Şimdi Ara

Kız Konusu # Amaç: Okuyanlara Faydalı olmak # ~GÜNCEL~

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
218
Cevap
20
Favori
6.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır görüyorum ki aramızdan bazı arkadaşlarımızın bu konuda birçok sıkıntısı var.
    Birçok topic açılıyor kızlarla ilgili. Ama genelde atılan cevaplar hep "alaycı olmaya" yönelik.
    Fakat bu konu aslında o kadarda alay edilecek bi konu değil.
    Bu topici açma amacım; gerçekten faydalı olabilecek bilgilerin burada birikmesini sağlayabilmek.
    ### Ben başlatıyorum. Sizde yararlı olabileceğini düşündüğünüz şeyleri paylaşırsanız belki faydalı şeyler elde edebiliriz.

# Erkekte olması gereken 3 temel özellik
    1 # Para
    2 # Dil
    3 # Tip

# Para ;

Bu çok acı ama gerçek bir nokta. Kızlar gerçektende paranın kokusunu aldığı zaman bile, ordan gitmek istemezler. Maddi durumunuz çok iyi olmayabilir. Ama bir laf var; " Aç olsanda tok görün". Bu taktiği uygulayabilirsiniz mesela. Şunu unutmamak lazım; Bi kız sizi gerçekten sevebilir, ama size olan sevgisi birgün biter. Ama paraya olan sevgisi ASLA bitmez. Kızlar para harcamayı, birşeyler satın almayı severler. Dolayısıyla bunu kendilerine sağlayanıda severler.

# Dil ;

Buda çok etkili bi silahtır bir erkek için. Kızlar genel olarak baktığımız zaman; yanlarında durmaktan sıkılmayacağı erkeklerin yanlarında durmayı severler. (okul bahçesinde gitar çalıp şarkı söyleyen bi çocuğun etrafında onlarca kızın oturması gibi). Eğer kız arkadaşınızla yanyanayken konuşamıyorsanız, sohbet edecek birşeyler bulamıyorsanız, bi noktadan sonra yanyana olmanızında bi anlamı olmaz. Kız istemeye istemeye yanınıza gelebilir. Ama sürekli bi sohbet içerisindeyseniz, ve "yapıcı" konumundaysanız bu çok iyi bi + özellik olur. Tabi sohbet etmekten, konuşmaktan kastım gevezelik yapmak değil. Esprili konuşmak, sürekli söyleyecek laflarınızın olması, hazır cevap olmak vb.

Bu konuya kendimden basit bi örnek vermek istiyorum; Kız arkadaşımla burger'a gitmiştik. Kasada beklerken, bekleme süremizin uzun olacağını tahmin edebiliyordum. Kasada bi kız duruyordu. Kıza "Kolalarınız hiç güzel değil" dedim. Oda şikayet edebilirsiniz dedi. Nereye şikayet edebilirim dedim. Mail atın dedi. Atacağım maile cevap gelmeyeceğini, hatta okumayacaklarını sende en az benim kadar biliyorsun dedim gülümseyerek. Kızda orası öyle deyip gülümseye başladı. Yan tarafın siparişlerini verdikten sonra bu sefer kasiyer kendisi yanıma geldi konuşmaya başladık. Bana kolaların burger kinge nasıl geldiğini, ne şekilde korunduğunu bile anlattı.
    ( Eğer o kasada bu muhabbeti açmadan öyle durarak siparişlerin gelmesini beklesem, sıradan bi şekilde sipariş vermiş ve beklemiş olurduk. Ama böyle yaparak sipariş beklerken bile sıkılmayacağımız bi hareket yapmış oldum; bunu anlatmaya çalışıyorum)

( Bir ekleme daha. Bu şekilde hareketler sergilediğiniz zaman "kendine güvenen birisi" olduğunuzu göstermiş olursunuz. Ve kendine güvenen insanlar herzaman daha avantajlıdır )

# Tip ;

Para ve Dilden sonra gelen en etkili silahlardan bi taneside budur. Doğanın kanunu gereği; her insan göze hitab eden fiziksel özelliklere sahip olmayabilir. Bu gayet normal bi durumdur. Herkesin yüzü, fiziği düzgün olacak diye birşey yok. Yüzü ve fiziği düzgün olmayanında baştan kaybettim demesi saçmalıktır. Evet bazı gerçekler var; mesela ne kadar uğraşırsak uğraşalım Brad Pitt olamayız. Ama en azından "yakışanı yapmak" gerekir. Ne kadar çok yakışanı yaparsanız, o kadar yakışıklı görünürsünüz. Yakışanı yapmaktan kastım, mesela; uzun saçlar kendisine yakışmadığı halde ısrarla saçını uzatan insanlar var. Kardeşim yakışmıyor işte, neden diretiyorsun ? Maymuna benziyorsun yani. . . Kısa saç yakışıyorsa kısa saç, uzunsa uzun. Yakışan neyse onu yapın. Mesela bende ortaokul zamanlarımda ısrarla Converse giyerdim; yahu converse bana yakışmıyor işte. Neden yakışmadığı halde giyiyorum ki? dedim kendi kendime. Öncelikle size neyin yakışıp yakışmadığını bulmanız, ve ona göre davranmanız gerek.

