Yüzbaşı
19 Ocak 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 47 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar yurtdışı bir 14 pro max aldım şuan daha 1 haftalık.Eski 7 plustan verileri aktardım ve cihazı kurdum.2 gün önce yatarken şarjı %80 di sabah bir baktım 70 olmuş.Bu gecede 11di sabah kalktığımda komple kapanmıştı cihaz Her iki zamandada hücresel veri,wifi, Bluetooth,nfc vs ne varsa kapalı hatta güç tasarruf modundaydı.Nası bir sıkıntı olabilir.Yapmam gereken bir ayar vs varmı.İos son sürümde şuan.
Merhabalar arkadaşla ben Vodafone kullanıyoruz Aynı konumda speedtest üzerinden aynı sunucudan test yapıyoruz onun hızı 65mbps civarı (İphone 11kullanıyor), benim hızım 4mbps civarı (Realme 7 Pro kullanıyorum) çıkıyor.Arada bu kadar ark olması normalmidir sizce.

Merhablar linkteki kumandanın ortasındaki sağ sol yukarı aşağı tuşunun tırnakları kırıldı.Yeni kumanda almak istemiyorum boşuna çünkü kumanda sağlam.Tuş takımını nasıl bulabilirim.İnternette bulamadım.Serviste yenisini alın diyor.

https://www.vestel.com.tr/vestel-bluetooth-sesli-kumanda-p-1988?recommended_by=dynamic&recommended_code=988cfb71e338d85aa14c7cc40f4195c6

GIGABYTE GTX 760 WindForce 3X OC Rev. 2 Model Kartım var.4K Vestel tv aldım,Pc ye HDMI kablo ile bağlayacam ama 4K 60Hz destekler mi acaba kart bulamadım.
Arkadaşlar bu modemi vdsl olarak kullanan arkadaş varsa bana ayarlarını atabilir mi acaba.Herşey doğru gibi Dsl ve internet ışığı yeşil yanıyor.Dsl istatistiklerinde bağlantı hızı vs gözüküyor ama nete girmiyor.Modem de sıkıntı var dicem ama sıfır aldım. Tenda V12 Modem Bağlantı var ama nete girmiyor Tenda V12 Modem Bağlantı var ama nete girmiyor Tenda V12 Modem Bağlantı var ama nete girmiyor
Merhabalar.Türknet vdsl e başvurdum.Arkadaş gelip modemi kurdu ayarları yaptı.Modemin dsl aşığı yeşil şekilde yanıyor ancak internet ışığı kırmızı şekilde hala.Arıza kaydı açtık Türk Telekom arıza ankastre kaynaklı diyor.Hat deperlerini atıyorum.Modemin marka modeli Tenda V1200 Türknet DSL ışığı yanıyor ama internet yok Türknet DSL ışığı yanıyor ama internet yok
Ekran kartı linkteki GTX 760.Hiçbir sıkıntı yokken pc yi açtım elranda yeşil yeşil çizgiler çıktı ve sürücü kendi kendine silinmiş.Yeniden başlattım çizgiler gitti ama sürücü hala yoktu.İndirip kurdum bir sorun yok gibiydi herşry normal sıcaklık vs sonra tekrar yeniden başlatınca sürücü tekrar silindi ve yine yeşil çizgiler çıkmaya başladı.Kartı 2.el almıştım ama 3 haftadır falan yoğun kullandım bir sıkıntı yoktu.Macunuda kendim Xigmatek in macunu ile değiştim yani sıcaklık konusunda bir sıkıntı olamaz.
https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N760OC-2GD-rev-20#ov

Öncelikle herkese selamlar.Eski ekran kartımı satıp biraz daha güncel bir karta yani GTX760 a geçtim.Monitörüm 1366X768 Maksimum çözünürlük destekliyor.Kartın üzerinde vga çıkışı yok bende bu nedenle 25 pin DVI ı VGA ya dönüştüren basit bir dönüştürücü aldım.Gelelim sorunuma.Normal şartlar altında 1366x768 den fazla çözünürlük gözükmemesi gerekiyor ama bende 2560X1600 çözünürlük gözüküyor.Mesala bazı oyunlarda Nvidia Experience çözünürlüğü kafasına göre 2560a 1920 ye alıyor ve oyunu açınca monitör out of range hatası veriyor.Bunu düzeltebiliyorum ancak her oyuna girip çıkmamda görüntünün hizalaması kayıyor.Sürekli monitör üzerinden otomatik hizala demem gerekiyor ve şuan nedense tam olarak hizalamıyor.Nette bakarken Aktif Dönüştürücü gördüm ama DVI çıkışı 24+1 yani hem dijital hem analog destekli yani herhangi bir aktif dönüştürücüye gerek yok.Eğer aktif dönüştürücüyle sorun çözülecekse onu alıcam ama başka bir sorun varsa boşuna para vermek istemiyorum.Biraz uzun oldu ama yardım edebilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce kadar fotoğrafta gördüğünüz kaldırımın iki ucuna Tip-7 kabin yerleştirildi.Şuan millenicom adsl var 9 mb falan alıyorum yaklaşık.Dün çalışanı gördüm dolapla uğraşırken,sordum 1 ay sonra falan aktif olur dedi.Kullanmak için türk telekoma dilekçe yazmanız lazım dedi.Nasıl bşr dilekçe yazmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler
24 Nisan tarihinde kardeşimi davetiye koduyla milleniye kaydettim.Bağlandığı günden itibaren aktif kullanıyor.Ama halâ ikimizede fatura çıkıyor.Sistenden baktığımda tüm aylar 0 gb kullanım gözüküyor.Müşteri hizmetleri kullanım olmadığı için fatura çıkartıldı diyor Ama sürekli kullanım var sistemde hiçbirşey gözükmüyor.Birşeyde yapamayız diyorlar.Bu sorunu yaşayan var mı?
Hakkında
Forum İmzası:
Ne Mutlu Türküm Diyene
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 407
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 5.654 (Bu ay: 201)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 266 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.