Şimdi Ara

Kızla ilk tanıştığınızda yaptığınız amatör davranışlar (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
43
Favori
15.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bukya Sab'

quote:

Orijinalden alıntı: ung00dz1

Ben bir kızı sevmiştim ama konuşamadım bi türlü yarın kouşurum 2 gün sonra konuşurum diye diye arada 1 sene geçti sonra o anladı geldi sen beni semiyomusun falan dedi evet dedim bende , sonra 1 sene geçtikten sonra hala çıkıoz tabi bizim ev geldi kız ben demeden muhterem yerini açmış ben mutfaktayken sonra milli olduk o günde işte sonra aradan 2 sene daha geçti hala arada sırada .... yapıoz devam panpa ;)

şöyle kızlar bi bize denk gelmez. :D kendimi bildim bileli manuel takılıyorum. :D

şans kardeşim şans :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: histanbul

Bundan 5 sene once liseson sinifta tatli bi kiza biraz konusabilirmiyiz dedim oda tabi dedi gectik kuytu bir koseye Basladik konusmaya 2 dk sonra sessiz ve derinden oyle bir osurdum ki 3 aylik ceset gibi koktu kiza biraz yuruyelim dedim kokuyu arkada biraktim sonuc kizin sevgilisi vardi 1 hafta once davransam benimmis falan filan

• çok uzun bi zaman oldu sanırım yaş 12, ayça diye bi kız var arada birbirimize bakıyoruz mahalleden,

mahallede kızlar kendi aralarında voleybol oynuyo büyük kızlarda var ayça da onlarla

bizde arkadaşlarla dedik aralarından geçelim dikkat çekelim, ben çok hızlı koşardım koşumla hava atıcağımı sanırdım neyse anlaştık başladık koşmaya

herkes geçti kızların arasından benim ayça tam ben geçerken hafif yan yaptı kıza bi vurdum yere düştü bildiğin omzu koptu, elim ayağım dolaştı durup noldu diceme hala koşuyorum heycandan ayağım takıldı bide üstüne düşüyodum

korkuyla karışık heycandan akşama kadar mahalleye giremedim
  • Orijinalden alıntı: LostCokBozdu

Orijinalden alıntı: Ownl

Orijinalden alıntı: battle35

Orijinalden alıntı: LostCokBozdu

4 ay önce dershaneden bir kız ile çıkıyordum.Dershane çıkışı Ankamall'e gidip yemek yiycez.Hakikaten o günde üzerimde bir melüllük vardı yani.Metroya bindik,2 metre çaprazımda dünyalar tatlısı bir kız vardı yanında bir hödük ile.İçimden dediğimi zannederek şuna bak anasını satıyım millet neler götürüyor dedim kızda duydu tip tip baktı.Bunlardan belliydi aslında gün içerisinde bir mallık yapacağım.