Örneğin; bana paçası çok dar olan pantollar yakışmıyor. Israrla dapdar paça giymemin bi anlamı varmı yakışmıyorsa ?
    0 yaka tişört giyerdim herzaman, daha bu yazın başında anladım ki 0 yaka tişörtler bana hiç yakışmıyor. Bende artık yakalı giyiyorum. Ufak bi değişiklik bile, görsel açıdan çok büyük bi değişiklik olabilir kendinizde yapacağınız. Mesela boyuma göre zayıf bi insanım, bu yüzden daha çok gömlek giymeyi tercih ediyorum. Renkleri ve deseni güzel olan 10 numara gömlekler var. Gömlek deyince aklınıza o klasik şeyler gelmesi gerekmiyor.

###### + olarak eklemek istediğim bir özellik daha;

# Kendine güvenmek ;
    Yukarıdaki saydığım 3 özelliğin 3 üde sizde olsa, kendinize güvenmedikten sonra pek birşey ifade etmez.
    Şöyle örnek vereyim; yukardaki 3 özellik için "etkili bi silah" terimini kullanmışım ya hani. Silah ne kadar etkili olursa olsun, mermisi olmadan bir işe yaramaz. Kendine Güvenmekte yukardakilerin mermisi olarak nitelendirebilir yani.

# Şimdilik benim söyleyeceklerim bu kadar eğer gerçekten yararlı bir topic olursa, bende aynı ciddiyet ve hassasiyetle daha yararlı şeyler paylaşabilirim.

+ olarak ekliyorum bunuda;

# Temiz olmak ;

Temizlikte çok önemli bir unsurdur. Ter kokusuyla bi insanın yanına yaklaştığınız zaman baştan kaybedersiniz zaten. Mutlaka evden çıkmadan önce banyo yapıp, koltuk altı losyonları kullanmak gerek. Onun dışında ağız kokusu çok önemlidir. Çünkü bi insana söyleyeceğiniz şey ne kadar komik, hoş, etkileyici olsa bile ağzınızdan çıkan koku burnuna gittiği zaman "söylediğiniz şeyin hiçbir önemi kalmaz". Aynı zamanda kulağın temiz olması. Yani sağa sola baktığınız zaman kızın gözünün önüne kulağınız geldiğinde kirli bi kulak görmek istemez Elmacık kemiğinin üzerindeki kılları jiletle almayın, kuaför -veya berber herneyse- gittiğiniz zaman yaktırırsınız. Ense kıllarının olmaması, 2 kaşın birleşik olmaması; bunlarda çok önemlidir. . .
    VE;
    Hani olur ya ayakkabınızı çıkartmanız gereken bi ortama girersiniz. O yüzden evden çıkmadan önce mutlaka bi önceki gün giydiğiniz çorabı değil, temiz ve delikleri olmayan çorabınızı giyin. Çünkü bu gerçekten çok kötü bi durum oluyor. Ev ortamına gidiyorsunuz; ayakkabı 10 numara ama ayakkabıyı bi çıkartıyosunuz içinden kokulu ve delikli çorap çıkıyor o zaman 10 milyarlık ayakkabıda giyseniz bi ayrıcalığı kalmıyor karşınızdakinin gözünde

+ olarak eklemek istediğim birşey var topice..

Mutlu olmak istiyorsanız.
    Evleneceğiniz kız hariç hiçkimseyi sevmeyin.
    Sevmeyin, ama sevmediğinizi karşınızdaki insana belli etmeyin.
    Seviyormuş gibi rol yapın.
    Böylece olası bir ayrılıkta veya tartışmada sizin canınız yanmaz ve hayatınızı bi sürede olsa kendinize zindan etmezsiniz.
    Değer verin tabiki, ama sevmeyin

Faydalı olabileceğini düşündüğüm bir konuya daha değinmek istiyorum;
    Not : Ciddi düşünenler için geçerlidir .

# Ciddi düşünülecek kızlarda olması ve olmaması gereken özellikler

~ MAHALLE MUHTARINDAN daha ÇOK TANINAN KIZLA CİDDİ DÜŞÜNÜLMEZ.

