Şimdi Ara

Kızının Yanında Şah Damarı Kesilerek Öldürülen Kadın (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
2
Favori
116.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
463 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fistoffury kullanıcısına yanıt
    Umarim o inandigin Allah ,seni de bir gun imtihana sokmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 senelik uyeyim birkez ban veya uyari almadim. Ama tun forum uyelerimden ozur dileyerek,

    Bu O*OSPU COCUGUNU (mubarek anasi haric)eger biyerinde asip sallandirmazlarsa, asil o engel olanin versin Allah belasini.

    Gordugum andan beri beynim zonkliyor. Tansiyonumun tavan yapti. O yavrucagiz o tramvayi nasil atalatacak. Anasini o halde goren o cocukcagiz, tekbasina kalan kimsesiz kalan, hemde kiz cocugu yavrum. Nasil uyuyacak nasil ana baba olacak, nasil evlenip yuva kuracak.

    Rabbim Anasi Babasi olsun. Kimseye dusurmesin, kimseye muhtac etmesin.

    Canim bi baba olarak cok yandi. Kucuklerimden yazdiklarimdan dolayi ozur diliyorum, gelecek sikayetler simdiden kabulumdur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@rslan -- 23 Ağustos 2019; 19:42:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3lank0lik

    Burası ORTADOĞU

    Avrupa ABD özentisinde bulunup yaşantısı ve kafa yapısı din Arap geleneklerine tabi eğitimsiz cehalet gericilik namusla ahlaktan edepten yoksun insanların yaşadığı değer yargılarının çürüdüğü bir coğrafyadır.

    Alıntıları Göster
    Medyada çıkan herşeyi doğru kabul eden, medyaya taparcasına inanan çakma entel takımını da eklemek lazım, yukarda belirttiğin kesime.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3lank0lik

    Şuda var bu olay eğer kayıt altına alınmasa bu kadar ses getirir miydi eğer olaki üstü kapatılsa sen annenin ölmek istemiyorum kızının ölme anne laflarını canlı duymasan ve buda sosyal medyada ses getirmese sence bu kadar bu olay gündem olabilir miydi yoksa diğer cinayetler gibi unutulup gider miydi bunu düşün bir zat bu arada.

    Ayrıca olayın gelişimi aldığı halide bilmek lazım çeken kişi kim bilinmiyor bu yaptığı bir noktada kötü ana bir noktada iyi oldu asıl çevrede onca insan varken neden onlar müdahale yapmamış onu bir düşün hele


    Bu olayda ne yapılırsa yapılsın unutulup gidecek tıpkı şehit haberleri gibi neden balık hafızalı bir halksın günü yaşar geleceğini düşünmezsin

    Alıntıları Göster
    evet insanların bilmesi tepkisi açısından oalbilir. ama öncelik gazetecilikte bile can kurtarmak diye biliyorum. orada birinin canına kastedilirken senin hiçbirşey yapmayıp videoya çekmen insani bir davranış olamaz.

    ve maalesef buda 2-3 gün sonra unutulacak başka şeylere devam edilecek. bu zihniyet değişmediği sürecede bunlara maalesef olmaya devam edecek.




  • Bismillah
    Çok kötü durum tam bir vahşet
    Umarım ceza evindeki vatandaşlar cezasını keserde bi ömür bakmayız bunu içerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eeerdem kullanıcısına yanıt
    Hehe olay senaryo. Senaryo üzerine sahte haber olduğu için o kadar detaylı cekim yapılır mı , sahte olduğu anlaşılacak açık verilir mi hiç? Sahte haber üretim medyasını enayi mi sandın?
  • Çok acı bir olay. Video yu izledim ama keşke izlemeseydim hala etkisindeyim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aeson01 kullanıcısına yanıt
    Sahte habere sahte demek oksije tüketimi demek? Sahte haberi yutanların yarım sayfalık edebiyatları da kaliteli içerik oluyor herhalde? 9sn'lik 144px çözünürlükte yarısı buğulu kapatılmış sesler sonradan efektlenmiş saçma sapan bi video altına döşenmiş "şah damarı" (!) konulu senaryo ile damarınıza iliklerinize kadar kandırılmış halinle bu şeyleri anlaman güç. Ha yarın tekrar çıkar bi erkek terrörü, tecavüz , cinayet haberi hah ancak o haberin içini anlarsın. O kadar.
  • Yine topa tutulacağım biliyorum, başta da söyleyeyim, hiç bir şey bu adamın yaptığını meşru kılamaz biliyorum ! AMA:

