beyler tip idare eder sanırım. para tık. dil yok. özgüven hiç yok ben ne yapabilirim. özgüven onu nasıl yapacam. dil felan yaparız ama özgüven olmadıktan sonra ne işe yarar. kız arkadaş olsa güzel olur be. gezmesi ders çalışması felan
Kabuğunu kırman lazım en başta. Sıcak kanlı ve dışa dönük olmak gerek. Sadece kızlara yönelik olarak söylemiyorum.
Mesela; gene kendimden örnek vereyim.
Ben Adanalıyım. Adanalı olanlar bilir; Cemalpaşa dolmuşlarını.
Benim oturduğum semt ve gittiğim yerler doğrultusunda hep Cemalpaşa dolmuşlarına binerim.
Şöförün yanındaki koltuğa -en öne- oturduğum zaman muhakkak şöförle aramda konuşma, muhabbet geçer.
Geçen hafta bi cemalpaşa dolmuşunda cep telefonumu düşürdüm şöförün yan koltuğunda.
Cemalpaşa dolmuşlarının durağına gittim; ben bile şaşırdım doğrusu.
Durağa gittiğimde sanki kendi mekanıma gelmişim gibi karşılandım. Herkes ben bunu tanıyorum dedi, yanıma gelip selam verdiler. Çay ısmarladılar, oturup sohbet ettiler. Hatta ismimi bilenler bile çıktı. Ve bütün dolmuşçuların cep telefonlarını tek tek arayıp yan koltuğa baktırdılar. Telefonum bulundu. Normalde bu kadar hassasiyet göstermezler, şöför bulursa durağa teslim eder o kadar.
muhabbet diyonda ben ne konuşacam durduk yere? kendime nasıl güvenecem. arkadaşlar var onları görünce dilim dönmüyor resmen, selam verirken bile bi garip oluyorum. bu nasıl geçebilir. genelde selamları hep ben veririm desem yeridir. (ama kankam var onla konuşurken rahatım, kızlardan tut araba dünyasına kadar her konuda rahatça konuşurum) kızlarıdan zaten utanıyorum. kızla ne konuşulur, neler hoşlarına gider neler yapabilirim hiç bir fikrim yok. çocukkende böyledim hiç kızlarla muhabbet etmezdim, sanırım birazda kızlara cinsel obje olarak bakıyorum
Zaten durduk yere konuşabilmek önemlidir. Sohbet esnasında herkes birşeyler söyleyebilir, ama sohbet konusu açabilmek önemli.
Kızlardan utanılacak birşey yok. Onlarında senin benim gibi bi insan olduğunu herzaman aklında tuttuğun sürece, onlardan çekinmezsin.
Hatta onları 'insanüstü' bi varlıkmış gibi görmemek için forumda birisi şunu söylemişti hiç unutmam; Siz s.çıyorsunuzda, onlar s.çmıyor mu sanki ? Veya onlar pembe mi s.çıyorlar
Genel kültür çok önemlidir. Hangi tür konulardan hoşlanmayı seviyorsa kız o konular üzerine konuşmakta fayda var. Ve konuşurken klasik ve kalıplaşmış cümleler kurmamakta gerek.
Mesela gene kendimden bi örnek vereyim; aynı okulda okuduğum bi kız ile ilk defa feysten konuşmaya başladığımda Slm verdim. Oda slm yazdı. Npysn dedim, oturuyorum sen? dedi. Bende "Bende ayaktayım, laptopu duvara astım " dedim. Gülücük attı, ilk dakkadan güldürebildikten sonra zaten kız kendisi geliyor konuşmak için. ( Yani bilgisayar başında olduğuna göre zaten oturuyorsundur, anlamında söyledim o lafı )
Benim ikizim olma ihtimalin var mı? Aynı olayı ben de yaşadım ve kıza amuda kalkıp yazıyorum demiştim.
