Şimdi Ara

Kızının Yanında Şah Damarı Kesilerek Öldürülen Kadın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
2
Favori
116.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
463 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • N.M.Türk05 kullanıcısına yanıt
    Ne adamlarsınız yav bu durumda kadını kim suçlar Allahını seversen? Sadece yazacağım diye yazmasanız şu yorumları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın Cinayetleri ve Çocuk Cinayetleri için artık devlet bir şey yapmalı Adam Bıçakla dolaşıyor demek ki öldürmek kafasında var.Mahkemede Bana hakaret etti tahrik etti deyip,Takım elbise giyip Tahrik indirimi alır bu şerefsiz.

    Bir çok ailede aile içi şiddet var.Geçim sıkıntısı,Şiddet Bunlara çözüm bulmalıyız.
  • II.Ares kullanıcısına yanıt
    Ne faresi ne kapanı. Ülkemiz adamları içeride somun ekmekle besliyor.

    Bu işin tek caydırıcı cezası var, oda IDAM. İnsanoğlunun fıtratında ölüm korkusu vardır. Bir cinayet izleyeceği zaman kendisininde öleceğini bilse bundan vazgeçebilir. Ama şimdi adam adı gibi biliyor. Öldürse bile kendisine birşey olmayacak. Devlet tarafından öküz gibi beslenecek!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiye gibi gelisememis, kultur ve egitim seviyesi yerlerde olan bir ulkede yuzyillardir erkek teroru yasaniyor kadinlara karsi.
    Devlet de buna karsi bir sey yapmiyor
    Bir erkek olarak soyluyorum
    Kadinlari erkeklerin kolesi haline getiren duzene lanet olsun.
    Bir toplumun bu sekilde gelismesine imkan yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Diyecek söz bulamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gibi hayvanların penisleri giyotinle kesilmeli.
  • Maalesef forumda muthis bir kadin dusmanligi var. Hayatla ilgili en ufak fikri olmayan asosyal tipler yapiyor genelde. Ama yazik Turkiye’de erkegin ezildigini soyleyecek kadar sacmalamak gercekten hastalikli bir zihnin ornegi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünkü kapatılan konuda yorumlardan okuduğum kadarıyla olayi anlamıştım. Videoyu izlememistim. Ama sağolsun atv haber çat diye koydu sadece belli kısımlarda siyah beyazdi ses de vardı.
    Ama soylenen kadar etkilenmedim normalde etkilenirim. Yine de izlemeyin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen insanlar suc islerken sonucunu dusunerek falan mi yapiyor saniyorsun hocam? İdam falanda fayda etmez merak etme, zira islenen cinayetlerin neredeyse hepsi plansiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kubilay61

    Kimsede yardım etmiyo mal gibi bakıyo.İnsan bi bezle vs boğaza tampon yapar ya hiç mi bişey bilmiyolar.Allah rahmet eylesin.Kızın durumunu düşünmek istemiyorum valla gözü önünde annesini kaybetti Allah sabır versin ne diyeyim.
    https://www.google.com.tr/amp/www.milliyet.com.tr/amp/the-others/ogluna-kavustu-5311172

    Bir barda çıkan kavgada burnu kırılan Nihat Koray “Bu burunla yaşayamam" diyerek cama kafa atınca şah damarı kesilmiş, SSK Göztepe Hastanesi’ne kaldırılırken babası Cenk Koray’ın kollarında yaşamını yitirmişti. Cenk Koray dün sabah son nefesini oğlunun kafasını cama vurduğu odada verdi.

    bu tür bir kesik kurtarılamıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kiza cok uzuldum ya, boyle bir travmayi nasil atlatacak, atlatabilecek mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar videoyu izlemeyelim, youtubeda her kanaldan ayrı ayrı paylaşılıyor. Lütfen şikayet edelim gördüklerimizi. Her çocuğun elinde telefon tablet. GÖRMEMELİLER.
    24 yasındayım, asla unutamayacağım bir video.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp'de bunları asıp diri diri yakacağına yandaşlara otel için orman yakıyor bol bol. Yoksa batarlar falan yazık olur.
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt
    Toplumun tepkisi 2 gün 3 gün sürer
    Yıllardır böyle haberler oluyor böyle olaylar oluyor ve olacak malesef

    Kafayı değiştirmek lazım

    Önce aile.