~ Kompleksli & takıntılı kızlarla ciddi düşünülmez. Herkes tarafından beğenilmek istenen bi kızla ciddi düşünülmez. Güzel olmak isteyen kızla, gösterişli bi hayat sürmek isteyen kızla ciddi düşünülmez. Size yapmacık bi şekilde aslında rahatsız oluyormuş gibi davranıpta, gözlerinin içi gülen kızlarla ciddi düşünülmez örnek: " Ya otobüste yanıma oturan adam durmadan bacaklarıma bakıyordu, bende otobüsten erken indim başka otobüse bindim aşkım" gibisinden. Aslında bu içten içe kızın hoşuna gitmiştir ve böyle kızlar egoları için sizi 1 dakkada harcarlar.

~ Rol yapan kızlarla ciddi düşünülmez, yapmacık olan kızlarla ciddi düşünülmez. Bi kız aslında "sizi hiç sevmeyipte", sizi deliler gibi seviyormuş gibi rol yapabilir. Rol yapanla değil, gerçekten sevenle ciddi düşünün ( Rol mü gerçek mi ayırt edemiyorum diyenler PM atsınlar elimden gelen yardımı yaparım )

~ Dengesiz kızlarla ciddi düşünülmez. "Aslında ne istediğini biliyormuş gibi" davranıpta "Gerçekte; ne istediğini bilmeyen" kızlarla ciddi düşünülmez. Bugün sizi çok sevdiğini söyleyip evlilik hayalleri kurar ve ertesi gün sizden ayrılabilirler. Bu yüzden; gerçekten ne istediğini bilen bi kızla ciddi düşünülebilir.

~ "Gördüğünü sünnetçi görmemiştir, sorsan hala meryem ana" diyebileceğimiz tip kızlarla ciddi düşünülmez. Cinselliğe doyma derecesine gelmiş kızlarla, hatta cinsellik hayatı başlamış olan kızlarla ciddi düşünmenizi tavsiye etmiyorum. Çünkü bi kız; gerçekten sevdiği erkekle yaşamak ister bütün ilk'lerini. Eğer kız ilklerini daha önce yaşadıysa yukarda dediğim gibi aslında ne istediğini bilmeyip, ne istediğini bildiğini sanmıştır.

~ Ayrılmaya meyilli olan kızlarla ciddi düşünülmez; en ufak bi tartışmada ayrılmaktan bahsediyorsa eğer, veya dahada kötüsü sizi ayrılmakla tehtit ediyorsa o kızla ciddi düşünülmez. Ayrılığın olduğu bi ilişkiden "SADAKAT" beklenmez. Bi kız gerçekten seviyorsa eğer; "ayrılık" kelimesini söylemekten bile korkar. Ayrılık = Ölüm' dür, gerçekten seven insanlar için.

(Bu konu hakkında kendimden bi örnek vermek istiyorum; hayatımda ilk defa bi kızı sevmiştim. Oda beni seviyordu (ilk başlarda). 6 ay çıktık. Ve bu süre içerisinde 10 defa benden ayrılmıştır. Ve en ufak birşeyde bana "senden ayrılırım" diye tehtitler savuruyordu. O zamanlar o kadar kördüm ki; bu gerçeği göremiyordum bile. Benden ayrılmaması için ona dil döküyordum, ömrümden ömür çaldı resmen)

~ Çevresi çok geniş olan kızlarla ciddi düşünülmez. Çevresinde bir sürü erkek vardır; ve belli bi noktadan sonra çevresinde popüler olmak ister. Tanınmak ister. Aranan kişi olmak ister. Bu uğurda herşeyi yapabilir. Sizi sevse bile, sizi harcayıp sizden daha popüler ismi duyulmuş birisiyle çıkar. Sırf egoları için.

###### @yekilord ` arkadaşımızın yazısı. . emeğinden dolayı teşekkür ediyorum

Madde 1 - Buluşmalar ve tanışmalar öncesi asla ne yapacağınızı düşünmeyin. Planlar asla planlandıkları gibi yaşanmazlar. Çünkü plan sizi şartlandırır ve hata yapma riskinizi yükseltir. Beyniniz planın dışına çıkmanızı istemez, bu durumda sizde tereddüte düşer ve bocalarsınız. Bocalayan erkek her koşulda başarısızdır. Kim çuvallayan biriyle olmak ister ki?

Madde 2 - Yakınlaşmak istediğiniz kişi ile aranıza hiç bir şey koymayın. Ne bir kişi‚ ne bir iletişim aracı nede bir bahane. Bunların hiç biri sizin aslınızı yaşatmaz. Çünkü kadınlar sizi hissetmek ister. İlk görüşmeler akıllardan çıkmazlar, işte bu nedenle ilk görüşme hayati önem arz eder. Araya birini sokarsanız güvensiz biri sayılırsınız. Facebook, Msn, telefon veya başka bir yol ile ulaşırsanız her gördüğü kıza yazan sapık olabilirsiniz. Tesadüfe bağlanmış bahaneler yapmacık olur ve kadınlar bunu kesinlikle hisseder.

