Şimdi Ara

kız meselesi gelin beyler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 gün önce şehir dışına düğüne gittim düğün evinde bi kız vardı aşık oldum beyler 5 gün aynı evde yaşadık ama adını bile öğrenemedim
    tek bildiğim nevşehirli olduğu ve çok çok uzakta olsa akraba sayılıyoruz
    eve geldiğimden beri 2 gündür facebookta nevşehirlilere tek tek bakıyorum ama bulamıyorum ha bulsam napacam onu da bilmiyorum çünkü bidaha görüşme aynı ortamda bulunma gibi bi şansımız yok
    off of olmazsa aileme açacam meseleyi gidip isteyelim nişanlasınlar

• Ölme eşşek ölme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Ölme eşşek ölme.

aynen öyle unutma gibi bi şansımda yok sanki benim için yaratılmış hayallerindeki kızı tarif et deseler birebir onu tarif ederim
  • ailene sor kimmiş kimin nesiymiş falan diye. adını öğrenirsin hem. neden soruyorsun diye sorarlarsa madem yakınımız tanımak lazım dersin
  • Eğer yasında evlenmek için uygunsa soyle annene kesin tanır kızı bide akrabalara soruşturur. Yoksa sözlüsü falan gidin isteyin :) boyle isler beklemeye gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş yaşın askerliğin vb. Durumlar uygunsa senin ve ailen için ailene ac bu meseleyi. Kader sonuçta :)

• Kardeşim kızın anne babasını falan tanıyosan onları sor işte babamın-anneni akrabasıysa annenin-neyi oluyo onlar falan de sonra bi kızları vardı onun adı neydi dersin? ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirli1713

Eğer yasında evlenmek için uygunsa soyle annene kesin tanır kızı bide akrabalara soruşturur. Yoksa sözlüsü falan gidin isteyin :) boyle isler beklemeye gelmez

17 yaşındayım hocam ama olsun 18 olunca evlenirim gerekirse çok ciddi aşık oldum ömürümü adarım o kıza
  • Çocuk hevesi işte
    Ya önce bir tanış bakalım anlaşabilecekmisin.Bune böyle pazardan elma alır gibi tipe bak güzel evlen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Çocuk hevesi işte
    Ya önce bir tanış bakalım anlaşabilecekmisin.Bune böyle pazardan elma alır gibi tipe bak güzel evlen.

Aynen kardeşim o yüzden ilk görüşte aşka inanmam ben.Hem dış güzellik önemli değil önemli olan iç güzellik derler sonra da güzel görünce aşık oldum derler sen onun nasıl huyları olduğunu biliyor musun ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: frht270

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Çocuk hevesi işte

Aynen kardeşim o yüzden ilk görüşte aşka inanmam ben.Hem dış güzellik önemli değil önemli olan iç güzellik derler sonra da güzel görünce aşık oldum derler sen onun nasıl huyları olduğunu biliyor musun ki?

valla bilmiyorum ama ilk defa böyle hissediyorum ben daha önce de çok kızdan hoşlandım seviyorum dedim ama bu başka

• valla sen o kızı unut kardeşim görme buluşma tanışma imkanın 1 milyarda 0.99999
  • adını bilmediğin bir karın olsun ister misin ? meseleye bu açıdan bakınız.
  • sanki öğrenmeyecez az kaldı çalışmalarım sürüyo facebookunu buldum mu tamamdır
  • Feysbuk'ta tüm nevsehirlilere mi baktin ?
  • Kızın yaşı kaç ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.