quote:
Orijinalden alıntı: Lenz
quote:
Orijinalden alıntı: kingandkral
t-shirt ü gömlekle giyme olayını çakmış değilimde boy ve kilonu yazarsan aynştaynlar sana body indeksini yazarlar
Gömleğin içine t-shirt yahu. 1,75 kilo 83-82 civarı
Bende t-shirt 'ün üzerinden mutlaka Gömlek giyerim. O zaman daha hoş duruyor ayrı bi havası oluyor. Gömleğin altından hiçbişe giymediğim zaman direk olarak tenim gözükdüğü için, güzel desenli bi t-shirt i tenimin gözükmesine tercih ederim daha hoş oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: AhmetD*
DH ' da kızların dilinden bi tek ben anlıyorum diye düşünüyodum gökalp kardeşte iyiymiş bu konularda şaka bi yana arkadaş güzel şeyler yazıyo bu konuda sıkıntısı olanlar takip etsinler konuyu soracağınız şeyler varsa kız psikolojisi hakkında banada gelebilirsiniz
Teşekkür ederim
Ben tamamen yaşayarak öğrendiğim için karşımdaki insana tecrübelerimi anlatıyorum ve böyle daha yararlı oluyor.
Yani pratik açıdan "şunu şöyle yapın" demek yerine "ben şunu şöyle yaptım, böyle oldu, eğer böyle yapsaydım böyle olurdu" gibisinden tecrübeye dayanarak konuşmak daha sağlıklı oluyor.
Kızların psikolojisinden az çok bende anlıyorum. Aslında bu erkek ve kız arasındaki psikolojik farklılıklar, hayata bakış açısı daha doğduğun andan itibaren başlıyor. Yani bi kızın yetiştirilme tarzı, yaşayış şekli ile erkeğinki bir olmadığı için hayata bakış açısıda farklı olabiliyor. Mesela bi kız için doğum günü çok önemlidir; aylar öncesinden doğum gününü nerde kutlayacağını, ne yapacağını düşünmeye başlar. Ama erkeklerde genelde öyle değil. Biz doğum günümüzü genelde kutmalayız bile. Öyle arkadaşlar arasında ufak-tefek şeyler yaparız o kadar yani. Bizim için o kadarda özel bi gün değildir, kızların ki kadar. Buda hayata bakış açısından kaynaklanıyor. Benim 2 tane kız kardeşim 1 tanede erkek kardeşim var; onlardanda biliyorum yani. Kızların hayata bakış açısı genel olarak; "alış-veriş yapayim, gezeyim, eğleneyim" bundan ibarettir. Kız kardeşlerim babamın parasını çok rahat bi şekilde harcıyorlar hiç düşünmeden mesela. Şunu al, bunu al. . Şuraya götür . . . Ama ben öyle değilim yani. Paranın nasıl kazanıldığını bildiğim için kolay kolay babamdan para istemem. Bunları anlatma sebebim; kızlarla erkeklerin hayata bakış açısı gerçekten çok farklı yani. Sizin bi konudaki görüşünüz, kızlara göre çok daha farklıdır. Kızlar siyasetten, dinden, vatan sevgisinden fazla anlamazlar mesela. Ama hangi mekanda doğum günü kutlanır, hangi marka daha lükstür bizden daha iyi bilirler
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
quote:
Orijinalden alıntı: GökaLp.
quote:
Orijinalden alıntı: heatblast
quote:
Orijinalden alıntı: GökaLp.
quote:
Orijinalden alıntı: heatblast
beyler tip idare eder sanırım. para tık. dil yok. özgüven hiç yok ben ne yapabilirim. özgüven onu nasıl yapacam. dil felan yaparız ama özgüven olmadıktan sonra ne işe yarar. kız arkadaş olsa güzel olur be. gezmesi ders çalışması felan
Kabuğunu kırman lazım en başta. Sıcak kanlı ve dışa dönük olmak gerek. Sadece kızlara yönelik olarak söylemiyorum.