Girdik Ankamall'e yemek için karar veriyoruz.Benim canım dürüm et döner çekti büyük boy ayran,dürüm et döner aldım.Kızda Burger'dan birşey aldı.Oturduk afiyetle yiyoruz.Dershaneden bir arkadaşı gördüm.Oda yemek almaya gidiyordu aramızda o espiriyi yaptık yine Mecnun ile İsmail abinin sahil konuşması.(Nasıllll ).Ben biraz hızlı yemişim dürüm döneri yarılamışım kızda daha 1 ısırıkcık almış chesee burgerinden.Biraz vakit oyalayım içiçekten diyerekten ayrandan koca bir fırt çektim yutmadım ağzımda tutuyorum,dolandırıyorum.Karşından bizim arkadaş yemeğini almış gidiyordu.Görüşürüz deyip yerine yemeği ile gidiyordu derken bizimkinin ayağı takılıp yere düşmesin.O an acayip komiğime gitti,düşerkenki yüz ifadesi Kendimi tutamadım ve hınçla ağzımda duran ayranı masadan kızın üzerine doğru.O an aklıma yutmak gelmedi nedense anlık birşey istemsiz oldu Zaten ayranda ağzımda yoğurt olmuştu resmen Masayı hiç ellemedim azcık kızın üstüne gelmişti onları çok melül bir tavırla sileyimmi dedim kıza. Gerek yok dedi. ,Kıza geldiğimde kalkalım dedim ve WC'ye yol aldım.
    Sinemaya girdik o arada,kız içecek birşey istiyormusun diye sordu.Yok sağol alıp daha fazla rezil olmak istemiyorum dedim Kızda tanışıp çıkmaya başladı sanki 3 ay olmuş gibi bir tepki verdi olurmu öyle şey diye
    Çıktık Avm'den metroya bindik.Yolumuzun üstünde NT vardı.Kız kitap bakıcaktı girelimmi diye sordu.Bende girelim dedim girdik.Kız 2 tane kitap aldı çıkıyoruz.O kapıdaki alarm ötmeye başladı.Ordaki eleman hanımefendi çantanıza ve poşetinize bakmam gerekiyor dedi.Baktı herhangi birşey yoktu.Sonra kız bir daha geçti ötmedi,ben geçtim ben öttüm.Aha dedim naneyi yedik,kıza rezil olduk. Adam açtı çantayı içinden abuk sabuk şeyler yoktur (çorap,erotik dergiler,eşofman altı felan) diye dua ediyorum derken çantayı adam bir açtı.Barbi bebek,ruj,göz kalemi,dudak parlatıcısı ve bomba olan Murat Boz'un kalpli malpli aşkım yazan posteri O an yerine dibine girdim,sağa sola bakıyorum tanıdık varmı diye herkes bana bakıyodu ulen Dün gece küçük kız kardeşim benim çantayla evcilik oynamış durum onu gösteriyordu.Ulan hiç çantaya bakmadanmı gidiyorsan derseniz o gün geç kalmıştım direk aldım çantayı gittim ve dershanede bile açmadım çantayı.Çantanında ötme sebebi sorarsanız ; çantayı yeni almıştım pumadan gerizekalılar barkodu koparmayı unutmuşlar.Tüm sessizliğimi korudum eve kadar.
    Hayatımda geçirdiğim en berbart gündü ulan
    Hala çıkıyormusunuz hocam ?

2 gün önce ayrıldık hocam ya.Kız gerçekten seviyomuş o yüzden ayrılmadı bu durumlarda.Ben düşünüyorumda kız olsam direk aptal diyip kaçardım lan

saten geldimi hepsi arka arkaya gelir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: atroce

çok uzun bi zaman oldu sanırım yaş 12, ayça diye bi kız var arada birbirimize bakıyoruz mahalleden,

mahallede kızlar kendi aralarında voleybol oynuyo büyük kızlarda var ayça da onlarla

bizde arkadaşlarla dedik aralarından geçelim dikkat çekelim, ben çok hızlı koşardım koşumla hava atıcağımı sanırdım neyse anlaştık başladık koşmaya

herkes geçti kızların arasından benim ayça tam ben geçerken hafif yan yaptı kıza bi vurdum yere düştü bildiğin omzu koptu, elim ayağım dolaştı durup noldu diceme hala koşuyorum heycandan ayağım takıldı bide üstüne düşüyodum

Omzu mu koptu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sinless34

2005 civarı bir süredir çıktığım hatunu üni. den almaya gittim süpriz sevinsin diyerek ten , neyse çok sevindi hadi yemeğe gidelim sohbet ederiz v.s. yanında 2 arkadaşı teki çok güzel bildiğin dünyalar tatlısı kendimi kaybetmişim kıza bakarken benimki fark ediyor ve hayırdır istersen aranızı yapayım lafına karşılık o anki ilk tepkim yapsana çok güzelmiş dememle saçımı çekmesi kendime gelmem bir olmuştu bir dahada o kızla beni görüştürmemişti.

Bir diğeri Kadıköy de işim var aradım moda da çay bahçesinde bekliyorum geldi neyse özlem giderdik biraz sohbet ten sonra en yakın arkadaşı da geldi sohbet ilerledikçe ilerliyor çingene çiçekçileri bilen bilir teki geldi abicim manitalarına gül alsana önüme koydu 2 tane afalladık hepimiz yok istemez gerek yok biz doğacıyız biraz laf atışmasından sonra çingene arkasını dönerek kökünden kopar inşallah abicim dediği gibi tüm çay bahçesi bana bakarak kahkaha atmaya başladı işin kötü yanı benim hatunu kendine zor getirdim gülmekten konuşamıyordu aptal bir duyguydu bu anıda unutulmuyor işte. :)

AHAHAHAHAHAHAHAH

• quote:

Orijinalden alıntı: Kosova Kurtuluş Ordusu

quote:

çok uzun bi zaman oldu sanırım yaş 12, ayça diye bi kız var arada birbirimize bakıyoruz mahalleden,

Omzu mu koptu?

