de tipime güvenerek hareket ettiğim için (kızın karşısına çıkmalar falan konuşamadığım için anca bunları yapabiliyorum) belki de kendini beğenmiş biri olarak görülüyorum dışardan.

Senin tipine kusur bulmadım hocam, geneli böyle görüyorum sadece. Bir de şöyle bi durum var, çirkin adamın kendisi bi şeyler yapmazsa güvenecek hiç bir şeyi yoktur. Bu yüzden varını yoğunu ortaya koyar kızları etkilemek için. Yakışıklı adam da gururuna yediremez kız için şekilden şekile girmeyi. Karşıdan hamle bekler ve genelde kaybederse bu yüzden kaybeder.

sanırım benim sorun da bu. diyorum ki o beni görsün belki hoşlanır ilk o konuşur falan ama olmuyo demek ki.
    Nothing matters noone else

• isteyen bulur gençler .lami cimi yok. ama topal ama kör . illa ki bulursunuz.

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Garip Biri

Kızlarla konuşamayan ve kızlarla takılan erkekleri kıskanan bir kardeşimiz

+1

muhtemelen bu asosyal arkadaş lisede sınıfın bi köşesinde ezik ezik duruyordur. yolda höyt desen arkasına bakmadan kaçar ama forumlarda falan erkeğin ağa babasıdır.

bunu bu yazdıklarından dolayı söylemiyorum, bi insan bu kadar gereksiz bi genelleme yapıyorsa bir şeyler farklıdır. bunca zamanda bunu net olarak gördüm ve hiç de yanıldığımı hatırlamıyorum.

sınıfta sevilirim
    höyt diyenin kim olduğuna bağlı. emanetli adamdan kaçmak gerekir.
    dediğim gibi bir mesajda ankara kızılaya git sen de bu genellemeyi yapmak zorunda hissedersin kendini
    Nothing matters noone else

• Bir barzonun çırpınışları.

suyu izole edilmiş hali güldüm gece gece herkes uzman olmuş sallıyor bi taraftan hayatımda hiç kullanmadım ama karşı çıkanları anlamıyorum
    Referanslar
    **R10: PhoenixTR
    ** WMARACI: YUSUF
    ** DH: YETISEN
  • Inanmayin beyler , kizin yaninda maco davraniyorum herseyine karisiyorum daha hosuna godiyo , kizdan kiza degisir tabi bu

• sen sakala takmışsında bilmediğin noktalar var. bende sakalımı kesiyorum ama keyfimden değil sevişirken o sakal odak noktalarının hemen altında partnerin üstünde tahriş yapar. utana sıkıla lütfen sakallarını kes diye bir kaç kere ricada bulundu kız arkadaşım. eğer ikili arasında aksiyon varsa sakallı adamın;
    1- kız arkadaşı mazoşisttir
    2- sevişme yetisi yoktur ön sevişmesiz hayvan gibi dalar
    3- cacıkçıdır

Orijinalden alıntı: Masquerade89

Barbara bile sakalıma karışamaz

barbarayı görsen sakalın kendini keser şeklin kime kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Amd Ryzen 5 5600---Msi b450 Gaming Plus---Corsair Vengeance Rgb Pro (4x16) 64 Gb---Xfx Rx 6700 swft 309 10 Gb---Wd Green SN3000 Nvme M.2---Team Vulkan Z 256 Gb Ssd---8 Tb Seagate Exos---8 Tb Wd Purple---Rampage Castle Full Tower---High Power Element Revo 850w---Acer 24.5 1ms 100hz İps
  • Kılsız olan kız gibi erkek mi oluyo.

beyin dll. bulunamadı

Bu tarz söylemlerle anca kendiniz gibi kekan kızları yani Kezbanları etkilersiniz
    Mesela eski sevgilim sakallılardan hoşlanırdı, bana sürekli uzat derdi uzatmazdım. Kıza dışarıdan baksan sakalsız sever, kıl sevmez bu dersin, bana göğsünde kıl olmalı bacaklarda kıl olmalı falan derdi.
    Sanırım kıla aşıktı.

• paçavra kızlar, paçavra erkeklerin peşinde.
    Ama sevgili konusunda yumusak birinden hoslanmiyorum

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.