< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 23 Ağustos 2019; 19:14:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 23 Ağustos 2019; 19:14:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim cesaret edip izleyemediğim görüntüler çocuğun hayatı boyunca gözünün önünden gitmeyecek. Bu ülkede insan olmaktan utanıyorum.
|
İdam acilen geri gelmeli. Hatta dar ağacı değil, amerikadaki gibi elektrikli sandalye falan olmalı. Bu adama şimdi ömür boyu hapiste bakacak devlet. Senin benim vergilerimle ömür boyu yaşayacak.
Canavarca hisle adam öldürmeye, tecavüze, vatana ihanete acilen idam gelmeli. |
Arkadaslar videoyu izlemeyelim, youtubeda her kanaldan ayrı ayrı paylaşılıyor. Lütfen şikayet edelim gördüklerimizi. Her çocuğun elinde telefon tablet. GÖRMEMELİLER.
24 yasındayım, asla unutamayacağım bir video. |
Ne adamlarsınız yav bu durumda kadını kim suçlar Allahını seversen? Sadece yazacağım diye yazmasanız şu yorumları
|
adamın tipinde meymenet yok. kim bilir bugüne kadar kaç kez dövmüştür o kadını.
bu adamı öldürmek ona mükafat olur. o kadını bıçakladığı eli keseceksin bir ömür kolsuz gezecek. bu da o tür psikopatlara ibret olacak. |
Kimsede yardım etmiyo mal gibi bakıyo.İnsan bi bezle vs boğaza tampon yapar ya hiç mi bişey bilmiyolar.Allah rahmet eylesin.Kızın durumunu düşünmek istemiyorum valla gözü önünde annesini kaybetti Allah sabır versin ne diyeyim.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 23 Ağustos 2019; 10:20:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |