Şimdi Ara

Kız meseleleri takıntı haline geldi, kafamı toparlayamıyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese.. Yaklaşık 7-8 senedir forumda takılmaktayım. Daha önceki açtığım konuları belki hatırlayanlar olacaktır, kızlarla aram pek iyi değil maalesef :( 25 yaşına girmek üzereyim hiç kız arkadaşım olmadı, kızlarla arkadaş olarak bile iletişim kurmakta güçlük çekiyorum. Lisede ve üniversitede hep çekingen biriydim; hala da öyleyim. İş hayatına başladım 7-8 ay oluyor inşaat mühendisiyim iyi bir okuldan mezunum, nispeten güzel ve önü açık bir yerde çalışıyorum. Kız meselelerini kafamdan bir türlü atamıyorum. Yıllarca online dating uygulamalarını denedim hala da deniyorum bir umut ama kimseyle buluşamadım ne eşleşme ne mesaj alıyorum. Gerçek hayatta zaten kimseyle konuşamıyorum kasiyere selam bile veremiyorum.


    Hayatım boyunca şişman biriydim(90kg) hep zayıflamaya çalıştım ama bir türlü beceremedim, ayrıca kısa boyluyum (1.70m). Nitekim zayıflasam bile düzelebileceğimi düşünmüyorum. Artık yolda bir kız görünce başımı öne eğerek yürüyorum tipimden dolayı. Kızlardan korkmaya başladım bir kızın olduğu ortamda konuşurken sesim titriyor boğazım kuruyor bırakın sohbeti kendimi ifade bile edemiyorum. Yalnız yaşıyorum günlerim neden kız arkadaşım, cinsel hayatım olmuyor diye kendimi yiyip bitirmekle geçiyor.. Sporuma, kariyerime ve hobilerime bir türlü odaklanamıyorum..


    Sizce psikoloğa veya psikiyatriste gitmek durumuma fayda eder mi? Daha önce benzer şeyler yaşayıp çözebilmiş ve yol gösterebilecek birileri var mıdır :(


    Şimdiden teşekkür ederim, esenlikler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donnie__Brasco__ -- 22 Ocak 2022; 19:52:27 >







  • Gay ol.

  • Basit mevzular bunlar kafaya takmaya değecek şeyler değil. Her kız arkadaşı olan mutlu mu sanıyorsun? Böyle şeylerle kimse tatmin olamaz. İşin var işinle uğraş hayatı olağan akışında yaşa boşver. İleride ne olacağını bilemezsin belki karşına mükemmel birisi çıkacak ve iyi ki şimdiye kadar saçmasapan sahte ilişkiler yaşamamışım diyeceksin kim bilir.
  • Kes kurtul
  • forum hic degismemis ya

    @Altiorem mesajiniz icin tesekkurler hocam
  • Öncelikle üst taraftaki saçma cevaplara gül geç. Kilo vermeyi beceremedim demişsin gerçekten denedin mi? Spora yazılıp 3 ay devamlılık sağladığında gerisinin geleceğine inanıyorum. Zayıfladıkça kendine öz güvenin gelecek ve kızlarla yakınlaşma konusunda daha da ilerleyeceksin bundan emin ol. Tabii ki spor tek başına etkili olmaz onun yanında korkunla yüzleşmek için kızlı ortamlara girmen lazım. Ne bekliyorsun bir anda playboy olmayı falan mı? adım adım ilerlemen lazım bir anda olacak iş değil. Çalışıyorsun ve kariyer olarak ilerleme fırsatın var bu büyük bir artı ve senin yaşındaki kızlar genel anlamda buna dikkat ediyor maalesef :D özet olarak evine en yakın spor salonuna git devamlılık sağla ve arkadaşların aracılığıyla ya da kendi başına kızlı ortamlara gir. Baktın olmuyor psikolog falan deneyebilirsin

  • Eşcinsel ol.
  • paranız varsa kızla takılıyon yoksa uzak durun bu kadar basıt

    kıza guven olmaz onlarda sevgi hissi yok içki içenı dertlenenı gordunuzmu cunku hıs yok

