Şimdi Ara

Kız Konusu # Amaç: Okuyanlara Faydalı olmak # ~GÜNCEL~ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
20
Favori
6.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evleneceğiniz kız hariç hiçkimseyi sevmeyin.

burdan sonrasını okumadım , burdan öncekiler mantıklıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: interrex

gördüğüm kadarıyla bu forumda ağırlı olarak erkek üye mevcut ve bu topicte yorum yapanların hepsi de erkek. bi kız olarak ben de bu konuda üç beş şey söylemek istiyorum. öncelikle para denmiş hep ama genelde paraya o kadar çok bakılmaz (tabi açlıktan sürünmüyosa karşıdaki er kişi, o kadar da deil yani) öncelikle dil ve tip diyelim, ağzı iyi laf yapan erkekler her zaman bi adım öndedir, ne kadar yakışıklı olursa olsun yanında sıkıldığım erkeği istemem açıkçası. tip konusuna gelince erkekte esas olan yakışıklılık deil de daha çok "karizmadır", sizin de bahsettiğiniz gibi iyi giyimli, temiz, nasıl durcağını bilen biri olun yeter; tüm bu şartlar sağlandıktan sonra parası az olan kişiyle starbucksa deil de çay bahçesine gidilir o nokta o kadar da önemli deil.

karşınızdaki kıza av gözüyle bakarsanız zaten o ilişkiden bi hayır beklemeyin. daha ilişkinin 1. haftasında yatağa atma planları yapıp ayrılınca kaşar diye sağda solda laf etmek erkekliğe yakışmaz, karşınızdakine değer verin önce ve asla sizi seven birini sevmiyosanız "bundan iş çıkar" düşüncesiyle duygularıyla oynamayın, direk kötü imaj yani

bide şu var öyle sevgilisinin her şeyiyle ilgilenen erkek çantada keklik olur (bu kızlar için de geçerli tabi) kaçan kovalanır felsefesiyle hareket edenler genelde kazanır, ama tabi dozunu bilmek önemli, sürekli kaçarak bi noktadan sonra sıkıcı olmanın alemi yok yerine göre davranmak lazım, mesela bi tartışmada haklıysanız ama kız triplere giriyosa direk gidip özür dilemenin alemi yok, ama ben haklıyım diye düşünüp nuh deyip peygamber dememenin de alemi yok, her şey dozunda.

kızlar karşısında güçlü erkek ister sakın hoşlandığınız kızın gözü önünde ağlamayın fazla duygusala bağlamayın, karşımızda güvenebileceğimiz güçlü birini görmek isteriz çünkü bizi yönlendircek yeri geldiğinde kızacak biri olmalı yani nası desem çok maço tavırlar deil elbette ki ama yine de biraz çekinebileceğimiz biri olmalı sevgilimiz, sünepe yılışık erkekleri tercih etmeyiz genelde

son olarak kadınlar vatan millet sevgisinden ülke meselelerinden siyasetten vs anlamaz demişsiniz, sakın bi kıza bunu düşünerek yaklaşmayın, çünkü genel kültür olarak yüksek seviyede bi hatunla muhabbet etmeniz icab eder, bu konulardan konuşmak artı getiri sağlayabilir

Bu senin görüşündür; buna saygı duyuyorum tabikide. Ama para konusunda senin görüşün; genelleme yapacağımız kadar büyük olan çoğunluğu hiçe saymaya yetmez malesef. Starbucks da oturmanın marifet sayıldığı ülkemizde; çay bahçelerinde, parklarda oturmuş bi kız starbucksa götürüldüğü zaman kendini 'İngiltere Kraliçesi' sanar bi anda. Türk kızları genelde böyledir yani.

Karizma konusunda bende seninle aynı görüşteyim. Karizma, yakışılılıktan "daha" önemlidir. Bi erkek yakışıklı olabilir; ama oturmasını, kalkmasını, konuşmasını,yürümesini,gülmesini bilmiyordur; ama buna rağmen "yakışıklıdır" yani. Ama "karizma" dediğimiz zaman zaten karizma bütün hal ve hareketler bütünüdür. İnsanın asaletinin sembolüdür bi nevi. En basitinden; Atatürk için yakışıklı bi adam demez bi çok insan; ama Atatürk o kadar karizmatik bi adam ki, fotoğraflarından bile görülüyor oturmasını,kalkmasını nasıl iyi bildiği.