o derece vurdum yani düşün keşke kopsaymış der birisi görse

• Orijinalden alıntı: reDaResKSK

Orijinalden alıntı: Ownl

Orijinalden alıntı: battle35

4 ay önce dershaneden bir kız ile çıkıyordum.Dershane çıkışı Ankamall'e gidip yemek yiycez.Hakikaten o günde üzerimde bir melüllük vardı yani.Metroya bindik,2 metre çaprazımda dünyalar tatlısı bir kız vardı yanında bir hödük ile.İçimden dediğimi zannederek şuna bak anasını satıyım millet neler götürüyor dedim kızda duydu tip tip baktı.Bunlardan belliydi aslında gün içerisinde bir mallık yapacağım.

Girdik Ankamall'e yemek için karar veriyoruz.Benim canım dürüm et döner çekti büyük boy ayran,dürüm et döner aldım.Kızda Burger'dan birşey aldı.Oturduk afiyetle yiyoruz.Dershaneden bir arkadaşı gördüm.Oda yemek almaya gidiyordu aramızda o espiriyi yaptık yine Mecnun ile İsmail abinin sahil konuşması.(Nasıllll ).Ben biraz hızlı yemişim dürüm döneri yarılamışım kızda daha 1 ısırıkcık almış chesee burgerinden.Biraz vakit oyalayım içiçekten diyerekten ayrandan koca bir fırt çektim yutmadım ağzımda tutuyorum,dolandırıyorum.Karşından bizim arkadaş yemeğini almış gidiyordu.Görüşürüz deyip yerine yemeği ile gidiyordu derken bizimkinin ayağı takılıp yere düşmesin.O an acayip komiğime gitti,düşerkenki yüz ifadesi Kendimi tutamadım ve hınçla ağzımda duran ayranı masadan kızın üzerine doğru.O an aklıma yutmak gelmedi nedense anlık birşey istemsiz oldu Zaten ayranda ağzımda yoğurt olmuştu resmen Masayı hiç ellemedim azcık kızın üstüne gelmişti onları çok melül bir tavırla sileyimmi dedim kıza. Gerek yok dedi. ,Kıza geldiğimde kalkalım dedim ve WC'ye yol aldım.
    Sinemaya girdik o arada,kız içecek birşey istiyormusun diye sordu.Yok sağol alıp daha fazla rezil olmak istemiyorum dedim Kızda tanışıp çıkmaya başladı sanki 3 ay olmuş gibi bir tepki verdi olurmu öyle şey diye
    Çıktık Avm'den metroya bindik.Yolumuzun üstünde NT vardı.Kız kitap bakıcaktı girelimmi diye sordu.Bende girelim dedim girdik.Kız 2 tane kitap aldı çıkıyoruz.O kapıdaki alarm ötmeye başladı.Ordaki eleman hanımefendi çantanıza ve poşetinize bakmam gerekiyor dedi.Baktı herhangi birşey yoktu.Sonra kız bir daha geçti ötmedi,ben geçtim ben öttüm.Aha dedim naneyi yedik,kıza rezil olduk. Adam açtı çantayı içinden abuk sabuk şeyler yoktur (çorap,erotik dergiler,eşofman altı felan) diye dua ediyorum derken çantayı adam bir açtı.Barbi bebek,ruj,göz kalemi,dudak parlatıcısı ve bomba olan Murat Boz'un kalpli malpli aşkım yazan posteri O an yerine dibine girdim,sağa sola bakıyorum tanıdık varmı diye herkes bana bakıyodu ulen Dün gece küçük kız kardeşim benim çantayla evcilik oynamış durum onu gösteriyordu.Ulan hiç çantaya bakmadanmı gidiyorsan derseniz o gün geç kalmıştım direk aldım çantayı gittim ve dershanede bile açmadım çantayı.Çantanında ötme sebebi sorarsanız ; çantayı yeni almıştım pumadan gerizekalılar barkodu koparmayı unutmuşlar.Tüm sessizliğimi korudum eve kadar.
    Hayatımda geçirdiğim en berbart gündü ulan
    Hala çıkıyormusunuz hocam ?

2 gün önce ayrıldık hocam ya.Kız gerçekten seviyomuş o yüzden ayrılmadı bu durumlarda.Ben düşünüyorumda kız olsam direk aptal diyip kaçardım lan

saten geldimi hepsi arka arkaya gelir hocam

kötü şans

• quote:

Koş Forest Kooş !

