Şimdi Ara

Kızlar ''Kız'' Gibi Erkeklerden Hoşlanıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
2.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erkekliği sakal ve kasla karıştırmayın erkek olupta adam olamayıp gay olupta adam olan çoktur.
    Hayvanlar olmadan insanlar nedir ki? Eğer bütün hayvanlar kaybolup giderse insanoğlu büyük bir ruh yalnızlığı içinde ölecektir. Hayvanlara ne olduysa insanlara da aynısı olur. Her şey birbirine bağlıdır. Yerkürenin başına gelen, yerkürenin çocuklarının da başına gelecektir.
  • Yaşla da alakalı biraz.Ergenlikten tam çıkamamış kızlar sever onları,mesela kore dizileri seyredip yumurta gibi çocuklara aşık olmak gibi.Tabi bu demek değildir ki barzo seviyolar,sadece dönemseldir bunlar geçer.
    "11 Alfa Romen Giulietta-Sp2 Afl-bi-xenon White-_-'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm SP2 - Alfa Rosso -_- '05 Alfa Romeo 156 MK2 Distinctive - Jarama Black -_- '02 Alfa Romeo 156 MK1.5 - Alfa Rosso -_- '07 Honda Civic HB 1.8 I-Shift - Nighthawk Black Pearl -_- '08 Fiat G.Punto(dualogic) - Exotic Red -_- '97 Fiat Marea ELX - Sienna Red
  • quote:

Orijinalden alıntı: lankers

yazıdaki protein ile kas yapan okuyana kadar herşey normaldi iç 10 kutu protein tozu bakalım birşey olcakmı çalışmadan steroidmi sandın sen protein tozu bildiğin peynir altı
    suyu izole edilmiş hali güldüm gece gece herkes uzman olmuş sallıyor bi taraftan hayatımda hiç kullanmadım ama karşı çıkanları anlamıyorum

ilk postu editledim okur musun
    Nothing matters noone else
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dirkules

quote:

Orijinalden alıntı: Konigsrasse

ne cahil herifsin ya
    bilgimle çiğnerim demişsin ama spor konusunda 1 gram bilgin yok malesef.
    alıntı yapma konuya geri dönmeyecem.

yapayım da bildirim gitsin. spora gidip yapmasak inancam adama

vücut gelistirme & fitness 3-5 aylık iş değil adamlar yillarini geriyor 6 aya vücut olsaydı Ohooo bunun bulk zamani var definasyon zamani var ayrıca yeterli beslenemezsen hiç ama hiç birsey bekleme 10/7 beslenmedir

protein haplari demissin sanirim protein tozundan bahsediyorsun ister tamamen doğal beslenirsin ister beslenme + pro. tozu yaparsın ama bu demek değildir ki pro. tozu yapay oda doğal ama işlemden geçtiği için biraz yapay

sen ne kullaniyon dersen dozaji aşmamak kaydıyla pro tozu+glutamine+creatin ve tahlillerimde sağlam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Türkiye Türklerindir

• Sevgili mi karar vericek saçıma sakalıma bırak allasen ya
    Ortalama bir tipe sahipsen yapman gereken kendine çeki düzen vermek. Saçını sakalını düzgün tut, dişlerini fırçala, güzel giyin, güzel kok. Spora git. İşe girdim ilk defa bir süre önce. Tam bir asosyaldim. Öyle böyle değil. Koca bir kemik gözlük, düzensiz bir vücut, sönük bir duruş. Uzatmayayım işte Nerd diye bir tabiri vardır gavuların aha öyle işte. İşe girdikten sonra sporcu bir arkadaş girdi işe. Onla birlikte 180 derece değiştim. İlk iş gözlükleri atıp lens takmak oldu, daha sonra arkadaş sayesinde vücut geliştirmeyle tanıştım. Yavaş kendimi geliştirmeye başladım. Saçımla sakalımla oynadım biraz, 3-4 ay geçti az çok toparladım vücudu. Birazda özgüven artınca birden değişti her şey. Milletin yaklaşımı, tavırları vs. komple değişti.
    *İlk geldiğin günü hatırlıyorum sus pus bir şeydin, ezik bir tiptin resmen, çok değiştin sen, bayağı yakışıklı oldun.*.
    *Böyle sınıfa ezik bir tip gelirde sonradan açılıp yakışıklı bir oğlan olur ya aynı onun gibisin.* vs. bayağı söylüyor kızlar.
    Hoşlandığım bir kız da var çalıştığım yerde. O da maşallah çok değiştin sen, yani iyi anlamda. Geliştirdin bayağı kendini, çok yakışıklı oldun dedi. Kedi canını yerim senin dedim. Demedim tabi, umarım bir şeyler olur aramızda bakalım zamanla.
    Böyle oldukça insanın dahada kendine güveni geliyor daha da iyi oluyor hayatın. Kendinize çeki düzen verin arkadaşlar. Kalkın o pc başından az bakın kendinize, zaman ayırın.

