Şimdi Ara

Kızın daha tanışmadan nerede çalıştığımı sorması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonda sordu bende söylemeyeceğimi dile getirdim. Keşke kafadan sallama bir mekân ismi söyleseydim ama bu sefer de gelip gelmeyeceğini bilemezdim. İşteyim dediğimde her an o kafadan sallama mekânâ gidebilecek tipte biri.

Başta söylemeyeceğim dedim, gelicem demedim ki merak etmistim, neyse uzatma yazdı.
    Bende gelmesen de zamanla öğrenirsin bence de uzatma yazdım.

Yüzyüzeyken bile söylemek istemiyorum hatta işten ayrıldım falan diyeceğim.
    Bu saatten sonra ne yapmam lazım taktik lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 12 Ocak 2020; 1:25:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Niye söylemek istemedin? O nerede çalışıyor söyledi mi?
  • maalesef er geç her erkeğin yaşayacağı şey. gidin polis asker olun, bir şekilde memur olmaya bakın. hayatınızı kurtarın beyler. Yoksa işiniz zor. . İşsiz adamın sevilmeye de hakkı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis polis olmaya çalış, ol. Çok zor değil diye biliyorum. Kolay gelsin.

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Hocam öğrenciyiz ikimizde yaşadığımız yer küçük, söylemek istememe sebebim, yarın bir gün beni galeyana getirebilir her an her şeyi yapabilir, yaptırabilir o yüzden yani farklı bir tanısı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 12 Ocak 2020; 1:35:29 >
  • Erkekler hamamında çalışıyorum deseydin erkeklar hamamına gelecek hali.yok.ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Spinazola

Hocam öğrenciyiz ikimizde yaşadığımız yer küçük, söylemek istememe sebebim, yarın bir gün beni galeyana getirebilir her an her şeyi yapabilir, yaptırabilir o yüzden yani farklı bir tanısı yok.
    Ben konuyu anlamadım hala, neden söylemek istemiyorsun ki? Açıklasana bir durumu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Kızların giremeyeceği bir yer bunun üzerine sen anla dedim, halen daha kahvehane de çalıştığımı anlamadı:D
    Söylersem başıma bir iş gelecek diye korkuyorum sağı solu belli olmaz çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Ben konuyu anlamadım hala, neden söylemek istemiyorsun ki? Açıklasana bir durumu.

Alıntıları Göster
    Hocam daha kızla adam akıllı bir görüşmemiz olmadı, yol üstü bir numarasını aldım tanıştık sadece bu sebepten güvenmediğim için söylemek istemedim.

• İş önemlidir ama karşıdaki sizi işiniz için yarı yolda bırakacaksa kısa vadede kurtulmak en mantıklısıdır.

Benim şuan beraber olduğum ve evleneceğim kadın sağ olsun hiç böyle şeyler yaşatmadı bana.
    Markette kasiyer iken sevdim onu, şimdi devlet memuruyum.
    Devlet memuru olduğumda öyle ahım şahım sevinmedi bile. Yeter ki bir işin olsun ne olduğunun önemi yok dedi.

Allah selamet versin, düşmanımı bile işsiz koymasın çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyongun

Reis polis olmaya çalış, ol. Çok zor değil diye biliyorum. Kolay gelsin.
    Amacım/hedefim o zaten, şuan üni okuyorum part time çalışıyorum

• quote:

Hocam daha kızla adam akıllı bir görüşmemiz olmadı, yol üstü bir numarasını aldım tanıştık sadece bu sebepten güvenmediğim için söylemek istemedim.

Alıntıları Göster
    Anladım. Daha çok muhabbet için sormuştur bence, daha öğrencisiniz sonuçta.

Başlığı okuyunca ilk yaşlarınızın daha büyük olduğunu ve kızın maaşını kestirmek için sorduğunu düşünmüştüm, kuvvetle muhtemel konuya girenlerin çoğu da aynı şeyi düşünmüştür.

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın bende şimdi öyle düşündüm de gerek yok, zamanla öğrenirsin zaten dedim ne diye söyleyeyim ki.

