Şimdi Ara

Kız Konusu # Amaç: Okuyanlara Faydalı olmak # ~GÜNCEL~ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
20
Favori
7.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kingandkral

öncelikle verilen bilgilere teşekkürler. dilinizin iş yapması şart buluşup bir birinize bakıp duracaksanız bu iş olmaz. bir süre sonra sizde o da sıkılır. kızın yanında rahat ve normal değilseniz baştan bırakın. genel kültürünüz fazla olsa iyi olur her konuda konuşacak bir şeyiniz olsun. kıyafet konusundan ziyade duruş önemlidir. 1 hafta aynı kıyafeti (ayakkabı+pantolon+tişört) bilirim. bunu okuldaki arkadaşım anlatmıştı eskiden. okul değiştirdim ve yanımda oturan kız adımı sormuş ve dönüp xxx demişim. kız bunu 1 yıl sonra anlatıyor o anki asaletine bittim diyor. çok fazla küfür etmeyin. gözlerinizi kızın gözlerine bakın siz kaçırmayın bırakın o kaçırsın ama abartmayın. düzgün ve kaliteli giyindiğiniz sürece sorun yok duruşunuz, bakışlarınız ve diliniz işi bitirecek (para ve tipi esirgemeyelim tip eksilerdeyse yatabilir doğal olarak ) ve son olarak gerçek sevdiğiniz ve devamı olacak kişilerle çıkın ne çıktığınızı üzün ne de kendinizi.

Evet genel kültür çok önemli tabikide. Dediğim gibi "gevezelik yapmak" farklı birşeydir, bilinçli ve esprili konuşmak farklı birşeydir.

Kıyafet konusundada "herkes kendine yakışanı" giymeli. Yani kalıplaşmış şeyler, herkese yakışmayabilir.

Asalet çok önemlidir. Oturma şekli, yürüyüş şekli, konuşma tarzı. Hatta gülüş şekliniz bile önemlidir.

Yani bi Jim Carrey gibi gülmek var, bide Kenan İmirzalıoğlu gibi gülmek var. ( Tabi Jim Carreyin gülüşü Jim e yakışıyor ama o adam istisna )

Küfürlü konuşmamakta, argo konuşmamakta fayda var. Yere tükürmek gibi bi insanlık dışı harekette sergilememek lazım.
    ( Bi arkadaşım vardı, yürürken yere tüküre tüküre yürüyordu. Sanki arkadan birisi takip ediyorsa, tükürüklere bakarak onu bulacakmış gibi )

Üzülme konusuna gelince; özellikle Türk kızları çok dengesizdir, tutarsızdır. İlla bi taraf üzülecekse, siz üzüleceğinize karşı taraf üzülsün daha iyi. Ama her kızda aynı değil tabi. Gerçekten sevilmeyi hakeden, sevmenin hakkını veren kızlarada kaşar muamelesi yapmak hiç doğru olmaz. Hakkını veremiceksen, uzak durmak en iyisidir. Karakter çok önemli sonuçta.

• Arkadaşın paylaştığı şeylere katılarak bende birşeyler söylemek istiyorum yukarda arkadaşın dediği gibi kendinize güvenmeniz çok büyük avantaj olur dışarda dolaşırken ya da alışveriş yaparken ne biliyim her nerde olursanız olun insanlarla konuşmakdan çekinmeyin yani saçmada olsa bişiler sorun arkadaşın ornekte verdiği gibi bu hem üstünüzden asosyalliği atmanıza yardımcı olur hemde kendinize güveniniz olur bi kızdan hoşlandıysanız herhangi bir yerde hemen gidip konuşun demiyorum ama eğer kızla 1-2 defa göz göze geldiyseniz gidin yanına tanışmak istediğinizi söyleyin emin olun çok basit bişey bu sonuçta hepimiz insanız kimse kimseden üstün değil kız-erkek aynı benim gozumde reddederse özür diliyip kalkarsınız yanından yani denemekten hiç bir şey kaybetmezsiniz. Dediğim gibi herşeyden önce kendinize güvenin tip , para bunlarda unsur ancak o kadar önemli değil bence. Herşey ağzın laf yapmasında biter genelde ben kendimi örnek vereyim tipim ortalamanın biraz üstünde renkli gözlüyüm + arkadaş ortamlarında sürekli bi espri malzemesi çıkarırım doğaçlama veya çevremdeki şeylerden vs. Para durumuda ortalamanın üstünde sonuç olarak çevremde çok sayıda kız var he herkes bu şekilde olucak değil 1 tane olsun sizin olsun yeterki ne yapıcağınızı bilin kendinizi kasmayın heyecan yapmayın. Gerisi gelicektir zaten eğer ben dediklerini anlıyorum ama bi türlü yapmaya cesaretim yok yada yapıcak ortamım yok diyosanız bana pm atın istanbuldaysanız 1 gün benle takılın bütün inceliğini öğrenirsiniz işin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetD* -- 13 Eylül 2011; 0:38:46 >

• Arkadaşlar iyi güzelde sevmeden nasıl sevgili olacak

Orijinalden alıntı: Alb@tros

Arkadaşlar iyi güzelde sevmeden nasıl sevgili olacak

Önce tanışıp kendini kıza sevdirmen gerekli dostum, bodozlama mevzuya girersen daima kaybedersin. Her zaman önce arkadaş olup kızı tanıman lazım kızında senin tanıması lazım.