Dil konusundada hemfikiriz sanırım; bende kızların "yanında olmaktan sıkılmayacağı erkeklerin yanında olmayı tercih ettiğini" söylemiştim

Kızlar sevdiği erkeklerin yanında kendini güvende hissetmeyi çok severler. "Kendisine asla zarar vermeyeceğini" bildiği bi adamın yanında durmak dünyadaki en huzurlu şeymiş onlar için. En azından sevdiğim kız ( sevgilim ) bana öyle söylüyor. Senin yanında kendimi çok güvende hissediyorum diyor. Başını omuzuma koyup saatlerce hiç sıkılmadan durabiliyor. Çok huzurlu görünüyor benim yanımda. Bunu sağlayabilmekte önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: GökaLp.

quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

Kısa etek-şort giymek namussuzluk mu ulan dedim ne güzel yazmışsın ama baktım hiçbir şeyden çaktığın yok. En fazla buradaki asosyaller kadar biliyorsun herşeyi.

Bazı insanlar vardır anlatmak istediğim şeyi doğru anlarlar, bazıları vardır bırak leb demeden leblebiyi anlamayı, leblebiyi 5 kere söylesen anlamazlar. Ben anlatmam gerekeni inceden anlatırım, anlayan anlar. Burda bi cümleyi uzun uzun anlatacak halim yok. Benim orda anlatmak istediğim şey çok daha farklı. "Siz söylemeden, o yapar." vurguladığım nokta burasıydı.

Bütün yazımın güzel olduğunu söylüyorsun;

Ama tek bi cümleye bakarak "benim hakkımda yorum yapabiliyorsun" hemde burdaki asosyaller kadar bildiğimi söyleyecek kadar

Sen Kahin misin ?

Oraya yazdığın şey ile şu an yazdığın şeyin alakası yok batırmışsın sıvamaya çalışıyorsun. Ayrıntılarda gizli zaten herkesin kişiliği gayet belli oluyor nasıl biri olduğun. Kız kısa giydiyse namussuz olduğunu anladığın için galiba sen kahinsin, ya da o kadar az biliyorsun ki kız sana gülümserse kesin vericek diyorsun içinden.

• bulunsun
  • quote:

quote:

gördüğüm kadarıyla bu forumda ağırlı olarak erkek üye mevcut ve bu topicte yorum yapanların hepsi de erkek. bi kız olarak ben de bu konuda üç beş şey söylemek istiyorum. öncelikle para denmiş hep ama genelde paraya o kadar çok bakılmaz (tabi açlıktan sürünmüyosa karşıdaki er kişi, o kadar da deil yani) öncelikle dil ve tip diyelim, ağzı iyi laf yapan erkekler her zaman bi adım öndedir, ne kadar yakışıklı olursa olsun yanında sıkıldığım erkeği istemem açıkçası. tip konusuna gelince erkekte esas olan yakışıklılık deil de daha çok "karizmadır", sizin de bahsettiğiniz gibi iyi giyimli, temiz, nasıl durcağını bilen biri olun yeter; tüm bu şartlar sağlandıktan sonra parası az olan kişiyle starbucksa deil de çay bahçesine gidilir o nokta o kadar da önemli deil.

karşınızdaki kıza av gözüyle bakarsanız zaten o ilişkiden bi hayır beklemeyin. daha ilişkinin 1. haftasında yatağa atma planları yapıp ayrılınca kaşar diye sağda solda laf etmek erkekliğe yakışmaz, karşınızdakine değer verin önce ve asla sizi seven birini sevmiyosanız "bundan iş çıkar" düşüncesiyle duygularıyla oynamayın, direk kötü imaj yani

bide şu var öyle sevgilisinin her şeyiyle ilgilenen erkek çantada keklik olur (bu kızlar için de geçerli tabi) kaçan kovalanır felsefesiyle hareket edenler genelde kazanır, ama tabi dozunu bilmek önemli, sürekli kaçarak bi noktadan sonra sıkıcı olmanın alemi yok yerine göre davranmak lazım, mesela bi tartışmada haklıysanız ama kız triplere giriyosa direk gidip özür dilemenin alemi yok, ama ben haklıyım diye düşünüp nuh deyip peygamber dememenin de alemi yok, her şey dozunda.