Mesela; gene kendimden örnek vereyim.
Ben Adanalıyım. Adanalı olanlar bilir; Cemalpaşa dolmuşlarını.
Benim oturduğum semt ve gittiğim yerler doğrultusunda hep Cemalpaşa dolmuşlarına binerim.
Şöförün yanındaki koltuğa -en öne- oturduğum zaman muhakkak şöförle aramda konuşma, muhabbet geçer.
Geçen hafta bi cemalpaşa dolmuşunda cep telefonumu düşürdüm şöförün yan koltuğunda.
Cemalpaşa dolmuşlarının durağına gittim; ben bile şaşırdım doğrusu.
Durağa gittiğimde sanki kendi mekanıma gelmişim gibi karşılandım. Herkes ben bunu tanıyorum dedi, yanıma gelip selam verdiler. Çay ısmarladılar, oturup sohbet ettiler. Hatta ismimi bilenler bile çıktı. Ve bütün dolmuşçuların cep telefonlarını tek tek arayıp yan koltuğa baktırdılar. Telefonum bulundu. Normalde bu kadar hassasiyet göstermezler, şöför bulursa durağa teslim eder o kadar.
muhabbet diyonda ben ne konuşacam durduk yere? kendime nasıl güvenecem. arkadaşlar var onları görünce dilim dönmüyor resmen, selam verirken bile bi garip oluyorum. bu nasıl geçebilir. genelde selamları hep ben veririm desem yeridir. (ama kankam var onla konuşurken rahatım, kızlardan tut araba dünyasına kadar her konuda rahatça konuşurum) kızlarıdan zaten utanıyorum. kızla ne konuşulur, neler hoşlarına gider neler yapabilirim hiç bir fikrim yok. çocukkende böyledim hiç kızlarla muhabbet etmezdim, sanırım birazda kızlara cinsel obje olarak bakıyorum
Zaten durduk yere konuşabilmek önemlidir. Sohbet esnasında herkes birşeyler söyleyebilir, ama sohbet konusu açabilmek önemli.
Kızlardan utanılacak birşey yok. Onlarında senin benim gibi bi insan olduğunu herzaman aklında tuttuğun sürece, onlardan çekinmezsin.
Hatta onları 'insanüstü' bi varlıkmış gibi görmemek için forumda birisi şunu söylemişti hiç unutmam; Siz s.çıyorsunuzda, onlar s.çmıyor mu sanki ? Veya onlar pembe mi s.çıyorlar
Genel kültür çok önemlidir. Hangi tür konulardan hoşlanmayı seviyorsa kız o konular üzerine konuşmakta fayda var. Ve konuşurken klasik ve kalıplaşmış cümleler kurmamakta gerek.
Mesela gene kendimden bi örnek vereyim; aynı okulda okuduğum bi kız ile ilk defa feysten konuşmaya başladığımda Slm verdim. Oda slm yazdı. Npysn dedim, oturuyorum sen? dedi. Bende "Bende ayaktayım, laptopu duvara astım " dedim. Gülücük attı, ilk dakkadan güldürebildikten sonra zaten kız kendisi geliyor konuşmak için. ( Yani bilgisayar başında olduğuna göre zaten oturuyorsundur, anlamında söyledim o lafı )
Benim ikizim olma ihtimalin var mı? Aynı olayı ben de yaşadım ve kıza amuda kalkıp yazıyorum demiştim.
Seninkide iyiymiş
Ama öyle yazarsam kızın gözünde "itici" olma ihtimalimde var yani. Bu çocuk benimle dalga mı geçiyor, gibisinden düşünebilir. Sonuçta direk "amuda kalkıp yazıyorum" demek farklı birşey
hepsi var bende ama kız arkadaş yapmak isteyen kim bro
Faydalı olabileceğini düşündüğüm bir konuya daha değinmek istiyorum; Not : Ciddi düşünenler için geçerlidir .
