Şimdi Ara

Kız konusu biraz karışık yardım gerekiyor..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim şimdi 3 yıldır birlikte olduğum bi kız arkadaşım var.Bununlar herşey güzel gidiyordu taa ki 2 ay önce çok önemli bi sebepten dolayı ayrılıncaya kadar.Bende öyle tek başıma takılmaktansa yakın bi kız arkadaşım vardı benden hoşlandıgını biliyordum onunla ilgilendim falan. 2 aydırda onunla güzel bi şekilde götürüyordum.O ayrıldıgımız kız 1 hafta önce geldi yine seni takip ediyordum falan dedi sürekli onunla çok güzel zaman geçiriyordunuz falan diye bildiğiniz gibi triplere bağladı.bende o sadece arkadaşımdı dedim sevgilim diyemedim.. Ama onunlada diğeriylede aşkımlı canımlı konuşuyordum 2 sinide seviyorum gibi birşey ne istediğimi bilmiyorum galiba bugün geldi 3 yıllık sevgilim olan kız işte diğer kızla bütün konuşmaları okudu falan faceden aşkımlı canımlı şimdi birşey yokmuş gibi davranıyor benden kork falan diyor sizce korkmalı mıyım valla kız biraz garip gençler seni seviyorum bırakmayacağım diyo, gidip diğer kızı kesmez inşallah.. ?

• Bence 3. bi kızla daha çıkmaya başla sonra bu iki kız bir olup 3 yıllığı ortadan kaldırır.Sonra o iki si arasında bir dövüş ayarla hayatta kalan senindir.
  • yaşın kaç bilmiyorum, hayat tecrüben nasıl bilmiyorum ama ben olsam eskiyi unuturdum eskiden hayır gelmez benim dilim yandı bikere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melrin

yaşın kaç bilmiyorum, hayat tecrüben nasıl bilmiyorum ama ben olsam eskiyi unuturdum eskiden hayır gelmez benim dilim yandı bikere

yaş 20 hocam tecrübeli sayılırım ama şimdi 2 sinide seviyorum aslında garip ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krethuss

quote:

yaşın kaç bilmiyorum, hayat tecrüben nasıl bilmiyorum ama ben olsam eskiyi unuturdum eskiden hayır gelmez benim dilim yandı bikere

eskisini sevdiğini sanıyor olabilirsin iyi tart iyi değerlendir ona göre karar ver ozman

• quote:

quote:

ne kadar saçma ikisini de seviyorum mu?
    demek ki ikisini de sevmiyorsun.
    çünkü kişi kalbinde yalnızca birini taşır.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakeden yaşar

quote:

quote:

ne kadar saçma ikisini de seviyorum mu?
    demek ki ikisini de sevmiyorsun.
    çünkü kişi kalbinde yalnızca birini taşır.

hani hem anneni hem babanı seversin ya eşit şekilde aynen öyle seviyorum 3 müz birlikte sevgili olalım desem mi acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • de de öldürsünler seni: sonra 3. sayfa haberlerinden takip edelim seni.
  • evet 3 yıllıkla çok yaşanmışlık var salla gitsin.
  • Bende de böyle bir durum oldu uzun bir süreli ilişkinin ardından yeni birisi başladı başta çok tedirgindim. Ama sonradan düzeldi. İkisi arasında kalma hissini anlıyorum bende de olmuştu. Ama eskisini sadece alışkanlık olduğunu unutma sadece bir geçiş aşamasındasin . Zamanla yeni ilişkinde daha güzel şeyler hissedeceksin anlaşabildiğin birisiyse. Arada kalmamanı tavsiye etmekle beraber yeni ilişkinden de vazgeçme derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi arasında kalma ikisiyle de devam zaten sıçacak bir noktada seçim yapacaksın çaktırmadan ikisiyle de devam. Ayık olman lazım ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.