kızlar karşısında güçlü erkek ister sakın hoşlandığınız kızın gözü önünde ağlamayın fazla duygusala bağlamayın, karşımızda güvenebileceğimiz güçlü birini görmek isteriz çünkü bizi yönlendircek yeri geldiğinde kızacak biri olmalı yani nası desem çok maço tavırlar deil elbette ki ama yine de biraz çekinebileceğimiz biri olmalı sevgilimiz, sünepe yılışık erkekleri tercih etmeyiz genelde

son olarak kadınlar vatan millet sevgisinden ülke meselelerinden siyasetten vs anlamaz demişsiniz, sakın bi kıza bunu düşünerek yaklaşmayın, çünkü genel kültür olarak yüksek seviyede bi hatunla muhabbet etmeniz icab eder, bu konulardan konuşmak artı getiri sağlayabilir

Bu senin görüşündür; buna saygı duyuyorum tabikide. Ama para konusunda senin görüşün; genelleme yapacağımız kadar büyük olan çoğunluğu hiçe saymaya yetmez malesef. Starbucks da oturmanın marifet sayıldığı ülkemizde; çay bahçelerinde, parklarda oturmuş bi kız starbucksa götürüldüğü zaman kendini 'İngiltere Kraliçesi' sanar bi anda. Türk kızları genelde böyledir yani.

Karizma konusunda bende seninle aynı görüşteyim. Karizma, yakışılılıktan "daha" önemlidir. Bi erkek yakışıklı olabilir; ama oturmasını, kalkmasını, konuşmasını,yürümesini,gülmesini bilmiyordur; ama buna rağmen "yakışıklıdır" yani. Ama "karizma" dediğimiz zaman zaten karizma bütün hal ve hareketler bütünüdür. İnsanın asaletinin sembolüdür bi nevi. En basitinden; Atatürk için yakışıklı bi adam demez bi çok insan; ama Atatürk o kadar karizmatik bi adam ki, fotoğraflarından bile görülüyor oturmasını,kalkmasını nasıl iyi bildiği.

Dil konusundada hemfikiriz sanırım; bende kızların "yanında olmaktan sıkılmayacağı erkeklerin yanında olmayı tercih ettiğini" söylemiştim

Kızlar sevdiği erkeklerin yanında kendini güvende hissetmeyi çok severler. "Kendisine asla zarar vermeyeceğini" bildiği bi adamın yanında durmak dünyadaki en huzurlu şeymiş onlar için. En azından sevdiğim kız ( sevgilim ) bana öyle söylüyor. Senin yanında kendimi çok güvende hissediyorum diyor. Başını omuzuma koyup saatlerce hiç sıkılmadan durabiliyor. Çok huzurlu görünüyor benim yanımda. Bunu sağlayabilmekte önemli.

zaten paranız için sizin yanınızda olduğunu bildiğiniz bi kişiyle ne işiniz var, ben yeri gelir hesap bile öderim, bunu dert eden kız daha çocuktur, beyni yeterince gelişmemiştir, ha tabi bi noktada önemlidir para, hayatı idame ettirmek açısından, ama sırf parası çok diye biriyle beraber olmak ucuzluktur

• Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

Mutlu olmak istiyorsanız.

Buda donanım haberde moda olmuş zaten

Bi yığın mantıklı yazı okuyupta, sadece bi bölümünü mantıksız bulunca "yazının geri kalan kısmını okumamak"

Sanki Dinle ilgili bi yazı yazıp, İslamiyeti övüpte Allaha küfür etmişim gibi; bütün yazıyı önemsiz kılan bi davranış

Sevgini haketmeyen bi kızı "gerçekten" sevdiğin zaman, acı çektiğinde anlarsın ne demek istediğimi.

• quote:

quote:

Bi yığın mantıklı yazı okuyupta, sadece bi bölümünü mantıksız bulunca "yazının geri kalan kısmını okumamak"

Sanki Dinle ilgili bi yazı yazıp, İslamiyeti övüpte Allaha küfür etmişim gibi; bütün yazıyı önemsiz kılan bi davranış

Sevgini haketmeyen bi kızı "gerçekten" sevdiğin zaman, acı çektiğinde anlarsın ne demek istediğimi.

o acıyı zaten çektim o yüzden devamını okumadım , çünkü kimi sevip sevmeyeceğine , aşık olup olmayacağına karar veremiyosun bunu sende biliosundur

• quote:

quote:

quote:

Kısa etek-şort giymek namussuzluk mu ulan dedim ne güzel yazmışsın ama baktım hiçbir şeyden çaktığın yok. En fazla buradaki asosyaller kadar biliyorsun herşeyi.

Bazı insanlar vardır anlatmak istediğim şeyi doğru anlarlar, bazıları vardır bırak leb demeden leblebiyi anlamayı, leblebiyi 5 kere söylesen anlamazlar. Ben anlatmam gerekeni inceden anlatırım, anlayan anlar. Burda bi cümleyi uzun uzun anlatacak halim yok. Benim orda anlatmak istediğim şey çok daha farklı. "Siz söylemeden, o yapar." vurguladığım nokta burasıydı.