# Ciddi düşünülecek kızlarda olması ve olmaması gereken özellikler
~ MAHALLE MUHTARINDAN DAHA ÇOK TANINAN KIZLA CİDDİ DÜŞÜNÜLMEZ.
~ Kompleksli & takıntılı kızlarla ciddi düşünülmez. Herkes tarafından beğenilmek istenen bi kızla ciddi düşünülmez. Güzel olmak isteyen kızla, gösterişli bi hayat sürmek isteyen kızla ciddi düşünülmez. Size yapmacık bi şekilde aslında rahatsız oluyormuş gibi davranıpta, gözlerinin içi gülen kızlarla ciddi düşünülmez örnek: " Ya otobüste yanıma oturan adam durmadan bacaklarıma bakıyordu, bende otobüsten erken indim başka otobüse bindim aşkım" gibisinden. Aslında bu içten içe kızın hoşuna gitmiştir ve böyle kızlar egoları için sizi 1 dakkada harcarlar.
~ Rol yapan kızlarla ciddi düşünülmez, yapmacık olan kızlarla ciddi düşünülmez. Bi kız aslında "sizi hiç sevmeyipte", sizi deliler gibi seviyormuş gibi rol yapabilir. Rol yapanla değil, gerçekten sevenle ciddi düşünün ( Rol mü gerçek mi ayırt edemiyorum diyenler PM atsınlar elimden gelen yardımı yaparım )
~ Dengesiz kızlarla ciddi düşünülmez. "Aslında ne istediğini biliyormuş gibi" davranıpta "Gerçekte; ne istediğini bilmeyen" kızlarla ciddi düşünülmez. Bugün sizi çok sevdiğini söyleyip evlilik hayalleri kurar ve ertesi gün sizden ayrılabilirler. Bu yüzden; gerçekten ne istediğini bilen bi kızla ciddi düşünülebilir.
~ "Gördüğünü sünnetçi görmemiştir, sorsan hala meryem ana" diyebileceğimiz tip kızlarla ciddi düşünülmez. Cinselliğe doyma derecesine gelmiş kızlarla, hatta cinsellik hayatı başlamış olan kızlarla ciddi düşünmenizi tavsiye etmiyorum. Çünkü bi kız; gerçekten sevdiği erkekle yaşamak ister bütün ilk'lerini. Eğer kız ilklerini daha önce yaşadıysa yukarda dediğim gibi aslında ne istediğini bilmeyip, ne istediğini bildiğini sanmıştır.
~ Ayrılmaya meyilli olan kızlarla ciddi düşünülmez; en ufak bi tartışmada ayrılmaktan bahsediyorsa eğer, veya dahada kötüsü sizi ayrılmakla tehtit ediyorsa o kızla ciddi düşünülmez. Ayrılığın olduğu bi ilişkiden "SADAKAT" beklenmez. Bi kız gerçekten seviyorsa eğer; "ayrılık" kelimesini söylemekten bile korkar. Ayrılık = Ölüm' dür, gerçekten seven insanlar için.
(Bu konu hakkında kendimden bi örnek vermek istiyorum; hayatımda ilk defa bi kızı sevmiştim. Oda beni seviyordu (ilk başlarda). 6 ay çıktık. Ve bu süre içerisinde 10 defa benden ayrılmıştır. Ve en ufak birşeyde bana "senden ayrılırım" diye tehtitler savuruyordu. O zamanlar o kadar kördüm ki; bu gerçeği göremiyordum bile. Benden ayrılmaması için ona dil döküyordum, ömrümden ömür çaldı resmen)
~ Çevresi çok geniş olan kızlarla ciddi düşünülmez. Çevresinde bir sürü erkek vardır; ve belli bi noktadan sonra çevresinde popüler olmak ister. Tanınmak ister. Aranan kişi olmak ister. Bu uğurda herşeyi yapabilir. Sizi sevse bile, sizi harcayıp sizden daha popüler ismi duyulmuş birisiyle çıkar. Sırf egoları için.
