Şimdi Ara

Kizlar gerçekten değişik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 aydır konuşmadığım kiz mesaj atmış napıyorsun diye bende iyidir sen ? Dedim görüldü yaptı.Şaka gibi yemin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Suç sizde buluşmayacağınız, sevgili olmayacağınız kızla asla vakit kaybetmeyin takipten çıkın heryerden engelleyin kendilerine ego tatmin edicek keko uydu erkek biriktiriyorlar bu adamlarla da asla buluşu sevgili olmuyolar. kezbanlar arasında itibar yarışı gibi bişey kimin daha çok keko uydusu varsa o kezban diğer kezbana daha kalite kezban kesiliyo.
  • Kesin vericek.
  • anlık ego boost almış

bu boostla bir üst seviye boss a yürümüştür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boost fullendi devam..
  • Yıllık yedek kontrol sayımı yapmış. Kulübede misin sözleşmeyi feshmi ettin ona bakıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeforeIforget

Kesin vericek.
    Zuhahahha anırarak güldüm.

• Yoklama almış senlik durum yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlar güzel değildir
    5 yıl önce açıldı
    Bu kız güzel mi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Niye yazmıyorsun derse yapragi yedin

• Cevap vermen hata idi.Geçmiş olsun her zaman son yazan karşı taraf olmalı görüldü atan sen olmalısın.
  • bıktım usta bıktım 1 golden yatmaktan bıktım neden 1 golden yatıyorum ulan chelsea atamadınmı 1 tane daha adamlar 10 kişi kalmış zaten ahh yaktın beni
  • Suç sizde buluşmayacağınız, sevgili olmayacağınız kızla asla vakit kaybetmeyin takipten çıkın heryerden engelleyin kendilerine ego tatmin edicek keko uydu erkek biriktiriyorlar bu adamlarla da asla buluşu sevgili olmuyolar. kezbanlar arasında itibar yarışı gibi bişey kimin daha çok keko uydusu varsa o kezban diğer kezbana daha kalite kezban kesiliyo.
  • Geçenlerde bir kız yaptı bunu bana. Vurdum engeli geçtim. Engelleyince ergen diyorlar, desinler. Egolarını tatmin edeceğime engellerim.

• lol bana bildiğin 10+ senedir iletişim kurmadığım kızlar yazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Yıllık yedek kontrol sayımı yapmış. Kulübede misin sözleşmeyi feshmi ettin ona bakıyor
    hahahhaa bu kadar iyi anlatılamazdı

• Zhahahahzhhahh yorumlar bomba

• Bu tip kızları engellemek birşey kazandırmaz aksine kezban olan kızımın bir taraflarını iyice kaldırır.Neden?Zira bu kez ''Cevap vermedim,yüz vermedim diye bana trip atıyor'' diye düşünür.Sizin onun saçmalıklarıyla uğraşamayacağınız için engellediğinizi asla düşünmez.Bu nedenle böyle durumlarda onu yok saymak daha kalıcı bir tepki olur.Yine yedek sayımı yaptığı bir an olursa cevap vermezsin olur biter.Sen cevap vermezsen üst üste mesaj attığını bile görebilirsin.Zira egosu zarar almıştır.Onu görmene rağmen yok saymak engellemekten daha iyidir.

Nereden mi biliyorum zira bizzat denedim.Kezban kızları yok saymak egolarına daha fazla zarar verir.Bu onu .iklemediğiniz anlamına gelir ve bu hiçbir kezbanın hoşuna gidecek bir durum değildir.Diğer kezbanlar arasında dalgaya bile alınabilir.Bu onu daha da delirtir emin olun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Yıllık yedek kontrol sayımı yapmış. Kulübede misin sözleşmeyi feshmi ettin ona bakıyor
    Harika

• Hocam eğer bu kızla ciddi değilsen sadece sevişmek için yalandan yanaş,baktın oralı değil hiç konuşma gerek yok. Bu gibi tipler istiyor ki, bütün erkekler bana yazsın benimle ilgilensin ya da peşimden falan koştursunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Yoklama almış senlik durum yok
    ahsdasjdja
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.