Şimdi Ara

Kızınız sevgiliniz göbeği açık kıyafet giyse naparsınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya da siz kız olsanız giyer misiniz göbeği açık sonra bacak orta da kollar zaten hep açık??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Göbeği Açık Kızların Ebeveynler İçin Anlayışı

Günümüzde, göbeği açık kıyafetler genç kızlar arasında giderek daha popüler hale geliyor. Ebeveynler olarak, kızınızın bu tür kıyafetler giyme kararını anlamak ve desteklemek zor olabilir. Bu metin, göbeği açık kızların ebeveynler için bir anlayışını ve rehberliğini sunmayı amaçlamaktadır.

Kızınızın Perspektifini Anlayın

Genç kızlar, kendi tarzlarını ve kimliklerini ifade etmek isterler. Göbeği açık kıyafetler, onlara bunu yapmaları için bir yol sunabilir. Bu tür kıyafetler, vücutlarını özgürce ifade etmelerine ve kendilerini daha güvende ve çekici hissetmelerine yardımcı olabilir.

Toplumsal Etkileri Göz Önünde Bulundurun

Göbeği açık kıyafetler, bazı toplumlarda hala tartışmalı bir konudur. Bazı insanlar bu tür kıyafetlerin müstehcen veya uygunsuz olduğunu düşünebilir. Kızınızın kıyafet seçiminin toplumsal normlara ve beklentilere nasıl uyduğunu düşünün.

Kültürel İlişkileri Takdir Edin

Göbeği açık kıyafetler, bazı kültürlerde moda ve geleneğin bir parçasıdır. Kızınızın kıyafet seçimini etkileyebilecek kültürel köklerini ve etkileri anlamak önemlidir.

Açık İletişim Kurun

Kızınızla göbeği açık kıyafetler konusunu açık ve yargılamadan konuşun. Onun neden bu tür kıyafetler giymeyi seçtiğini anlamaya çalışın. Düşüncelerini ve endişelerini dinleyin ve saygı gösterin.

Sınırlar Belirleyin

Açık iletişim kurmak, sınırlar belirlemek için de önemlidir. Kızınıza, hangi durumlarda göbeği açık kıyafetlerin uygun olmadığını açıklayın. Örneğin, okul veya resmi ortamlarda daha mütevazı giyinmek isteyebilirsiniz.

Rol Model Olun

Kızınıza, özgüven ve olumlu bir vücut imajı geliştirme konusunda rol model olun. Kendi kıyafet seçimlerinize dikkat edin ve kendi vücudunuza saygı gösterin. Kızınız, sizin vücudunuza ve kendinize nasıl davrandığınızı fark edecektir.

Destekleyici ve Anlayışlı Olun

Sonuç olarak, kızınızın göbeği açık kıyafetler giyme kararı karşısında destekleyici ve anlayışlı olmak çok önemlidir. Onun duygularını anlamaya çalışın, sınırlar belirleyin ve olumlu bir rol model olun. Böylelikle kızınızla sağlıklı ve saygılı bir ilişki kurabilir ve onun özgüvenli ve mutlu bir şekilde büyümesine yardımcı olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben hep öyle giyindiğim için bir şey demem

• Ben hep 50 liralık aldığımdan beni etkilemeyendir
  • Ben hiç göbeğim kapali kıyafet giymem
  • İzin veririm. Kıskananlar çatlasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun50

Gobek deligini yalarim

Kıllı oluyor bir de göbekleri sanki göbek deliğinden keçi sakalı çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

tabiikide izin veririm sonuçta son derece laik , batı kültürüyle harmanlaşmış ve kemalist biriyim

Deli oluyorum size hep sizin yüzünüzden böyle bu halimiz ilerde kızın da Öyle gezince gorurum seni

Ben batı hayranı ve laik biri olarak bu olanları anlamıyorum. Normal şeyleri abartiyosunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabii ki sonuçta özgür bir ülkeyiz onun rahatlığına karışmaya hakkım yok istediği gibi giyinebilir hatta başkasıyla yatmasını tabii ki aldatma olarak saymam

• Yolda sokakta bakınca bir de sapık muamelesi yapıyor kızlar ulan giymesene o zaman sen açıyorsan bende bakarım

• em onu

• Artık günlük bile değil saatlik konu oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanımda giyiyorsa karışmam istedigin giyebilir fakat tekse hoşuma gitmez
  • Ben giyiyorum , kızım yok(evli değilim) ama kızım olsa giymesine de kızmam sonuçta bende giyiyorum ama babası kızar mı bilemem

• Herkes dilediği gibi giyinebilir kimse karışamaz
    Ama yeri ve zamanina gore de uygun giyinme gereklidir.Eğer bakmamak icin zor tutuyorsa kendisini bir erkek kıza ya ağır sapıktır ya da yokluğun nirvana seviyesindedir

Edit:yobazlik sezdim konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Clicker -- 22 Mayıs 2016; 17:03:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Yetenek

yanımda giyiyorsa karışmam istedigin giyebilir fakat tekse hoşuma gitmez

Yanındaki kıza başkaları baksa hoşuna gider mi ve sen kiza bakınca göbeğinde kıl görmek hoşuna mı gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

Herkes dilediği gibi giyinebilir kimse karışamaz
    Ama yeri ve zamanina gore de uygun giyinme gereklidir.Eğer bakmamak icin zor tutuyorsa kendisini bir erkek kıza ya ağır sapıktır ya da yokluğun nirvana seviyesindedir

Orasını burasını açmak hakkıysa kızın bakmakta bizim hakkımız.göz hakkı denen bir şey var

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

Herkes dilediği gibi giyinebilir kimse karışamaz

Orasını burasını açmak hakkıysa kızın bakmakta bizim hakkımız.göz hakkı denen bir şey var

Hll knk

• Başlıktaki düşünce tarzına göre, tüm dünya sahillerinde plajlar kapatılmalı. Tüm dünya. Göller. Denizler. Okyanuslar. Havuzlar. Herkes çölde yaşasın o zaman.
  • Mr.Clicker kullanıcısına yanıt
    Sen bakmıyor musun

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Başlıktaki düşünce tarzına göre, tüm dünya sahillerinde plajlar kapatılmalı. Tüm dünya. Göller. Denizler. Okyanuslar. Havuzlar. Herkes çölde yaşasın o zaman.

Plajları ayirmalilar erkek plajı kadın plajı diye aslında

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.