~ Evlenilecek kız dediğin; namusuna ve şerefine düşkün olmalıdır. Sizin ona "kısa şort veya kısa etek giyme" demeniz gerekmez. Çünkü o "zaten giymez".
gökalp çok sağolasın arkadaşlık isteğini kabul edersen çok memnum olurum önümüzdeki haftalarda ciddi sorularım olabilir çünkü teşekkürler
Okumakta fayda var eline sağlık
quote:
Orijinalden alıntı: kingandkral
gökalp çok sağolasın arkadaşlık isteğini kabul edersen çok memnum olurum önümüzdeki haftalarda ciddi sorularım olabilir çünkü teşekkürler
Kabul ettim..
Aklıma geldikçe yararlı bulduğum şeyleri bu topice yazıp, başlıktada toparlıcağım.
Dursun burda, belki bigün lazım olur birine.
bu konu tutar yerimizi alalım
Arkadaşlar kızlarla yüzyüze konuşurken sıkıntı yaşıyorsanız kızdan düşünmek için bir kaç gün isteyin. Daha sonra face türevi bir yerde kızla inceden sohbete başlayın. Yalnız mümkünse telde konuşmayın çünkü anlık ileti sohbetlerinde kızın düşünmek için daha fazla süresi oluyor. İşiniz zorlaşır. Yanınıza Gökalp gibi bir bilirkişi arkadaş alın. Yalnız bu şahıs güvenebileceğiniz birisi olsun. Sürekli irtibat halinde kalacağınız birisi olsun. İlk ilişkiniz ise mutlaka bilirkişi arkadaşa en azından 1 ay ihtiyacınız olacak. Kızla int'de konuşurken Temel olarak bir kaç kilit an vardır. Buraları iyi yakalamak doğru sözleri söylemek lazım. Bunu bilirkişi arkadaşınız yapabilir. İlişkinin ilk günlerindede konuşurken çok dikkat edin. 50 kere düşünün bir sözü söylerken Umarım bu teknik işinize yarar bol şans
quote:
Orijinalden alıntı: WhiteSword
quote:
Orijinalden alıntı: shineon25
quote:
Orijinalden alıntı: WhiteSword
Bence tip para ve dilden sonra gelmez, bence sıralama tip>para>dil
20 li yaşlara gel anlarsın parayı. istediğin kadar tipin olsun adam yanaşır cabriosuyla alır kızı sende arkadan bakarsın "Anaaa kız gitti" diye
Parada önemlidir ama bir kız muhabbeti olmayan tipsiz bir adamla sırf zengin diye çıkıyorsa zaten o kız zaten ...... olmuştur bırakırım gitsin.
artık 20li yaşlara gelmiş bazı seyleri yaşamış veya bunlara doymus bir kızın karsısına biraz zengin biri çıktığı zaman kızlar ister istemez tipsiz bile olsa karsısındakini begenir. ne bileyim huyunu kaşını gözünü begenir. aslında abartlacak bir şeyi yoktur. ama para bu. fazlası illa ki göz kamastırır. bizim toplumumuzda artık cocukluktan beri insanın bilinç altına yerlesmiştir bu zengin koca zengin sevgili muhabbeti. bir kız zengin olsun yeter mantıgı ile olaya bakmasa bile zengin biri ile ilişki kurmaya basladıgında ona cabuk ısınır. işin temelinde zenginlik ve onun verdiği rahatlık vardır ama kız bunun farkında degildir.
her şey iyi güzelde son yazılan çok saçma ~ Evlenilecek kız dediğin; namusuna ve şerefine düşkün olmalıdır. Sizin ona "kısa şort veya kısa etek giyme" demeniz gerekmez. Çünkü o "zaten giymez".
hala daha namusun etek boyunda pantalon paçasında oldugunu düsünenler var. elbette ki kızın giyim tarzı onun hakkında cok seyi belli eder ama bu bir ölçüt degil. mesela evimin karsısındaki imam hatibin yurdunda geceleri camdan duvardan atlayıp kızlarn çalı arasında nasıl oynaştıklarına hep şahit oluyorum. onlar hiç bir zaman şort etek vs. giymiyor. giymediği için namuslu mu diyecegim onlara.