• Parayi eksik almistim evden fakat fark etmemistim bir baktim param bitmis ama oyle boyle degil bozukluklar kalmis sadece onlarda 2 kisilik yol parasi etmiyor, kiza romantiklik olsun diye seninle yurumek istiyorum demistim 2 saat yurumustuk, seneler gecti hala acaba fark etti mi diyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytrex

quote:

Koş Forest Kooş !

• Varya tüm mesajları tek tek okudum .Donanımı seviyorum ya...

Hikayeleri canlandırarak okuyun çoğuna anırarak gülüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumy2121

Yukari (:

• 2 arkadaş yeni tanıştığımız kızlarla ümraniye princess sinemasına gitmiştik kızlar bizim civarda oturduğu için ben kızları alıp fikirtepeden ümraniyeye gittim arkadaşıda gitmeden aradım çok manyak bi filme bilet aldım dedi hangi film dedim girince görürsünüz dedi film ne çıktı beğenirsiniz
    ANAKONDA!!!!
  • Ortaokul yıllarıydı.19 mayıs stadında folklor yapacaktık.Gittik provalara ama göreceksiniz tıklım tıklım.Oturduk arkadaşlarla kız seçiyoruz.Bende bi tane seçtim ama konuşamadım.Arkadaş kız geçerken söyledi benim hoşlandığımı bende uzaktan izliyorum.Kız tamam demiş.Provalar bitti otobüslere binip gideceğiz.Kızda çıkışta bekliyor.Bi kaç arkadaşıyla.Arkadaşlarım itiyor falan git konuş diyorlar.Utandım konuşamadım o gün.Kız arkamdan baktı öyle.Sonra ki gün benim yanımda bi arkadaş onun yanında bi arkadaşı gittik el sıkıştık ve ben o kadar utanıyorumki kızla bi hafta konuşmadık.Kız beni görünce bakıyor,ben gözlerimi kaçırıyorum o derece.Daha sonrada kızın belalısı(!) varmış geldi işte "kim bu kıza çıkma teklif etti"falan diyor.Arkadaşları beyazlı çocuk demiş bizim sınıftada benle beraber iki kişi daha beyaz tshirt giymiş,neyse hemen uzaklaştım.Tabi bizim arkadaşlar biraz tartaklanmış,benim hakkımda bişey dememiş.Daha sonra hocalar falanda girdi işin içine ayrıldım kızla.Tabi utanıyorum ayrıldığımıda arkadaşa söylettim.İşte öyle bi saçmalık geçti başımdan.Kızla iki hafta civarı çıktım ama tek yapabildiğim elini sıkmak oldu

• Ilk kiz arkadasima ilk gunden annemin dogum gununde aldigim yuzugu gizlice alip ona goturdum oda aldi daha ilk gunden! Sonra annem farketti yuzugun olmadigini bana sordu bende soyledim. Sonra kizdi git al yuzugu fln dedi (15 yasinda flndim yuzukte 40-50 lira civarindaydi). Bende mecbur gittim kizdan yuzugu geri almistim utana utana
  • quote:

Orijinalden alıntı: makarnacanavarı

2 arkadaş yeni tanıştığımız kızlarla ümraniye princess sinemasına gitmiştik kızlar bizim civarda oturduğu için ben kızları alıp fikirtepeden ümraniyeye gittim arkadaşıda gitmeden aradım çok manyak bi filme bilet aldım dedi hangi film dedim girince görürsünüz dedi film ne çıktı beğenirsiniz
    ANAKONDA!!!!

zuahahah anakondaya kizla birlikte supermis hakkaten

• Mesajım bulunsun
  • bir gün kızla beraber yemeğe gittik neyse ben centilmenim ya kızın sandalyesini çektim oturması için , ardından tam oturacakken (bendede o sıralar herkesi tam oturacakken altından sandalyeyi çekmek gibi bir huy vardı)refleks olarak sandalyeyi çektim ve yere düştü . bana önemli olmadığını söyledi fakat düştüğü sıradaki bakışı dövmekten beterdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xFaLc0nx

bir gün kızla beraber yemeğe gittik neyse ben centilmenim ya kızın sandalyesini çektim oturması için , ardından tam oturacakken (bendede o sıralar herkesi tam oturacakken altından sandalyeyi çekmek gibi bir huy vardı)refleks olarak sandalyeyi çektim ve yere düştü . bana önemli olmadığını söyledi fakat düştüğü sıradaki bakışı dövmekten beterdi

en amatörü bu sanirim
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.