Şimdi Ara

kızla konuşacak birşeyler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, selam bir kızla konuşuyorum fakat onuda pek sıkmak istemiyorum. Sizce neler konuşabilirim onu sıkmadan?

• ona karadeliklerden bahset yanina yaklasinca zamanin durdugunu ve cok sicak oldugunu anlat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osmanlı Mozaiklerinden bahsedin zevkli bir konu
  • Küme düşen takımların antrenman tesislerini değerlendirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tektonik göllerden bahset romantik konu olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanyon vadi resimlerini göster grand kanyonu göster
    ayy bunlar nasıl oluşmuş de .s.s
  • Kambriyen patlaması ve seksin evrimini konuşabilirsin bence.

Kız nelerden hoşlanıyor, oradan gir. Ya da sor nelerden hoşlanıyorsun diye.

Konuşacak konu bulamıyorsan kitap okuma alışkanlığı edin. Ciddi anlamda fayda sağlıyor. İnsan okumadığı için konuşma yetisini kaybediyor.

Kasma bir de. Rahat ol kızın yanında, ikiniz de etten kemikten insanlarsınız. Rezil oldun diyelim, ne olacak? Bunlar dert bile değil. Gerçek derdin ne olduğunu merak ediyorsan, dilenen çocuklara bak, hastahanelerin hematoloji bölümünde yatan lösemili çocukları ziyaret et. O minicik bedeniyle lösemiyle mücadele eden, o yaşta kemoterapi gören çocuklar var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Portley

Arkadaşlar, selam bir kızla konuşuyorum fakat onuda pek sıkmak istemiyorum. Sizce neler konuşabilirim onu sıkmadan?

kızın yanına git dışarda bişiler içelim felande cafeye yada parka felan gidin allah ne verdiysa havadan sudn başalr muhabbet kızın zevklerini bilmedigimizen öneri veremeyiz konu aç baktın sıkılıyo degiştir zap yapıcan böle dogru kanalı elbet bulursun :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.