Kısa etek-şort giymek namussuzluk mu ulan dedim ne güzel yazmışsın ama baktım hiçbir şeyden çaktığın yok. En fazla buradaki asosyaller kadar biliyorsun herşeyi.
gördüğüm kadarıyla bu forumda ağırlı olarak erkek üye mevcut ve bu topicte yorum yapanların hepsi de erkek. bi kız olarak ben de bu konuda üç beş şey söylemek istiyorum. öncelikle para denmiş hep ama genelde paraya o kadar çok bakılmaz (tabi açlıktan sürünmüyosa karşıdaki er kişi, o kadar da deil yani) öncelikle dil ve tip diyelim, ağzı iyi laf yapan erkekler her zaman bi adım öndedir, ne kadar yakışıklı olursa olsun yanında sıkıldığım erkeği istemem açıkçası. tip konusuna gelince erkekte esas olan yakışıklılık deil de daha çok "karizmadır", sizin de bahsettiğiniz gibi iyi giyimli, temiz, nasıl durcağını bilen biri olun yeter; tüm bu şartlar sağlandıktan sonra parası az olan kişiyle starbucksa deil de çay bahçesine gidilir o nokta o kadar da önemli deil.
karşınızdaki kıza av gözüyle bakarsanız zaten o ilişkiden bi hayır beklemeyin. daha ilişkinin 1. haftasında yatağa atma planları yapıp ayrılınca kaşar diye sağda solda laf etmek erkekliğe yakışmaz, karşınızdakine değer verin önce ve asla sizi seven birini sevmiyosanız "bundan iş çıkar" düşüncesiyle duygularıyla oynamayın, direk kötü imaj yani
bide şu var öyle sevgilisinin her şeyiyle ilgilenen erkek çantada keklik olur (bu kızlar için de geçerli tabi) kaçan kovalanır felsefesiyle hareket edenler genelde kazanır, ama tabi dozunu bilmek önemli, sürekli kaçarak bi noktadan sonra sıkıcı olmanın alemi yok yerine göre davranmak lazım, mesela bi tartışmada haklıysanız ama kız triplere giriyosa direk gidip özür dilemenin alemi yok, ama ben haklıyım diye düşünüp nuh deyip peygamber dememenin de alemi yok, her şey dozunda.
kızlar karşısında güçlü erkek ister sakın hoşlandığınız kızın gözü önünde ağlamayın fazla duygusala bağlamayın, karşımızda güvenebileceğimiz güçlü birini görmek isteriz çünkü bizi yönlendircek yeri geldiğinde kızacak biri olmalı yani nası desem çok maço tavırlar deil elbette ki ama yine de biraz çekinebileceğimiz biri olmalı sevgilimiz, sünepe yılışık erkekleri tercih etmeyiz genelde
son olarak kadınlar vatan millet sevgisinden ülke meselelerinden siyasetten vs anlamaz demişsiniz, sakın bi kıza bunu düşünerek yaklaşmayın, çünkü genel kültür olarak yüksek seviyede bi hatunla muhabbet etmeniz icab eder, bu konulardan konuşmak artı getiri sağlayabilir
Kız arkadaşım iyi ingilizce ve yeteri kadar Fransızca ve İtalyanca biliyordu,benim gibi biri bile bazen yetersiz kalıyor ve frekans sorunu yaşıyorduk.
