Şimdi Ara

Kız Kulesi’nde Açık Büfe Kahvaltı + Tekne Ulaşım + Müze Girişi 29,90 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
2
Favori
27.172
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende galatasaray şampiyonlar liginde çeyrek finale çıksın burdaki maça gittiğimde gidicem inşallah.kayseride yaşayırum.istanbulu pek bilmiyorum avrupa yakasından en kolay ulaşım nsl olur acaba
  • fiyat çok iyi ya,2 tane alsam arkadala gitsem mi napsam :F
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsanityx

quote:

Orijinalden alıntı: oziie

Ben birkeresinde grupfoni den kahvaltı satın almıştım. Bir daha da bu tarz fırsat sitelerinden yeme içme satın almamaya karar verdim.
    Sebep: NiyaziBey diye bir yerden kahvaltı satın almıştık, orada foni müşterileri üst kata atılmış - diğer müşteriler alt kata oturtulmuştu. Derme çatma kahvaltı tabakları v.s çeşit te söylenildiği kadar yoktu. Hizmet te eksikti, resmen çiftestandrat oluyor benden söylemesi.
    Bir de kodları verdik, daha sonra garson geldi " bu kod kullanılmış olarak görünüyor" dedi.

Tavsiyem: Siz siz olun, hele de yanınızda misafirler varken, bu tarz sitelerle alınmış hizmetlere gitmeyin.

az önce malum sitelerden aldığımız kuponlarla Et-Ye mangalda yemek yedik hiç bir sorun yaşamadık.
    geçen haftada mangal sefasında yedik yine bir sorun yaşamadık sürekli alır öğle tatilinde arkadaşlarla gider yeriz hiç sorun yaşamadım. işletmeden kaynaklanan bi sorun zannedersem sizin bahsettiğiniz.

Üstad işletmeden kaynaklı sorun da olabilir. Ben bir kere aldım - onda da böyle şeylerle karşılaştım. O yüzden daha da davos a gitmem dedim. Umarım sizler bir sorunla karşılaşmazsınız. Tek olasnız neyse de yanınızda birileri varken sorun yaşamak - beter bir durum olur.

• qwerty38'e yol tarifi:

Sirkeciden Üsküdar vapurlarına bin, Üsküdar'dan da sahil yolu boyunca (vapurdan inince sağ tarafa doğru) hava güzelse geze geze yürü (tahminen yürümeyle 20 dk) değilse Harem dolmuşlarına bin, Kız kulesinde in tahmini yolculuk süren Avrupa yakasından Kız Kulesine 1 saattir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 31 Ocak 2013; 14:43:23 >
  • Donanım haber Kız kulesine çıkartma yapıyor
  • Arkadaşlar masa dizimi nasıl olacaktır bilginiz var mı? Kız arkadaşımla gideceğim eğer düğün gibi tüm masalar bitişik olursa rezillik yaşamayalım:( İnsanları sığdıracağız diye üst üste kahvaltı yapacakmışız gibime geliyor, umarım bir sorunla karşılaşmayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: torna&do

qwerty38'e yol tarifi:

Sirkeciden Üsküdar vapurlarına bin, Üsküdar'dan da sahil yolu boyunca (vapurdan inince sağ tarafa doğru) hava güzelse geze geze yürü (tahminen yürümeyle 20 dk) değilse Harem dolmuşlarına bin, Kız kulesinde in tahmini yolculuk süren Avrupa yakasından Kız Kulesine 1 saattir.

yardımlarınız için sonsuz teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: THE LAZ

Arkadaşlar masa dizimi nasıl olacaktır bilginiz var mı? Kız arkadaşımla gideceğim eğer düğün gibi tüm masalar bitişik olursa rezillik yaşamayalım:( İnsanları sığdıracağız diye üst üste kahvaltı yapacakmışız gibime geliyor, umarım bir sorunla karşılaşmayız

Bu konu hakkında bende merak ediyorum. Fırsat bulunca arayacağım 2 kişilik masa var mı diye ama resimlerde 2 kişilik masada buldum inşallah bu kampanyada vardır.
  • quote:

Arkadaşlar masa dizimi nasıl olacaktır bilginiz var mı? Kız arkadaşımla gideceğim eğer düğün gibi tüm masalar bitişik olursa rezillik yaşamayalım:( İnsanları sığdıracağız diye üst üste kahvaltı yapacakmışız gibime geliyor, umarım bir sorunla karşılaşmayız

Fotoğraflarda görünen sadece bir kısmıdır bence, mutlaka ayrı masalarda vardır. Öyle bir mekanda sanmıyorum ki düğün masası kursunlar. En azından öyle olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERKUTCN

quote:

Bu konu hakkında bende merak ediyorum. Fırsat bulunca arayacağım 2 kişilik masa var mı diye ama resimlerde 2 kişilik masada buldum inşallah bu kampanyada vardır.

