Şimdi Ara

Kızın sana aşık olup olmadığını nasıl anlarsın?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki cevremde bana asik beni cok seven birisi vardir ve cekindigi icon söylemiyordur diye dusunuyorum
    O yuzden cevremdeki kizlari sirayla takip edip kimin bana asik olduginu anlamaya caliscam
    Ama nasil ivedi cevap bekliyorum beyler ciddi konu cunku

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ehehhe banım açılmış :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BDFB2BE8F

ehehhe banım açılmış :D
    Oo karsim hos geldin

• Kızlar berkecanın paspası oluyor. Çekinme durumu yok uani Hoşlansa söyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuşurkene gözlerine bak, göz bebekleri büyüyor mu
  • bu taktiği uygulayabilirsin hocam eğer şifre isterse

i am redbulocked yaparsın

• Bir kız bana ilgi bir takım şeyler konuşurmuş bir başkası tarafından öğrendim. Bir hayranlık söz konusu , bir yerde özel konuşa bilmek için yanlız kalmasını bekledim. Yanına yaklaşıp merhaba dedim derin derin nefes almaya başladı nefes alırken göüsleri kabarıyordu. Ya korktuğundan yada adreneli yükseldiğinden titrek sesini duyunca işler değişti yüzüme bakıp kitlenmişti , olay yerini de kızı da terk ettim. Düşündükce başıma ağrılar giriyor. Bedenen olgunlaşmış biri ama daha beğni gelişmemiş. Tipik bir ergen kız hayranlığı,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kiz yanindan gecerken osuruyosa hoslaniyodur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer bir kız sizi seviyorsa belli eder fazla çekileceğini sanmıyorum.

• Dusuk kulturlu kizlar 20 yil gecse de soylemez. Onlarla takilma zaten. Adam akilli bir kiz gelir soyler, bu kadar. Yokss muneccim seyi yemis degiliz nerden bilek.

• quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Dusuk kulturlu kizlar 20 yil gecse de soylemez. Onlarla takilma zaten. Adam akilli bir kiz gelir soyler, bu kadar. Yokss muneccim seyi yemis degiliz nerden bilek.
    Hocam cevremdeki kizlar hep dsuk kulturlu ama elimde baska secenek yok
    Harwırd univrsitesini bitiren bir kiz zaten bize bakmaz
    Muneccim neyi dedin hocam anlamadim?

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Eğer bir kız sizi seviyorsa belli eder fazla çekileceğini sanmıyorum.
    Senin sevgilin var mi hocam?

• Kızlar beğenmediği erkekle 10 dakika muhabbet dahi etmez.Çok fazla salak arkadaşım oldu kızlarla takılıp ama o benim arkadaşım diyen,halbuki kızlar bunlardan hoşlanıyordu ama farkında değillerdi.Bir kadınla bir erkek arkadaş olamaz,tabiki günlük hayatta selamlaşacağın hal hatır soracağın karşı cins kişiler olacak ama bu ilişkiler belli bir mesafededir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kas adam

Kiz yanindan gecerken osuruyosa hoslaniyodur
    Hocam osurmak bana gore olcu degil
    Çinliler hep osuruyor milletin icinde mesela kizlarda dahil

• quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Kızlar beğenmediği erkekle 10 dakika muhabbet dahi etmez.Çok fazla salak arkadaşım oldu kızlarla takılıp ama o benim arkadaşım diyen,halbuki kızlar bunlardan hoşlanıyordu ama farkında değillerdi.Bir kadınla bir erkek arkadaş olamaz,tabiki günlük hayatta selamlaşacağın hal hatır soracağın karşı cins kişiler olacak ama bu ilişkiler belli bir mesafededir.
    Hocam bu universite ortaminda mesela bi evde 2 erkek 2 bayan kaliyorlar
    Ee bublar sozde arkadas lakin evdede insanin aklina baska seytanliklarda geliyor hani
    Simdi senin sozunden yola cikarsak bunlarin arkadas olma ihtimali ne bide ortada bi aşna visne olayi donuyor mu?

• Bazıları da sevdiğine ters cevaplar verip yüzüne bakmayabiliyor. Böyle değisik türleri de var. Sırf friendzone olayını deneyimlemek için bile yılışanları da vardır. Anlamak mümkün değil gidip sen soracaksın ona da ne cevapla dönersen artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Bir kız bana ilgi bir takım şeyler konuşurmuş bir başkası tarafından öğrendim. Bir hayranlık söz konusu , bir yerde özel konuşa bilmek için yanlız kalmasını bekledim. Yanına yaklaşıp merhaba dedim derin derin nefes almaya başladı nefes alırken göüsleri kabarıyordu. Ya korktuğundan yada adreneli yükseldiğinden titrek sesini duyunca işler değişti yüzüme bakıp kitlenmişti , olay yerini de kızı da terk ettim. Düşündükce başıma ağrılar giriyor. Bedenen olgunlaşmış biri ama daha beğni gelişmemiş. Tipik bir ergen kız hayranlığı,
    Hocam senin şu kizlara bakis acini takdir ediyorum
    Degisik bi bakis acisi ve bununla ilgili enteresan konular aciyorsun
    Bana ilginc gekiyor takibimdesin yani

• quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

Bazıları da sevdiğine ters cevaplar verip yüzüne bakmayabiliyor. Böyle değisik türleri de var. Sırf friendzone olayını deneyimlemek için bile yılışanları da vardır. Anlamak mümkün değil gidip sen soracaksın ona da ne cevapla dönersen artık.
    Oo her kiza sen benden hoslaniyonmi diye sorarsak kafaya cantayi yeriz hocam
    Adimiz sapiga cikar

• quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

bu taktiği uygulayabilirsin hocam eğer şifre isterse

i am redbulocked yaparsın

1 günlük ban cezasinin bitmesine 45 dakika kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Hocam bu universite ortaminda mesela bi evde 2 erkek 2 bayan kaliyorlar
    Ee bublar sozde arkadas lakin evdede insanin aklina baska seytanliklarda geliyor hani
    Simdi senin sozunden yola cikarsak bunlarin arkadas olma ihtimali ne bide ortada bi aşna visne olayi donuyor mu?

Alıntıları Göster
    Kimi insan vardır hiç utanması sıkınması yoktur,kimisi de 2 biraya tüm perdeleri kaldırır.İşte böyle durumlarda ateşle barut yanyana duramaz.Aradaki utangaçlık,çekingenlik kalktığında mutlaka bir şeyler yaşanır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.