Şimdi Ara

Kızlar ''Kız'' Gibi Erkeklerden Hoşlanıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
2.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam tersi , nerede barzo hayvan var onlara orada. Dediğin tiplere de kız arkadaşı gözüyle bakıyorlar zaten.
  • Sakal bırakan tipler sanki çok erkeksi. Yolunmuş kaz tüyü gibi sakalı çıkıyor çoğunun ve tombul yanaklarını saklamak için bırakıyorlar. Gerçekten sakallı, eli yüzü düzgün olan tipler de boş kalmaz merak etmeyin. Kızlar güce aşık olur çünkü. Erkeksi, kaslı ve otoriter erkeklerden hoşlanmaları da bundan ileri gelir. Kız gibi dediğin babyface erkekler de bahsettiğin sakallı/10cm kollu asosyallerden daha tercih edilesidir.

Orijinalden alıntı: oheleme

quote:

Orijinalden alıntı: Dirkules

(spor salonunda protein haplarıyla değil evde çalışarak yaptığı kaslara sahip olan)

Hahahahhhhahh tam türk genci evde şınav mekikle gerçek kas olur zaten salonda tonlarca ağırlığın altına girerek yapılanların içi boştur salonda hava kompresörü varya Bak ne diyecem protein hapı alayım ben sana bi kutu (protein hapı dediğin nedir anlamadım ama sen daha iyi bilirsin şimdi) eğer kullanıpta şişemezsen sen bana 5 kutu al aynısından ?

geçen yıl ben de gittim salona, tabi ki kas yapıyosun ama protein hapı kullanmadığın sürece vücudunda değişen tek şey kollarının kalınlaşması ve baklavaların biraz belirginleşmesi. hiç de öyle hayvan gibi vücudun olmuyo. (güçlenmiyosun demiyorum, vücut olmuyo ya da biz yapamıyoduk spor salonunda kullanmayanlar olarak bilmiyorum.)

--------------------------------------------

hocam valla, bi aksilik yok vücudumda.(vücut derken organlar falan onlardan bahsediyorum kaslardan değil) elim yüzüm temiz. yakışıklısın derler genelde. benim isyanım zaten buna. olmuyo, konuşamıyorum hoşlandığım kızla ve genelde de tipime güvenerek hareket ettiğim için (kızın karşısına çıkmalar falan konuşamadığım için anca bunları yapabiliyorum) belki de kendini beğenmiş biri olarak görülüyorum dışardan.
    Nothing matters noone else

• Kızdan kıza değişiyor hacı. Mesela ben sarışın, esmer, kızıl saçlı, mavi saçlı kızlardan hoşlanıyorum. saç şekli olarakta, uzun, kıvırcık, düz, kısa saçlı kızları seviyorum..
    ten rengi beyaz, esmer veya siyah olabilir. hepsi hoşuma gider. boy olarak 150'den 180'e kadar olan kızları seviyorum, onlarında farklı tercihleri vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    protein haplarıyla değil evde çalışarak yaptığı
    kaslara sahip olan) adamların revaşta olma
    zamanı geldi de geçiyor bile (şair bu cümlelerde
    kendinden bahsetti)""
    .
    sair burada kılliyim ameleyim amele kasım var agzim laf yapmiyor demek istemisbirde protein tozuna verecek parasi olmadigindan yakinmis...

ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) 2018 Kullanıcı Kulübü
    64 GB || Geceyarısı Mavi
  • Haplarla vücut yapiliyorsa bir tanede kendine yapta artık şöyle konu açmayın

Orijinalden alıntı: CastellonA

""Ağzı laf yapan değil, kendine çok bakıp
    kıllarını kesen değil, adam gibi adam, sakallı -
    bıyıklı, ham kuvveti olan (spor salonunda
    protein haplarıyla değil evde çalışarak yaptığı
    kaslara sahip olan) adamların revaşta olma
    zamanı geldi de geçiyor bile (şair bu cümlelerde
    kendinden bahsetti)""
    .
    sair burada kılliyim ameleyim amele kasım var agzim laf yapmiyor demek istemisbirde protein tozuna verecek parasi olmadigindan yakinmis...

