Bildirim
Kızıl Meydanı Kızıla Boyamak!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kafan -
Güzelmiş -
Kardeş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Edit: Tam okumamışım o yüzden yanlış yorum yazdık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samed Bey -- 12 Ocak 2017; 18:40:39 > -
Fetö -
Öldürmek üzerine kurulu bir düzenden kimseye hayır gelmez -
Küçükçekmece gölü altında nükleer mi varmış -
Bıyıklara bak. Yandan kaçmış birazı
Eee nabak? -
quote:
Orijinalden alıntı: seanparker
Küçükçekmece gölü altında nükleer mi varmış
Hayır hocam. Küçükçekmece Gölü'nün yakınlarında oturuyorum. Gölü bildiğin pislik götürüyor. O kadar pislik dolmuş ki suyun rengi yeşil. İğrenç bir kokusu var. Söylenti çıkarıyolar son zamanlarda 'yok işte nükleer araştırma merkezi var' diye. 'Altında atom bombası var ondan kokuyor' diyorlar şimdi de. Yalan dolan. Göl bildiğin pislik. O ufacık nükleer araştırma merkezinde atom bombası yapılabiliyorsa diğer ülkeler dükkanı kapayıp gitsinler. -
Eyvallah hocam bilgilendirici mesaj için insanlar nerden uyduruyor hayret ediyorum -
Ne demek rica ederim hocam -
Gölde bırak nükleeri, balık yok ne içiyor bu sığırlar. -
akitlikten kizilitlige evrim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Dikkat ette o kızıl meydana gittiğinde seni kızıla boyanasınlar Rusları hafife almayın ideolojisi zerre umrumda değil lakin ruslar aşırı milliyetçiler kadın vatandaşını öldüren kutup ayısını mermi manyağı yaptılar keza Kırımı ilhak etti yahu parça parça ukraynayı alıyor şimdi suriyede resmen aon teknolojisini deniyor son savaş uçağını gördünüz mü armadayı gördünüzmü bakın abd gövde gösterisi yapıyor olabilir lakin rusların fazla gövde gösterisi yapmıyorlar azıcık göateriyorlar kim bilir daha neleri vardır adam açık açık dedi konveksiyonel ailahla saldırı yapılırsa nükleerle karşılık veririrz
Kısaca Rusya vs türkiye
Game over
Düşünün yardım tırlarını bombaladı daha ne diyim türkiyenin nükleeri varmış pkk üzerinde denesinler kandil dağı ne güne duruyr
Kafana Ot sokayim -
Normaldir.
İnsan düşünsel gelişimi ile alakalı yani yerinde sayıyoruz.
Bir zamanlar cami minarelerini nükleer başlık taşıyan füze olduğunu zanneden nesil vardı.
Düşünsel değişiklik ve gelişmişlik yok. -
Gölü biliyorsanız göldeki menekşe sahilini de biliyorsunuzdur. Malum kesim orada göle girip yüzerler. Suyu çekip içince böyle oluyor sanırım. Ben de çözemedim henüz neyin kafası bu diye... -
Yemin ederim ulkenin kafasi bu
Benzer içerikler
- şark kurnazı ne demek
- dost koleji hangi cemaat'in
- evde kurusıkı bulundurmak
- gerçek atatürk kimdir
- erroll gelardin kimdir
- cmf phone
- iphone servis yok
- e devlet tarife karşılaştırma
- numara taşıma kaç gün sürer
- bitcoin haram mı diyanet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X