    Bizzat kadınlarla bu kadar şiddetli olmasa da 3-4 ciddi olay yaşamış, 7-8 hafif olay atlatmış birisi olarak(ben irademi korudum, bir sıkıntı çıkarmadım ama sabır ve psikoloji adına bir şeyde kalmamıştı), daha sonra adamın yaşadıkları ile ilgili bilgileri de katarak gelin inceleyelim bu vakıayı ! Kahvehane ağzını bir kenara bırakarak, bilimsel bir şekilde.

    Arkadaşlar kadın adamı top etmiş, orada burada çevirmiş, boşandıktan sonra maymun etmiş, başkası ile evleneceğim demiş, bağırmış çağırmış, adamlığına laf atmış, hakaretler etmiş ...

    Bu adam tahrik indirimi alırsa şaşırmayın ! Gerçekten size küfür edenin cinsiyetini mi ayıracaksınız şimdi ? Yolda bir kadın adamlığınıza şerefinize, ailenize küfür etse ? Hemde bu kadın eskiden emek verdiğiniz evlendiğiniz, yıllar geçirdiğiniz bir insan olsa, birde bunu yavrunuzun yanında yapsa ?

    Benim bu söylediklerim boş, bu adam lincin allahını yiyecek, içeride de hadım ederler, ki vahşeti bunu hak ediyor ! Ama kadınlar çığrından çıktı bunu anlayın. Sosyal medya, instagram, kadın erkek ilişkiler, her gün açtığımız konular, her gün irdelenen, tat vermeyen konular.

    Erkek milleti kendi eli ile kendini rezil etti. Şimdi kadınlara hem aslında taşımadıkları suni bir güç verdik, hemde bunu kullanmaları için gerekli zeminleri oluşturduk.

    Ama gerçek hayat öyle değil. Bir eril kişiye (hayvan olanına dahi) hakaret eder, saldırır, nasıl olsa kadınım diye üstüne düşersen, karşılığını alman kaçınılmaz.

    Kadınların nasıl zıvanadan çıkardıklarını bilmiyorsunuz, yada bileniniz susuyor toplumun geldiği halden ötürü. Çeneleri kapanmıyor, arkanızdan bütün dünyayı size düşman ediyorlar, salyalar saçıyorlar, hatta son zamanlarda iyice aştılar fiziksel şiddete bile başvuruyorlar. Laf dinlemiyor, kesinlikle dediğim dedik takılıyorlar (genel olarak ilişkilerde) ...

    Bunları inkar edebilir misiniz ? Bunların her geçen gün daha kötüye gittiğini sizde gözlemlemiyor musunuz ? Ben söylüyorum kadına tanınan bu suni haklar yüzünden kazandıkları bu fısssındırık cesaret daha ne gibi vakıalara gebe olacak göreceksiniz.

    Kadınları Allah ettiğiniz ama bir tokatla 7 gün yürüyemeyen canlılardan bahsediyoruz. Bu kadar saldırgan olmamaları lazım biyolojileri gereği. Aksine, duygu, empati, sakinlik, sükut gibi kavramlar kadınlardan sorulurdu. Ne oldu bunlara böyle ? Hepsi birer cadıya dönüştü şu son 7-8 yılda.

    Bu adamın beli doğrulmaz artık, kadın öldü evet kötü ve görseli vahşet bir şekilde. Ama bu adamda bitti. İçeride yerler, dışarıda yerler, hukuk yer, artık iş miş yok, müebbet kesin, vicdan, psikoloji bitti, ya intihar eder, ya birsinin karısı olur içeride.