Orijinalden alıntı: AhmetD*

Arkadaşın paylaştığı şeylere katılarak bende birşeyler söylemek istiyorum yukarda arkadaşın dediği gibi kendinize güvenmeniz çok büyük avantaj olur dışarda dolaşırken ya da alışveriş yaparken ne biliyim her nerde olursanız olun insanlarla konuşmakdan çekinmeyin yani saçmada olsa bişiler sorun arkadaşın ornekte verdiği gibi bu hem üstünüzden asosyalliği atmanıza yardımcı olur hemde kendinize güveniniz olur bi kızdan hoşlandıysanız herhangi bir yerde hemen gidip konuşun demiyorum ama eğer kızla 1-2 defa göz göze geldiyseniz gidin yanına tanışmak istediğinizi söyleyin emin olun çok basit bişey bu sonuçta hepimiz insanız kimse kimseden üstün değil kız-erkek aynı benim gozumde reddederse özür diliyip kalkarsınız yanından yani denemekten hiç bir şey kaybetmezsiniz. Dediğim gibi herşeyden önce kendinize güvenin tip , para bunlarda unsur ancak o kadar önemli değil bence. Herşey ağzın laf yapmasında biter genelde ben kendimi örnek vereyim tipim ortalamanın biraz üstünde renkli gözlüyüm + arkadaş ortamlarında sürekli bi espri malzemesi çıkarırım doğaçlama veya çevremdeki şeylerden vs. Para durumuda ortalamanın üstünde sonuç olarak çevremde çok sayıda kız var he herkes bu şekilde olucak değil 1 tane olsun sizin olsun yeterki ne yapıcağınızı bilin kendinizi kasmayın heyecan yapmayın. Gerisi gelicektir zaten eğer ben dediklerini anlıyorum ama bi türlü yapmaya cesaretim yok yada yapıcak ortamım yok diyosanız bana pm atın istanbuldaysanız 1 gün benle takılın bütün inceliğini öğrenirsiniz işin

Denemekten hiçbir şey kaybetmezsiniz ve çok önemli birşey kazanırsınız,
    Oda ; Tecrübedir.
    Her ortama, her konuya uyacak laflar üretmek lazım yani çok kilit bi laf söylersiniz millet hayran kalır.

Şimdi sizin kafanızda şöyle soru işaretleri vardır; "kızla bakışıyoruz, yanına gitsem acaba rezil mi olurum" gibisinden.
    Hiç alakası yok. Aksine yanına gitmezseniz rezil olursunuz çünkü kızlar bi erkeğin gözünün içine bakıyorsa sürekli gözgöze geliyorsanız aslında o içten içe size cesaret verdiğini düşünür. Yanına gitmenizi ister isten içe. Ama ilk adımı sizden bekler. Siz yanına gittiğiniz zaman onun gözünde kafadan bi + kazanırsınız zaten. Kendinize olan güveninizden dolayı. Bende bunu birçok kez tecrübe edinerek öğrendim. Okulda kızla bakışırdık, haftalarca bakıştık. Sırf kıza bakmak için koridorda sınıfımın önünde beklerdim, oda sırf bakim diye benim önümde dururdu ve gözgöze gelirdik ben bi türlü yanına gidememiştim en son kız kendisi geldi daha ne kadar böyle uzaktan uzağa bakışacağz dedi. O an anladım asıl rezaletin "ilk adımı atamamak" olduğunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

quote:

Orijinalden alıntı: Alb@tros

Arkadaşlar iyi güzelde sevmeden nasıl sevgili olacak

Önce tanışıp kendini kıza sevdirmen gerekli dostum, bodozlama mevzuya girersen daima kaybedersin. Her zaman önce arkadaş olup kızı tanıman lazım kızında senin tanıması lazım.

+1

Kızlar bodoslama olarak teklif eden erkekleri hep itici ve abaza bulurlar.