    Aile daha küçükken senin çükün var şöyle böyle derse sen erkeksin şöyle böyle derse ve onun yanında yaşıt karşı cınslerıne kızlar böyle sey yapmaz senın yerin sudur budur derse bu olaylar 100 yıl sonrada devam eder

    Bizim kodumuz bozuk, cahil ,asalak düşünemeyen okumayan toplumuz .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt
    hiç tepki bile vermedim şah damarı kesildikten sonra kadın 1 saat ömrü var niye 112 aranmıyor niye polis çağırmıyor kimse ?
  • muratdns M kullanıcısına yanıt
    İskender P., tesadüfen oradan geçen ambulansla hastaneye nakledildi ve yaşama şansı yüzde 5-7 dolayında olmasına karşın doktorların büyük çabası ile yoğun bakımdan çıktı.
    Karadağ Mahallesi'ndeki Özel Rehabilitasyon Merkezi'ne 26 Haziran perşembe günü giren 30 yaşındaki İskender P., görevli fizyoterapist 26 yaşındaki K.K. ile görüştü. Malatya'dan geldiğini ve 9 yıl kadar önce aynı sınıfta okuduklarını anlatan İskender P., kendisini hatırlamayan K.K.'yı üzerinde bulunan bıçakla rehin aldı. Bodrum kata indiklerini gören Rehabitasyon Merkez Müdürü B.E.'yi yaralayan İskender P., müdahale edilmesi halinde K.K.'ya zarar vereceğini söyledi. İhbar üzerine sevk edilen ve merkezin çevresini saran polisler yaptıkları görüşmeler sonucu fizyoterapistin serbest kalmasını sağladı. Teslim olmadan önce bıçakla kendi boğazını kesen İskender P., müdahale etmek isteyen bir polis memurunu da yaraladı.

    Halk arasında 'şah damarı' kesisi olarak bilinen ve hayatta kalma şansı doktorlara göre yüzde 5-7 dolayında olan İskender P.'ye şans eseri orada bulunan bir kişi bilinçli bir ilk yardım uyguladı. Kimliği henüz belirlenemeyen kişinin yaraya havluyu tampon olarak kullanması yaşama şansını artırdı. Şans eseri o sırada olay yerinden geçmekte olan bir ambulans, polis tarafından durdurularak yaralanın hızla Devlet Hastanesi'ne transferini sağladı.

    https://www.yenisafak.com/saglik/sah-damari-kesildi-ama-yasiyor-662267
    "ÇOK ŞANSLI"

    Kalp Damar Cerrrahisi Uzmanı Op. Dr. Yılmaz Zorman ve KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Erol Yıldırım tarafından acil serviste ilk müdahale yapılan hasta, şah damarı olarak bilinen karotis arter kesisi teşhisi ile hızlı bir şekilde ameliyathaneye nakledildi. Acil şartlarda ameliyata alınan hastanın şah damarı başarılı bir operasyon ile dikildi. Kars Devlet Hastanesi'nde ilk defa riskli bir operasyonun başarı ile gerçekleştirilmiş olduğuna dikkati çeken Kalp Damar Cerrrahı Op. Dr. Yılmaz Zorman, şöyle dedi:

    "Bu gibi durumlarda önemli olan hastaya doğru ilk yardım prosedürünün uygulanması ve hızlı transferinin sağlanmasıdır. Hastanın kanayan damarına tampon (baskı) yapılarak acil servise transferinin yapılması hastanın hayatını kurtarmasında önemli etken oldu. Halk arasında şah damarı olarak tabir edilen damar, kalbe çok yakın olduğu için çok fazla risklidir. Çok büyük bir şans eseri hastaya ilk yardım eğitimi almış bilinçli bir kişi tarafından o bölgeye lokal (tampon) uygulanıyor. Derhal bölgedeki en yakın ambulans tarafından hastaneye getiriliyor. Sonra bizlerin uyguladığı başarılı operasyon sonrasında genç bir hastanın yaşamı devam ediyor. Kesi bölgesine lokal tampon uygulaması çok önemlidir. O arkadaşı görüp, tanışıp, tebrik etmek isterim. Halkımızın ilk yardım konusunda bilinçli olması kayıplarımızı daha düşük seviyelere indirecek. Acil karotis kesilerine yapılan ameliyatlarda hastanın sağ kalım yüzdesi en iyi merkezlerde bile yüzde 5 ile 7dir. Dr. Erol Yıldırım'la başarıyı sağladık."

    İskenden P.'nin hayatta kalmasını sağlayan iki doktordan KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Erol Yıldırım da "Boyun kesiği ile gelen genç hastamızın iyileşmesinde ilk yardım çok önemliydi. Hızla şah damarı kesisini tamir ederek hastayı yoğun bakıma aldık. Hastanın her hangi bir sıkıntısı yok. Kars Devlet Hastanesin'deki imkanlar çerçevesinde başarılı bir ameliyat gerçekleştirdik" diye konuştu.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.