Eğer kahvaltıyı en üst katta yani cafe kısmında veriyorlarsa zaten çok küçük bir yer orası.Bir de restoran tarzı bir yer vardı orası genişçe...

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

quote:

qwerty38'e yol tarifi:

Arkadaş sana anadolu yakasına geçip oradan git demiş ama. Kabataş'tan kendi servisleri ile alıyorlarmış. Kabataş'a gitmenin en kolay yolu, Bağcılar-Kabataş tramvay hattına binmenizdir. Merkezi çoğu ilçeden Kabataş veya Beşiktaş'a otobüs vardır zaten. Siz tam olarak nereden gideceğinizi söylerseniz daha kolay tarif edebilirim.

Edit: Bende 2 adet satın aldım, hayırlısı bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 31 Ocak 2013; 15:15:15 >

• Khalasar haklı...Kabataş seçeneğini görmemişim...Kabataş daha mantıklı..
  • daha önce akşam yemeğine gitmiştik eşimle, özel gün muhabbeti, kalabalktı, hep kalabalıkmış pek boş olmaz zaten, turistler vs. neyse, canlı müzik ve fena olmayan bir yemek yedik, beğenmiştim, ama hesap fena acıtmıştı :) tüm yazılanları okumadım ama eğer kalabalık olacaksa yani fırsattan dolayı kahvaltıda ekstra bir yoğunluk olacaksa masaları birleştirirler cünkü çok küçük bir alan, öyle ferah geniş bir ortamı yok diyebiliriz.

bence eşine, sevgilisine süpriz yapacaklar için beleşe kaçmayın kol gibi hesabı göze alın ve akşam yemeğine gidin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

quote:

qwerty38'e yol tarifi:

Arkadaş sana anadolu yakasına geçip oradan git demiş ama. Kabataş'tan kendi servisleri ile alıyorlarmış. Kabataş'a gitmenin en kolay yolu, Bağcılar-Kabataş tramvay hattına binmenizdir. Merkezi çoğu ilçeden Kabataş veya Beşiktaş'a otobüs vardır zaten. Siz tam olarak nereden gideceğinizi söylerseniz daha kolay tarif edebilirim.

Edit: Bende 2 adet satın aldım, hayırlısı bakalım.

bildiğim yegae tek yer az çok bakırköydür.ordan nasıl gidebiliriz acaba?

• Önceden eşimle kahvaltıya gitmiştim. Masa düzeni oalrak birleştirip uzun olarak oturma düzen, sağlıyorlar. Hafiften dağınık olan insanlar olunca Biraz sıkışık olabiliyor masalar.

Kuponla gitmekte sorun çıkmıyor. Hani ücretli müşterilerle kayırılma gibi.

Herkese şimdiden afiyet olsun.
  • 2 tane de ben aldım hadi hayırlısı...
  • Geçen sene akşam yemeğine gitmiştim, memnun kalmıştım. Kahvaltı iyi oldu, aldım 2 tane ama EFT ile ödeme yaptım ve dekontu da mailden ilettim kendilerine. Onlardan bir geri dönüş beklemelimiyim, yoksa daha ödeme yapmadan önceki sayfada gördüğüm referans numarasını mı vereceğim Kız Kulesi'ne, bilemedim.
  • Son 23 yalan değilse 2200 kişi :)
  • ben az önce aradım sadece cumartesi günleri gelebilirsiniz diyorlar.Hafta içi gidemiyormuyum?Ozaman bir işime yaramaz iptal ettrimem lazım iptal kısmını bulamadım.
  • hayırlısı bende sizi görünce dayanamadım aldım iki tane, bu siteye dadanan iflah olmaz anladım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.