  • Hocam aynı senin gibiydim ben de. Bedelli olarak askere gittiğimde aynı yaşıtlarımdaki arkadaşlarımın evli olduğuöu görünce moralim bozulmuştu. O ara normal olarak biriyle konuşuyordum. Askerden gelince de açıldım falan şimdi ise ailesiyle tanışma boyutundayım. Nasıl buraya geldim bilmiyorum ama mutluyum. Uzun uzun düşünmeyin bunları bu kadar araştırın. Her şeyin bir zamanı vardır o zamanı gelmediğinde ulaşamıyorsun. Allah hayırlı insan çıkarsın karşınıza hocam
  • Aynı yaştayız ve çoğu arkadaşım aynı durumda yapacak tek şey işini sağlama alıp evlenmek yoksa kafanı yer durur
  • Hocam duygusal bir komponenti pek yok bu olayın, şu an nasıl hissediyorsun bilmiyorum da. Sadece İngilizce frustration denen bir öfkeyle karışık hüsran gibi bir durum oluyor, 1 bilemedin 2 cinsel tecrübeyle geçiyor o da yani iş güç varsa onlara odaklanıyorsun geçip gidiyor. Cinsellik de o kadar muhteşem bir şey değil mastürbasyonla idare ediyorsun. Şu an senin sıkıntın bir şekilde bir kızla duygusal olmasa da ilişki ve cinsellik.

    Bunlar için de öncelikle özgüveninin az yerine gelmesi lazım. Muhtemelen zor bir hayatın oldu, kendini başkalarıyla kıyaslama, etrafında görüp imrendiğin kimse senin kadar zor bir sınavdan geçmedinl. Ama bundan sonrasını güzelleştirmek senin elinde. Boyla alakalı bir sıkıntı yok. Sırp, Hırvat kızlara yazmıyorsan tabi. Kilo için egzersiz olayı değil asıl çözüm, zaten ömrü boyunca bu işle ciddi ilgilenmemiş adama zor gelir bir anda öyle yoğun egzersiz. Senin olayın diyet. Yediğin şeyi eritemezsin, en baştan yemeyeceksin. Benim sana önerim vejetaryenlik. Hem ruhuna hem de kilona iyi gelecektir. O işi halledersen, gerisi gelecek güven bana. Sakın öyle bir ihtimal çıksa bile evlenmeye falan kalkma. Önce belli bir tecrübe edin kadınlara dair, sonraki işler onlar, daha en az 5-6 senesi var.




  • En azından işin var. Ben de 23 yaşında eli kız eline değmemiş, utangaç, korkak, sosyal anksiyeteli(doktor tanısı değil kendi görüşüm), öz saygı, öz güven ve öz değeri düşük bir varlığım. Varlık diyorum çünkü şu an insan değilim. İnsan dediğin böyle yaşamaz. Ben yaşamıyorum.

  • Ezekiel06 kullanıcısına yanıt

    hocam mesajınız için teşekkür ederim. dediğiniz gibi ilk adım spora başlamak gibi görünüyor yavaş yavaş, en kısa sürede salona tekrar başlayacağım. kızlı ortamlara nasıl gireceğim hakkında ise hiçbir fikrim yok maalesef :(

  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

    hocam sıkıntımı çok doğru tespit etmişsiniz, destekleyici mesajınız için teşekkür ederim. spor konusunda ise haklısınız, daha önce çok kez spor salonuna başladım ama hiç devamlılığı olmadı. öncelikle beslenmemi düzeltmeye çalışarak işe koyulacağım. umarım bu defa başarılı olurum :) evlilik konusunda da size hak veriyorum ancak annemin bu konuda yoğun bir baskısı var o stresi bir türlü yönetemiyorum. muhafazakar ve tutucu bir aileden geldim benimse dinle pek alakam yok üzerimdeki aile baskısı da çok büyük, kabuğumu kıramamamdaki en büyük etkenlerden biri de bu sanırım..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.