    Fark yok ... Kadın da bitti o da bitti. Olan çocuğa oldu.

    Keşke sesimi duyurabilsem bir yerde bir sunum yapabilsem. Kadınların şu saldırganlıklarından artık vazgeçmeleri lazım. Bu ancak böyle çözülür. Eğitim meğitim hikaye. Prof. dediğimiz adamlar, kadın kafası keser oldu.

    Erkeği incitir, onurunu gururunu zedeler, şerefini lekeler, erkekliğini ayaklar altına alır, kışkırtır, meydan okursan alacağın karşılık böyle varyosyonlar işte.

    Berkecan küfür atıp geçer, Mahmut ağabey kemik kırar, Mustafa kafa keser, Ali dava açar, Erdem yüzüne tükürür, Rıza balkondan asar. Artık karşındaki kişinin mizacına, aile yapısına, ve kendi hayatına ne kadar değer verdiği ile orantılı...

    Herkes sonuçta kendisine bunları yapandan nefret eder, buradaki adam irade sahibi olamamış ve şiddete başvurmuş, üstelik bunu korkunç kötü bir yerde, korkunç kötü ve hayatı silecek şekilde yapmış.

    Etkileniyor insan ister istemez. O kırmızı rengi görünce. Ama psikanalitik ile analiz eden, işin antropolojik ve sosyolojik yapısına inme cesaretini gösteren herkes, benim söylediklerime benzer bulgular bulacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 23 Ağustos 2019; 18:4:13 >




  • Lanet gelsin bu ve bu zihniyetteki mahlukatlara...!!
    Kızının Yanında Şah Damarı Kesilerek Öldürülen Kadın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hawk1903

    boş yapmayın. şeriat olan ülkelerde kadına şiddet 10 kat daha fazla.

    Alıntıları Göster
    Zaten şeriat esaslı olayları onun gerektiği zina namus gericilik cehalet durumu hep bu köhne arap zihniyeti ve insani değerlerden uzaklaşmış toplumlarda oluyor.Şeriat insanı dev bir hapishaneye zindan etmektir başka bir anlamı yok bu sözde savundukları noktada erkek üst sınıf kadın ise kopekten bile aşağıdır ki çoğunluğu kapanmak zorunda kalır bunu arabistan ve olası irandan çıkıp başka ülkelere giden kadınlarda görebilirsiniz açılıp saçılmalarından hangisi sözde memnun kendilerine dayatılan bu köhne zihniyet ve inanışa göre.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    Bu mesaj silindi.
    Abi NASA başlığında dediklerin haricinde ilk defa bu kadar içten şekilde size katılmak istedim ve içeriğin sahte olmasını diledim. Ama zanlının tutuklanması, kişinin cenazesi ve bilimum görsel ve reel kanıt bunu pek mümkün kılmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Ağustos 2019; 18:3:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahım böyle şeytanlaşmış, vahşileşmiş, insanlığını, merhametini kaybetmişlerden sen koru bizleri

    İdem edemiyorsan ağırlaştırılmış afsız müebbet anca keser böyle canileri...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heamvivna

    Ne adamlarsınız yav bu durumda kadını kim suçlar Allahını seversen? Sadece yazacağım diye yazmasanız şu yorumları
    Daha bugün facebookta bir sayfada gördüm. Cinayeti işleyen mahluk ''Namusumu temizledim, niye pişman olayım.'' diye açıklama yapmış. Bunu paylaşan sayfanın gönderisinin altında yine bir kalt*k yüzünden bir adamın hayatı karardı yazmıştı. Bu yorumun altına gelen tepkilerde aynı şekilde sizin namusunuzu kirlettiklerinde siz ödüllendirirsiniz madem diye yanıt vermişti. Çok aradım, bulamadım ss atamıyorum fakat tam olarak böyleydi. Yani böyle canlılar var, hatta o yorumu beğenenlerin sayısı oldukça fazlaydı, hepsini bulup idam edeceksin.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.