Önce bi iletişim kurmak gerek. En azından daha öncede dediğim gibi kız sizi okul dışında bi yerde gördüğü zaman selam verebileceğiniz kadar tanıyor olmanız gerek. Bu ince çizgiyi tutturduktan sonra teklif etmek daha mantıklı. Ama renginizi en başından belli edeceksiniz. Ona arkadaşınızmış gibi davranırsanız, oda sizi arkadaşı olarak görür. Daha 1. dakkadan ona karşı birşeyler hissetiğinizi anlamasını sağlamanız gerek. Bakışlarınızla, hareketlerinizle vb. Zaten kızlar aslında saf gibi görünsede çok kurnazdır. Sizin ona teklif edeceğinizi o zaten biliyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

beyler tip idare eder sanırım. para tık. dil yok. özgüven hiç yok ben ne yapabilirim.
    özgüven onu nasıl yapacam. dil felan yaparız ama özgüven olmadıktan sonra ne işe yarar.
    kız arkadaş olsa güzel olur be. gezmesi ders çalışması felan

Kabuğunu kırman lazım en başta. Sıcak kanlı ve dışa dönük olmak gerek. Sadece kızlara yönelik olarak söylemiyorum.

Mesela; gene kendimden örnek vereyim.

Ben Adanalıyım. Adanalı olanlar bilir; Cemalpaşa dolmuşlarını.

Benim oturduğum semt ve gittiğim yerler doğrultusunda hep Cemalpaşa dolmuşlarına binerim.

Şöförün yanındaki koltuğa -en öne- oturduğum zaman muhakkak şöförle aramda konuşma, muhabbet geçer.

Geçen hafta bi cemalpaşa dolmuşunda cep telefonumu düşürdüm şöförün yan koltuğunda.

Cemalpaşa dolmuşlarının durağına gittim; ben bile şaşırdım doğrusu.

Durağa gittiğimde sanki kendi mekanıma gelmişim gibi karşılandım. Herkes ben bunu tanıyorum dedi, yanıma gelip selam verdiler. Çay ısmarladılar, oturup sohbet ettiler. Hatta ismimi bilenler bile çıktı. Ve bütün dolmuşçuların cep telefonlarını tek tek arayıp yan koltuğa baktırdılar. Telefonum bulundu. Normalde bu kadar hassasiyet göstermezler, şöför bulursa durağa teslim eder o kadar.

• Param yok , Tip var , dilim var.

2 yıllık bi ilişkim var, bu ilişki süresinde 4 tane yeni kızla tanıştım, param yok diye gitmediler aksine ben onlarınkini yedim :), yani herşey parayla bitmiyo gençler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acrph0bias -- 13 Eylül 2011; 4:00:35 >

mov eax, pussy
    mov ebx, dick
    call intercourse
    pop baby
  • Bu kafayla hiç birini okuyamıyorum. Mesajım bulunsun sakin kafayla bakarım.

PSN: itsberkelium
  • bulunsun okurum

Orijinalden alıntı: GökaLp.

quote:

beyler tip idare eder sanırım. para tık. dil yok. özgüven hiç yok ben ne yapabilirim.
    özgüven onu nasıl yapacam. dil felan yaparız ama özgüven olmadıktan sonra ne işe yarar.

Kabuğunu kırman lazım en başta. Sıcak kanlı ve dışa dönük olmak gerek. Sadece kızlara yönelik olarak söylemiyorum.

Benim oturduğum semt ve gittiğim yerler doğrultusunda hep Cemalpaşa dolmuşlarına binerim.

Şöförün yanındaki koltuğa -en öne- oturduğum zaman muhakkak şöförle aramda konuşma, muhabbet geçer.

Geçen hafta bi cemalpaşa dolmuşunda cep telefonumu düşürdüm şöförün yan koltuğunda.

Durağa gittiğimde sanki kendi mekanıma gelmişim gibi karşılandım. Herkes ben bunu tanıyorum dedi, yanıma gelip selam verdiler. Çay ısmarladılar, oturup sohbet ettiler. Hatta ismimi bilenler bile çıktı. Ve bütün dolmuşçuların cep telefonlarını tek tek arayıp yan koltuğa baktırdılar. Telefonum bulundu. Normalde bu kadar hassasiyet göstermezler, şöför bulursa durağa teslim eder o kadar.