• kusura bakmaayın ama iyice saçmalamışsınız bazılarınız bundan 4-5 sene önce bir gazetede okumustum 20-25 arası gençler para biriktirip ferrari-lamborgihino-masarati-dodge lüks araçları kiralayıp istinye parka cadede hava atmak için şov yapıyorlatı maksat dikkat çekmek işte sadece egzoz sesi yeterli daha dogrusu geceleri barlardan
    kız düşürmeye çalışıyor ve düşürtülerde muhakak adı üstünde lüks araba +kızlar =araba kızı çeker şunu demek
    istiyorum ne kadar dürüst olsun ne kadar iyi biri olsan ne kadar seviyorsan bu kızlara asla yararı olmaz şunu söylim kızlarada asla güven olmaz siz kendinzi olur yeterr kızların silahı belli oda dişiligini kullanmak gerisini anlatınız zaten hayırlı geceler hepiniz

• Ben konuyu acan kisiye katiliyorum. Durum bizim okulda da boyle. Kiz gibi olan erkeklerin yaninda en guzel kızlar

Takmayan kendine güvenen erkek gördümü kızlar hemen çözülüyor.
    Bu devirde önce tip.
    Bunlardaki matığı bilgisayar kodlarıyla bilişime döksen teknoloji durur!
    İnşallah en yakın zamanda bu zihniyet değişir ve bu tip erkeklerden hoşlanan bayanlar yer yüzünden silinir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kılass

Ben konuyu acan kisiye katiliyorum. Durum bizim okulda da boyle. Kiz gibi olan erkeklerin yaninda en guzel kızlar

Çünkü, kızlar onlardan zarar gelemeyeceğini düşünüyorlar ve çevrelerinde onları bulunduruyorlar ama madalyonun diğer yüzünde onların ne kadar kötü bir düşünceyle bu mantıktaki kızların yanında durmasını göremiyorlar!

Burada Sokakta gordugum her kızın sevgilisi keko, esmer, kısa boylu, bel altı pantalon, bakımsız yüz, bol bol parfüm, tek kaş...

Tespit cok yalnıs yani...

Orijinalden alıntı: Dirkules

geçen yıl ben de gittim salona, tabi ki kas yapıyosun ama protein hapı kullanmadığın sürece vücudunda değişen tek şey kollarının kalınlaşması ve baklavaların biraz belirginleşmesi. hiç de öyle hayvan gibi vücudun olmuyo. (güçlenmiyosun demiyorum, vücut olmuyo ya da biz yapamıyoduk spor salonunda kullanmayanlar olarak bilmiyorum.)

• Kılla, kasla erkeklik olmuyor. Yani kızlar ilk görüntüye baksa da ağzın laf yapıyorsa çoğu zaman önde oluyorsun. Kızları tavlamak istiyorsan kız gibi konuşmadan, anlaşabileceğin şekilde konuşmayı dene. Yeri gelince laf da sokuyorum ama kız yanımda duruyor ve konuşuyor.

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking
  • Genelleme yapmak yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 1 Mayıs 2014; 9:41:26 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.