Şimdi Ara

Yakışıklı olup olmadığını anlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
11.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir türlü karar veremiyorum. Bi gün arkadaşlarım "sendeki tip bende olacak var ya" yada "çok yakışıklısın" diyince moralim yüksek oluyor ama diğer gün farklı yada aynı kişiler "senin ben tipini gibeyim" yada "tipe bak çay demle" diyince o gün de modum düşüyor. Kadın mat hocamız benim için şu çocuk çok yakışıklı demiş onu öğrendim ama bi sonraki ders bi arkadaşım bana şu tipe bak diyince yine modum düşüyor. Çevremde bana sürekli yakışıklı diyen de var tipsiz diyen de.

Haftalardır çok güzel bir kızla kesişiyorum her gün 3-4 defa göz göze geliyorum ama korkuyorum acaba kız bu niye bana bakıyor anlamında mı bana bakıyor diye.

Fotoğraflarda iyi çıkıyorum, çok ışıklı ortamlardaki aynalar haricinde de aynada kendimi beğeniyorum genelde.

Yani anlayacağınız tipimi buraya atmadan nasıl olduğunu hangi ölçütle anlayabilirim şu ana kadar bana yakışıklı veya tatlı diyen 20 kişi olmuşken tipsiz diyen 10 kişi de olmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kısa boy olursa kızlar göremez ve yakışıklıgı boşa gider :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

kısa boy olursa kızlar göremez ve yakışıklıgı boşa gider :)

Hocam boy attım şuan türk erkeklerinin ortalamasından uzunum

• quote:

Orijinalden alıntı: xKisaBoylu

quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

kısa boy olursa kızlar göremez ve yakışıklıgı boşa gider :)

Hocam boy attım şuan türk erkeklerinin ortalamasından uzunum

önemli olan işlevi

• 5. Günün şafağında doğuya ... lan dümbük ss at söyleyelim iste nasıl bir ölcüt istiyorsun

• Kendimi ifşalamak istemiyorum buralarda tanıdıklar da var. Sormak istediğim mesela yakışıklı olanlarınıza hiç tipsiz diyen de oluyor mu yani çevre nasıl davranıyor ?

• quote:

Kendimi ifşalamak istemiyorum buralarda tanıdıklar da var. Sormak istediğim mesela yakışıklı olanlarınıza hiç tipsiz diyen de oluyor mu yani çevre nasıl davranıyor ?

Şakasına diyorlardır. Kızlar mesela konusurken gülüyorlar mı sana durduk yerde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana tip olarak kötüsün diyen olmadı, geçen yıl saçım harbi kötüydü ona laf atan olmuştu:D

edit: yakışıklı diyen çook nadir, çok da takmıyorum kendimle mutluyum:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achambo -- 25 Nisan 2017; 21:51:13 >
  • Evet gülüyorlar ama artık öyle bi kompleks oldu ki acaba yüzümde sümük falan mı var neye gülüyorlar diyorum.

• quote:

Evet gülüyorlar ama artık öyle bi kompleks oldu ki acaba yüzümde sümük falan mı var neye gülüyorlar diyorum.

O zaman yakısıklısın. Mesela cool diyen kız oldu mu hic

• akrabaların yakışıklı diyorsa tipsizsindir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramparapam

quote:

Evet gülüyorlar ama artık öyle bi kompleks oldu ki acaba yüzümde sümük falan mı var neye gülüyorlar diyorum.

O zaman yakısıklısın. Mesela cool diyen kız oldu mu hic

Evet tatlısın falan diyen kızlar oluyordu ama bir kez de bir kız benim için bu çocuk çirkin demişti yani o kadar iltifata rağmen böyle bir hakaretin acısı hiç geçmiyor. Bak mesela 2 gün önce bi arkadaşım çok güzel yüzün var çok spesifik falan dedi ama dün de bi arkadaşım şu tipe bak lan evlat olsan sevilmezsin dedi. Kafayı yemek üzereyim :D

• kendini beğeniyosan yakışıklısındır

• Yıllardır merak ettiğim ancak hiçbi kızdan dönüş almadığım için beklentisinden vazgeçtiğim bi konu

• Erkeklerin dediklerini cok takma. Aralarinda kiskancliktan yada sakasina diyenler oluyodur.

• quote:

Orijinalden alıntı: HarveyBullock

akrabaların yakışıklı diyorsa tipsizsindir

Nalaka la? Alrabalar hep yakışıklı der zaten?

• quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

kendini beğeniyosan yakışıklısındır

Mesela tuvalet aynalarında ve kabin aynalarında kendimi kötü bulurken salon aynası, el aynası yada ev dışındaki aynalarda kendimi iyi buluyorum anlayacağın orada bile çelişiyorum ikilemde kalıyorum bi gün modum iyi bi gün kötü oluyor.

• Up

• ulan daha ne istiyosun sana kızlar hergun yakisiklisin deseler inanmazsin ozguven -lerde

• No ss no guven

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.