Bütün yazımın güzel olduğunu söylüyorsun;

Ama tek bi cümleye bakarak "benim hakkımda yorum yapabiliyorsun" hemde burdaki asosyaller kadar bildiğimi söyleyecek kadar

Sen Kahin misin ?

Oraya yazdığın şey ile şu an yazdığın şeyin alakası yok batırmışsın sıvamaya çalışıyorsun. Ayrıntılarda gizli zaten herkesin kişiliği gayet belli oluyor nasıl biri olduğun. Kız kısa giydiyse namussuz olduğunu anladığın için galiba sen kahinsin, ya da o kadar az biliyorsun ki kız sana gülümserse kesin vericek diyorsun içinden.

Ben kız kısa giydi diye namussuz demedim ki ? Kısa giydiği zaman kısa giymeni istemiyorum demenize gerek yok, o zaten giymez dedim.

Kaldı ki; bütün abaza erkeklerin kendisine bakıp cinsel duygularını tatmin edeceğini bile bile baldırının üstünde şort giymekte çok doğru bi davranış zaten haklısın

• quote:

quote:

quote:

o acıyı zaten çektim o yüzden devamını okumadım , çünkü kimi sevip sevmeyeceğine , aşık olup olmayacağına karar veremiyosun bunu sende biliosundur

"Aşk" ve "Sevgi" birbirinden çok farklı şeylerdir.

Sevgi zamanla olur; emek vererek olur. Bi insanı bi haftada sevemezsiniz. O sadece yanılıdır, sevdiğinizi zannedersiniz. O sadece hoşlantıdır, veya aşktır. Ama sevmek için gerçekten uzun bi süre vakit geçirmek gerek. Onu her yönüyle tanımak gerek. Tanıdıkça, beraber vakit geçirdikçe, emek verdikçe "Sevgi" oluşur. . Sevginizi haketmeyen bi kızdan hoşlandığınızı anladığınız zaman bu ince çizgiyi tutturabilmek lazım, aşk acısı ve sevginin bıraktığı acılar çok farklıdır. Aşk acısından dolayı intihar bile edebilirsiniz belki. Ama sevgi, bi iklim gibidir. Kalıcıdır.

• quote:

quote:

quote:

zaten paranız için sizin yanınızda olduğunu bildiğiniz bi kişiyle ne işiniz var, ben yeri gelir hesap bile öderim, bunu dert eden kız daha çocuktur, beyni yeterince gelişmemiştir, ha tabi bi noktada önemlidir para, hayatı idame ettirmek açısından, ama sırf parası çok diye biriyle beraber olmak ucuzluktur

"Paramız için bizim yanımızda olduğunu" bildiğimiz bi kızla ne işimiz olduğunu sordunuz.

Yanlış anlama, soruna cevap vermek zorundayım ve öyle yapacağım.

Cinsellik olabilir mi ? Evet bu çok büyük bi ihtimal tabi. Hatta en kuvvetli ihtimal.

• Helal olsun be baştan sona okudum sonuna kadar katılıyorum
  • cinsellik zaten her ilişkinin amacıdır, deli gibi sevdiğiniz bi kızla bile amacınız bu, ha tabi birini kullanır atarsın diğeri uzun vadeli olur
  • quote:

cinsellik zaten her ilişkinin amacıdır, deli gibi sevdiğiniz bi kızla bile amacınız bu, ha tabi birini kullanır atarsın diğeri uzun vadeli olur

Ben öyle düşünmüyorum. Deli gibi sevdiğim kız, aids olsa. Onunla genede evlenirim.

Erkekler cinsellik konusunda güvenilir değil doğru, hatta çok açlar buda doğru. Ama bi erkek, "GERÇEKTEN SEVİYORSA"; sevdiği kız hakkında cinsellik düşünemez. Aynı evde bile olsalar tek başlarına, erkek genede ilişkiye girmeyi aklından geçirmez. Onun için en büyük fiziksel temas öpüşmek olur. En azından bende öyle oldu, benim çevremdeki erkeklerin tamamındada öyle oldu. Gerçekten sevdiğimiz kızı hiçbir cinsel dürtünün içine katmayız. Gerçekten sevdiğin zaman, cinsellik aklına bile gelmiyor sevdiğin kızla. . .