KARDEŞİM O CEMALPAŞALAR PEK TEKİN TİPLER DEĞİL DİKKAT ET

• Pampa dilin fazla uzun olmasıda iyi değil.Kız dün araba ile geldi bende arkadaşımla çarşıda geziyodum.Çarşı bitiminde gördü camı açtı ve şuraya gidiyorum geliyonmu dedi bende geri gelmede nereye gidersen git dedim :) Arkadaşım yanımdayken kızları görmüyorum sizde öle yapın arkadaşınızıa kızları tercih etmeyin 40 yıl abaza kalsanızda arkadaşınızı satmayın 250gr. için

Bu arada saç uzun fotoyu koyum yakışıyomu karar verde abi ona göre keserim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatanga.1988 -- 13 Eylül 2011; 9:33:57 >

quote:

muhabbet diyonda ben ne konuşacam durduk yere?
    kendime nasıl güvenecem. arkadaşlar var onları görünce dilim dönmüyor resmen, selam verirken bile bi garip oluyorum. bu nasıl geçebilir. genelde selamları hep ben veririm desem yeridir. (ama kankam var onla konuşurken rahatım, kızlardan tut araba dünyasına kadar her konuda rahatça konuşurum)
    kızlarıdan zaten utanıyorum. kızla ne konuşulur, neler hoşlarına gider neler yapabilirim hiç bir fikrim yok. çocukkende böyledim hiç kızlarla muhabbet etmezdim, sanırım birazda kızlara cinsel obje olarak bakıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

quote:

quote:

KARDEŞİM O CEMALPAŞALAR PEK TEKİN TİPLER DEĞİL DİKKAT ET

Ben yeşilyurt mahallesinde oturuyorum burda tekin olan tip yok

• quote:

quote:

quote:

muhabbet diyonda ben ne konuşacam durduk yere?
    kendime nasıl güvenecem. arkadaşlar var onları görünce dilim dönmüyor resmen, selam verirken bile bi garip oluyorum. bu nasıl geçebilir. genelde selamları hep ben veririm desem yeridir. (ama kankam var onla konuşurken rahatım, kızlardan tut araba dünyasına kadar her konuda rahatça konuşurum)
    kızlarıdan zaten utanıyorum. kızla ne konuşulur, neler hoşlarına gider neler yapabilirim hiç bir fikrim yok. çocukkende böyledim hiç kızlarla muhabbet etmezdim, sanırım birazda kızlara cinsel obje olarak bakıyorum

Zaten durduk yere konuşabilmek önemlidir. Sohbet esnasında herkes birşeyler söyleyebilir, ama sohbet konusu açabilmek önemli.

Kızlardan utanılacak birşey yok. Onlarında senin benim gibi bi insan olduğunu herzaman aklında tuttuğun sürece, onlardan çekinmezsin.

Hatta onları 'insanüstü' bi varlıkmış gibi görmemek için forumda birisi şunu söylemişti hiç unutmam; Siz s.çıyorsunuzda, onlar s.çmıyor mu sanki ? Veya onlar pembe mi s.çıyorlar

Genel kültür çok önemlidir. Hangi tür konulardan hoşlanmayı seviyorsa kız o konular üzerine konuşmakta fayda var. Ve konuşurken klasik ve kalıplaşmış cümleler kurmamakta gerek.

Mesela gene kendimden bi örnek vereyim; aynı okulda okuduğum bi kız ile ilk defa feysten konuşmaya başladığımda Slm verdim. Oda slm yazdı. Npysn dedim, oturuyorum sen? dedi. Bende "Bende ayaktayım, laptopu duvara astım " dedim. Gülücük attı, ilk dakkadan güldürebildikten sonra zaten kız kendisi geliyor konuşmak için. ( Yani bilgisayar başında olduğuna göre zaten oturuyorsundur, anlamında söyledim o lafı )

• konuyu okudum gerçekten faydalı bilgiler var.Bu arada konuyu açan arkadaşla birebir aynı giyim zevklerimiz .Dil tavlamada büyük etken paranız olmasa bile dil çok önemli benim sorunum ise yakından tanımadığım insanlara karşı pek muhabbet kuramıyorum bu dil konusunu nasıl ilerletebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pally -- 13 Eylül 2011; 12:56:56 >

Orijinalden alıntı: Pally

konuyu okudum gerçekten faydalı bilgiler var.Bu arada konuyu açan arkadaşla birebir aynı giyim zevklerimiz .Dil tavlamada büyük etken paranız olmasa bile dil çok önemli benim sorunum ise yakından tanımadığım insanlara karşı pek muhabbet kuramıyorum bu dil konusunu nasıl ilerletebilirim?

Yakından tanımadığım derken "aynı ortama girmediğin" birinimi yoksa, aynı ortama giripte fazla samimi olmadığın birini mi kastediyorsun?

Eğer aynı ortamdaysanız ona yönelik birşeyler söylemen veya direk olarak onla konuşman abes kaçmaz yani. Ama en azından birşeylerinizin 'aynı' olması gerekiyor. Aynı okul, aynı iş yeri, aynı dershane, aynı mahalle veya aynı arkadaş ortamı vb. Çünkü yoldan geçen hiç tanımadığınız bi kızla iletişim kurmak çok zordur ki ben bunu hiç başaramadım. En azından 1 defa aynı ortama girmiş olmam lazım, veya gittiğim bi mekanda karşılaşmış olmam lazım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.