Reserved.
quote:
Orijinalden alıntı: nForcible
Arkadaşlar kızlarla yüzyüze konuşurken sıkıntı yaşıyorsanız kızdan düşünmek için bir kaç gün isteyin. Daha sonra face türevi bir yerde kızla inceden sohbete başlayın. Yalnız mümkünse telde konuşmayın çünkü anlık ileti sohbetlerinde kızın düşünmek için daha fazla süresi oluyor. İşiniz zorlaşır. Yanınıza Gökalp gibi bir bilirkişi arkadaş alın. Yalnız bu şahıs güvenebileceğiniz birisi olsun. Sürekli irtibat halinde kalacağınız birisi olsun. İlk ilişkiniz ise mutlaka bilirkişi arkadaşa en azından 1 ay ihtiyacınız olacak. Kızla int'de konuşurken Temel olarak bir kaç kilit an vardır. Buraları iyi yakalamak doğru sözleri söylemek lazım. Bunu bilirkişi arkadaşınız yapabilir. İlişkinin ilk günlerindede konuşurken çok dikkat edin. 50 kere düşünün bir sözü söylerken Umarım bu teknik işinize yarar bol şans
Çok haklısın. Bazı kilit noktalar vardır. Doğru şeyleri, doğru zamanda söylemek çok büyük fayda sağlıyor. Kıza herzaman duyduğu şeyleri söylemek yerine, daha önce hiç duymadığı şeyleri söyleyerek onun gözünde farklı bi insan olmak daha mantıklı. . Dışardan yardım almakta olumsuz görebileceğim pek birşey yok benimde. Yani sonuçta o yollardan daha önce geçen birisi, o yolda karşılaştığınız sorunlarla daha önceden karşılaşmıştır. Zorlanmadan çözmenize yardımcı olabilir. Öyle anlar vardır ki, o anı yakalayıp doğru şeyleri söylerseniz kazanırsınız büyük ihtimalle. .
Hayatım boyunca hiç unutamayacağım bi anım var bu konuda. Bu senenin ilk dönemi okulda bi kızdan gerçekten çok hoşlanıyordum. Onun en yakın arkadaşı, benimde yakın arkadaşımdı. Kız onun anlattıklarını bana, benim anlattıklarımıda ona anlatıyordu. ( İkimizede aynı klasik yalan, "onun haberi yok" .d ) Öğle molasından bi önceki tenefüs yanına gittim. Bana "sana birşey söyleyeceğim" dedi. "bende sana birşey söyliceğim" dedim. "Öğle molasında beraber bahçede oturalım mı?" dedi bende tamam dedim. Sen ne söylicektin dedi. Seni seviyorum dedim. 15-20 sn put gibi kaldı yanımda sonra öğle molasında görüşürüz dedi gitti. (sonuç olarak o kızla çıkmamıştım; okuldan atıldım çünkü o gün) ama benim için çok güzel bi tecrübe oldu. Ne kadar tecrübe edinsem kârdır diye düşünen biriyim
quote:
Orijinalden alıntı: yagmur adam
Kısa etek-şort giymek namussuzluk mu ulan dedim ne güzel yazmışsın ama baktım hiçbir şeyden çaktığın yok. En fazla buradaki asosyaller kadar biliyorsun herşeyi.
Bazı insanlar vardır anlatmak istediğim şeyi doğru anlarlar, bazıları vardır bırak leb demeden leblebiyi anlamayı, leblebiyi 5 kere söylesen anlamazlar. Ben anlatmam gerekeni inceden anlatırım, anlayan anlar. Burda bi cümleyi uzun uzun anlatacak halim yok. Benim orda anlatmak istediğim şey çok daha farklı. "Siz söylemeden, o yapar." vurguladığım nokta burasıydı.
Bütün yazımın güzel olduğunu söylüyorsun;
Ama tek bi cümleye bakarak "benim hakkımda yorum yapabiliyorsun" hemde burdaki asosyaller kadar bildiğimi söyleyecek kadar