kıllı değilim bacak kılı her erkekte olur
    amele değilim muhabbetimi sever arkadaşlarım
    amele kası tabiri doğru olabilir
    ağzım kızlara laf yapmıyor doğru
    protein tozuna verecek paramla ise geçen gün restorana gittim, fiyatları görünce kapitalizme sövüp, herkesi azarlayıp çıktım. boşa para harcamayı seviyosan orası senin bileceğin iş. at bi ss bakalım sen nesin. kız konusunda başarısız olabilirim ama çoğu konuda çiğnerim adamı bilgimle.

• ne cahil herifsin ya
    bilgimle çiğnerim demişsin ama spor konusunda 1 gram bilgin yok malesef.
    alıntı yapma konuya geri dönmeyecem.

Orijinalden alıntı: Konigsrasse

ne cahil herifsin ya

yapayım da bildirim gitsin. spora gidip yapmasak inancam adama
  • protein hapları mı ? dikkate alınmaya bile değmezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eksileyen Adam -- 30 Nisan 2014; 22:34:54 >

quote:

Orijinalden alıntı: oheleme

quote:

(spor salonunda protein haplarıyla değil evde çalışarak yaptığı kaslara sahip olan)

Hahahahhhhahh tam türk genci evde şınav mekikle gerçek kas olur zaten salonda tonlarca ağırlığın altına girerek yapılanların içi boştur salonda hava kompresörü varya Bak ne diyecem protein hapı alayım ben sana bi kutu (protein hapı dediğin nedir anlamadım ama sen daha iyi bilirsin şimdi) eğer kullanıpta şişemezsen sen bana 5 kutu al aynısından ?

geçen yıl ben de gittim salona, tabi ki kas yapıyosun ama protein hapı kullanmadığın sürece vücudunda değişen tek şey kollarının kalınlaşması ve baklavaların biraz belirginleşmesi. hiç de öyle hayvan gibi vücudun olmuyo. (güçlenmiyosun demiyorum, vücut olmuyo ya da biz yapamıyoduk spor salonunda kullanmayanlar olarak bilmiyorum.)

--------------------------------------------

hocam valla, bi aksilik yok vücudumda.(vücut derken organlar falan onlardan bahsediyorum kaslardan değil) elim yüzüm temiz. yakışıklısın derler genelde. benim isyanım zaten buna. olmuyo, konuşamıyorum hoşlandığım kızla ve genelde de tipime güvenerek hareket ettiğim için (kızın karşısına çıkmalar falan konuşamadığım için anca bunları yapabiliyorum) belki de kendini beğenmiş biri olarak görülüyorum dışardan.

Senin tipine kusur bulmadım hocam, geneli böyle görüyorum sadece. Bir de şöyle bi durum var, çirkin adamın kendisi bi şeyler yapmazsa güvenecek hiç bir şeyi yoktur. Bu yüzden varını yoğunu ortaya koyar kızları etkilemek için. Yakışıklı adam da gururuna yediremez kız için şekilden şekile girmeyi. Karşıdan hamle bekler ve genelde kaybederse bu yüzden kaybeder.

• 21. Yüzyıldayız kardeş. Haberin olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: WISDOM

Bu gidişe bir dur demek.icin hepinizi kizlari katletmeye davet ediyorum

Minigun yoksa ben yoqum knk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Konigsrasse

ne cahil herifsin ya

Bilgi kütük gibi sestede kazma kürek edası olunca...
  • Benim çevremde bulunan birçok güzel bayan da tam tersi, kız gibi erkekleri çok itici buluyorlar. Ben de bu yüzden kafamda şöyle bir teori çizdim. Çirkin kızlar kız gibi erkeklerden hoşlanırken, güzel kızlar çok yüksek oranda erkek gibi erkeklerden hoşlanıyorlar. (Tercihen; kirli sakallı, döşü hafif kıllı)

Ekleme: Bir de zayıf erkeklerden hiç haz almıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_1881 -- 1 Mayıs 2014; 0:15:31 >

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.