|
Beni evlenmeye ikna edin neden evlenmeliyim ? Neden konfor alanı mı terk etmeliyim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Beni evlenmeye ikna edin neden evlenmeliyim ? Neden konfor alanı mı terk etmeliyim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Hayatına ortak olacak , sana destek olacak , arkanda olacak , ömrünü mutluluğunuza adayacak bir eş bulursan asıl konfor alanının evlilik olduğunu anlarsın. Ancak tabi ki evlenmek için evlenip , sana eş yerine bambaşka bir şey olacak birini seçersen o zaman da sorunun çok büyük olacak. |
|
Konfor alanını ailen mi sağlıyor sen mi ? Biraz daha açıklayıcı olsan daha iyi olurdu madem böyle bir soru başlattın :) Ailen giderse konforda gidiyor.. Tek yaşıyorsun aniden birşey oldu.. Ha kendi ayaklarının üstünde duruyorsan kendi evinde varsa zaten evlenmekte sıkıntı olmaz! |
|
Bir bardak süt için eve inek alınmaz... |
|
Aşk evliliği dışındakilere çok da evlilik denemez. Hayatında çok sevdiğin, eridiğin, bittiğin biri yoksa evlenme. Yoksa evdeki diğer kişinin sokaktaki herhangi birinden çok da farkı olmaz, böyle birşeye de bir ömür katlanılmayacağı için boşanma kaçınılmaz olur. |
|
|
|
Bunlarin hicbir garantisi yok knk. Bizim akraba var 2 kere boynuz yedi, birinde kari avukata kacti, oburu patrona kacti, kariya araba vermis altindan cekmeye calisiyordu en son ahaha Benim kari da nasil bir yorum yapti, dedi ki, bu adamda bir seyler var, herkes neden bunu cuckluyor demek ki sorun bunda cuck bu dedi ahahahahaha < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Mart 2026; 11:6:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
E tamam. Yanı boşanma ihtimalin her zaman her yaşta var. Boşanırsam diye evlenmemek ne kadar mantıklı? bu ya sevmezsem diye ankaraya gitmemek gibi bişey. Git sevmezsen dönersin. Dünyanın sonu değil ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu evlilik mantık evliliğine de benziyor ama bence sağlam temelli evlilik, iyi bir eş arkadaşlıktan, eskiden arkadaş olduğunuz tanışarak gelme dönemle birbirinizi tanıdığınız evlilik en iyisi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Olurken yogun bakim odasinda, yatakta ciplak oluyorsun her tarafindan kablolarla makinelere bagli oluyorsun, akrabalarin karin falan cocuklara sadece 10 dk izin var o da sadece ziyaret gunlerinde. sonra durumun agirlasiyor, obur tarafa goturecek otobus yaklasiyor yani, sen son durakta bekliyorsun, doktorlar entube karari veriyorlar, o noktadan sonra sana agir sedation uyguluyorlar ve ventile edilirken bilincin kapali kaliyor, birkac gun sonra entubsyon kompliksyonlari ve hstaligin da agirlsmasi sebebiyle, oluyorsun ve baş ucunda sadece doktorlar oluyor, yani son bir umutsuz mudahalede bulnmak icin, sonra carsafi kafana cekiyorlar evini ariyorlar, aileni cagiriyorlar ve oldu diyorlar kibarca sonra morga kaldiriliyorsun evli de olsan bekar da olsan bu sekilde oleceksin evde ailenin yaninda olmek dusuk bir olasilik cunku olumcul hastalik gelidinde buyuk aci icinde olursun muhtemelen hstaneye gitmek mecburiyetinde kalirsin.. birden ani olum ihtimali zayif cunku bunun icin ozel durumlar gerekli yani kalp sorunu vs gibi ama her kalp sorunu da ani goturmez doktor ve hemsire son gorduklerin olur muhtemelen < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Mart 2026; 11:30:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Hocam yarının garantisi yok. Ölünce kimsenin elinden bir şey de gelmez ama yaşanmışlıklar, anılar, hatıralar bizimle kalacak. Ölürken son zamanlar kötü geçirilir ama karısıyla, çocuklarıyla bir adamın hatıraları, eğer birbirini seviyorlarsa, sağlıklıyken birbirlerine değer vermişlerse, her zaman daha uzun olacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
fakat olume tek gidilir birlikte gidilmez ayrica karilar en fazla 3 gun agliyorlar sonrasinda yulari boşalmis at gibi oluyorlar ve sahlaniyorlar eger genc ise boyle.. yaşli ise nihayet geberdi kafa biraz rahatladi diyorlar ne yazik ki.. :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|