Gelip görüp bakmasını veya arkamdan bir iş çevirebilmesini mi? Belli mi olur belki buluşana kadar, huyumu sevmeyecek tanıdığı erkek arkadaşlarına da hakkımda yalan söyleyip mekânda zorla beni kavga ettirtecek.
    Biliyorum belki çok ince düşünüyorum ama olabilme ihtimalini göze alıyorum:)

Bir de deli dolu biri bu tür mekânâ bile arkadaşlarını toplayıp gelebilir yani şuan için beklerim ondan..

• quote:

Orijinalden alıntı: SM01_VXG

maalesef er geç her erkeğin yaşayacağı şey. gidin polis asker olun, bir şekilde memur olmaya bakın. hayatınızı kurtarın beyler. Yoksa işiniz zor. . İşsiz adamın sevilmeye de hakkı yok.
    Hocam konu çok yanlış anlaşılmış
    Hata bende olayın içini ve şuanki durumu atlayıp, kısa anlattım.

• quote:

Evet haklısın bende şimdi öyle düşündüm de gerek yok, zamanla öğrenirsin zaten dedim ne diye söyleyeyim ki.

Gelip görüp bakmasını veya arkamdan bir iş çevirebilmesini mi? Belli mi olur belki buluşana kadar, huyumu sevmeyecek tanıdığı erkek arkadaşlarına da hakkımda yalan söyleyip mekânda zorla beni kavga ettirtecek.
    Biliyorum belki çok ince düşünüyorum ama olabilme ihtimalini göze alıyorum:)

Bir de deli dolu biri bu tür mekânâ bile arkadaşlarını toplayıp gelebilir yani şuan için beklerim ondan..
    Düşman mısınız kardeşim?Neden öyle bişey yapsın ki

• quote:

Alıntıları Göster
    Numarasını nasıl aldınız , şahsen ben kızı uzaktan kesmekten bile korkuyorum .
    Bir kızdan numarasını istesem desem.kibarca ret etmez avazı çıktığı kadar bağrır belki sapık muamelesi görürüm. Ben hiç istemeye cesarer edemem.

Tabi şimdi bir de her kızdan da gidip telefon nosu da istenmez. Bazı kızlar tam anlamı ile aranmaya çıkıyor. Avı doğru seçmek gerekiyor. Korkup iş yerini söylememekte haksız da değilsin ,

Bir kızdan tel nosu istemekten korkuyorsak , iş yerini adresini söylemekten çeniyorsak neden böyle hovardalık yapıyoruz.

Ben bir kızla kendi evinin mutfagında yanlız şekilde.özel olarak kısa ve öz şekilde konuşmayı tercih ederim. Tabi ailesinin izni ilee, böyle yasak ilişki yaşar gibi korkarak çekinerek bir karşılıksız birbirine güvenememek filaann çok ta sağlıklı bir ilişki başlangıcı olmaz. Buradan çok bir sonuç çıkmaz.
    Her ilişkinin başında bir çekingenlik utanma filan olur ama bu süreç çok kısa olmalı yani herkese ilan edip biz artık çıkıyoruz bu böyle biline gibisinden ilan etmek lazım.

• Bazı kızlar direkt paraya ve statüye önem veriyor. Direkt mesleğinizi sorması açıkça saçma geldi ve niyetini belli etmiş oldu. İşinizi öğrenip size kullanmaya falan çalışabilir dikkatli olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtbogus

Bazı kızlar direkt paraya ve statüye önem veriyor. Direkt mesleğinizi sorması açıkça saçma geldi ve niyetini belli etmiş oldu. İşinizi öğrenip size kullanmaya falan çalışabilir dikkatli olun.
    Kızlar gerçekten statü ve mesleğe bakıyormu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: SM01_VXG

maalesef er geç her erkeğin yaşayacağı şey. gidin polis asker olun, bir şekilde memur olmaya bakın. hayatınızı kurtarın beyler. Yoksa işiniz zor. . İşsiz adamın sevilmeye de hakkı yok.
    Hocam ünide okuyan kızlar bile okuduğun bölümü soruyor ve ona göre muamele yapabiliyo veya yaşı büyük kızlarda çyle sence çok etkisi varmı işin gücün statünün

• SOruyu sorduğu anda engeli basacaktın.Kendine "neyse uzatma" dedirterek fırsat vermiş oldun geçmiş olsun.Hem suçlu hem güçlü oldu karşıdaki kız yani otoriteyi kurdu bir kere.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.