Bu bazı durumlarda olmayabiliyor tabi. %100 böyledir demiyorum. Mesela gerçekten uzun bi süre çıktıktan sonra, cinsellik aklına geliyor insanın. Ama oda senin dediğin gibi; "Nasılsa hiç ayrılmayacağız ölene kadar beraberiz, neden ilişkiye girmiyoruz ki" gibisinden bi düşünce doğabilir. Bu konuda haklısın yani. Uzun vadeli olur.

• ~ Ayrılmaya meyilli olan kızlarla ciddi düşünülmez; en ufak bi tartışmada ayrılmaktan bahsediyorsa eğer, veya dahada kötüsü sizi ayrılmakla tehtit ediyorsa o kızla ciddi düşünülmez. Ayrılığın olduğu bi ilişkiden "SADAKAT" beklenmez. Bi kız gerçekten seviyorsa eğer; "ayrılık" kelimesini söylemekten bile korkar. Ayrılık = Ölüm' dür, gerçekten seven insanlar için.

Çok doğru kardeş, defolsun gitsin
  • daha fazla haz almak için, eskisi gibi herşeyde heyecan hissetmek için ne yapmak lazım beyler yaa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

Bence tip para ve dilden sonra gelmez, bence sıralama tip>para>dil

20 li yaşlara gel anlarsın parayı. istediğin kadar tipin olsun adam yanaşır cabriosuyla alır kızı sende arkadan bakarsın "Anaaa kız gitti" diye

Parada önemlidir ama bir kız muhabbeti olmayan tipsiz bir adamla sırf zengin diye çıkıyorsa zaten o kız zaten ...... olmuştur bırakırım gitsin.

artık 20li yaşlara gelmiş bazı seyleri yaşamış veya bunlara doymus bir kızın karsısına biraz zengin biri çıktığı zaman kızlar ister istemez tipsiz bile olsa karsısındakini begenir. ne bileyim huyunu kaşını gözünü begenir. aslında abartlacak bir şeyi yoktur. ama para bu. fazlası illa ki göz kamastırır. bizim toplumumuzda artık cocukluktan beri insanın bilinç altına yerlesmiştir bu zengin koca zengin sevgili muhabbeti. bir kız zengin olsun yeter mantıgı ile olaya bakmasa bile zengin biri ile ilişki kurmaya basladıgında ona cabuk ısınır. işin temelinde zenginlik ve onun verdiği rahatlık vardır ama kız bunun farkında degildir.

Kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: emirklyc

daha fazla haz almak için, eskisi gibi herşeyde heyecan hissetmek için ne yapmak lazım beyler yaa?

ayrıca, gerçekten sevdiğini nasıl anlayacağımız konusundada yardım istiyorum?

ve 3. olarak elimizde tutmak, kendimize bağlamak için tavsiyeler istiyorum... şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirklyc -- 17 Eylül 2011; 19:04:48 >
  • quote:

quote:

daha fazla haz almak için, eskisi gibi herşeyde heyecan hissetmek için ne yapmak lazım beyler yaa?

ayrıca, gerçekten sevdiğini nasıl anlayacağımız konusundada yardım istiyorum?

ve 3. olarak elimizde tutmak, kendimize bağlamak için tavsiyeler istiyorum... şimdiden teşekkürler...

Onu kıskandırmaya yönelik akıl dolu oyunlar oynayacaksın.Bu kadar basit ,ve kızın tepkilerini ölçeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

~ Ayrılmaya meyilli olan kızlarla ciddi düşünülmez; en ufak bi tartışmada ayrılmaktan bahsediyorsa eğer, veya dahada kötüsü sizi ayrılmakla tehtit ediyorsa o kızla ciddi düşünülmez. Ayrılığın olduğu bi ilişkiden "SADAKAT" beklenmez. Bi kız gerçekten seviyorsa eğer; "ayrılık" kelimesini söylemekten bile korkar. Ayrılık = Ölüm' dür, gerçekten seven insanlar için.

Çok doğru kardeş, defolsun gitsin

Bana bi kız çok çektirdi bu konuda. Ben gerçektende seviyordum, 6 ay benim zorumla çıktık resmen. Bana şunu yaparsan senden ayrılırım diyip duruyordu. Bende çok geçte olsa ona beni sevmediğini söyledim. Bunu hem kendine hemde bana itiraf et dedim. Bunu ben çok geç anladım; ben çok zarar gördüm. Ne kadar insanı bu zararı görmekten kurtarırsam iyidir benim için. Ondan dolayı dil döküyorum burda kardeş

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.