Madde 3 - Negatif özelliklerinizi saklamayın. Eğer o tanıştığınız kişi hayatınıza girerse bütün özelliklerinizi mutlaka öğrenecek. İlerleyen zamanlarda sakladıklarınızı öğrenmesi onu hayalkırıklığına uğratabilir. Ayrıca size negatif gelen özelliğiniz belkide onu hiç etkilemeyebilir. Ama hayatınızdaki gerçekleri saklamanız öğrendiğinde onu derinden etkileyecektir. Bu yüzden kağıtlarınızı açık oynamanız her zaman en cazip olanıdır. Dürüstlük bütün zamanlarda kazanır.

Madde 4 - Şu tek gerçektir ki‚ kadınlar güçlü erkek ister. Bu sadece kas gücü değildir. Çevrenizde söz sahibi olmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyi sahiplenmelisiniz. Birlikte gittiğiniz mekanlarda bunu dışa yansıttığınız anda kadın sizin kanatlarınızın altına girecektir. Tabi bu sahiplenme ve söz sahibi olmak abartılmamalı ve içinizden geldiği gibi doğal olmalıdır.

Madde 5 - Konuşmanın dozunu mutlaka ayarlı tutun. Ne az konuşup kendinize odun dedirtin‚ nede çok konuşup çenesi düşük dedirtin. Yerine ve zamanına göre konuşmanız kadında alkol tesiri yaratacaktır ve şüphesiz onu etkileyecektir. Çünkü teke tek konuşmalarda konuşmaların içeriğinin doluluğu suda rakının oranı gibidir.

Madde 6 - İçinizden geçenleri dilinize vurmayın. Daha ilk buluşmada “ben seninle gelecek düşünüyorum‚ şöyle böyle” diye herşeyinizi ortaya koymayın. Bırakın zamanla su akıp yolunu bulsun. Karşınızdakine ne kadar çok sen dersen karşınızdakide o kadar çok bencilleşir. Ayrıca ilk zamanlarda çok hoşunuza giden kadın belkide hayallerinizden çok uzak bir cadıdır. İşte bu yüzden beklemesini bilin. Sabırlı olun.

Madde 7 - Aşkınızdan ölseniz bile ona kul değil cool olun. İçinizden sevmesini bilin. Çünkü kadınlar kendine kul olan erkek yerine çözemedikleri gizemli cool erkekleri seçerler. Kim bildiği oyunu aynı heyecanla oynayabilir ki? Oysa keşfedemediğimiz oyunlar level atlamak için daima heyecan verir. Kadın ve heyecan ayrılmaz bir bütündür daima.

Madde 8 - Hiç tanımadığınız bir kadından hoşlanıyorsanız. Mesafenizi ve haddinizi bilin. Çok yakın olmaya çalışmanız sizin değerinizi ucuzlatır ve kadınlar kendini daha değerli hissederek sizi istese bile sizden vazgeçebilir. Çok mesafeli olmak ise onları korkutabilir. Çok pahalı gözükürsünüz. Çok pahalı bir ürüne herkes yaklaşamaz alamadığı için rezil olmamak için.

Madde 9 - Ilık erkek olun. El yakmayın yada üşütüp hasta etmeyin. Kendinden emin ve ne yapması gerektiğini bilen biri olduğunuzu hissettirin. Onu istediğinizi belli edin ve eğer sen beni istemezsen ölmem diye gösteren bir erkek olun. Kendi istediğiniz gibi değil ortak ilgi alanlarınızı yaşayın. Birlikte vakit geçirmek yetmez, geçirdiğiniz vakitten keyif alıp keyif vermesini bilmeniz gerek.

Madde 10 - Farklı olma çabası içerisine girip komik durumlara düşmeyin. İçinize sinmeyen tarzlara bürünüp itici bir hale dönüşmeyin. Karşınızdakine göre yapılanmaya çalışmayın. O hayvanları seviyor diye hayvan beslemeye kalkmayın. Sadece uyum sağlamaya çalışın. Uymuyorsa bırakın, zaten zevkleriniz farklıysa siz baştan 3-0 yenik başlıyorsunuz demektir.

Madde 11 - Saygı ilişkilerin emniyet kemeri gibidir. En şiddetli kazaya benzeyen kavgalarda bile ilişkinizi zararlardan korur. Bu sebeple birlikte olduğunuz kişinin herşeyden önce bir insan olduğunu unutmamalı, zevkleri ve kararlarına saygı duymasını bilmelisiniz. Kavgayı kimin başlattığı unutulabilir ama bitiren kişinin bu olgun tavrı unutulmaz. Olgun insanların saygı görmeye layık olduklarını bilmeyenimiz yoktur.

Madde 12 - Tanışıp sevgili olup yol katettiğiniz kadınınızı sabun gibi tutun. Ne çok sıkıp elinizden kaçırın. Nede gevşek bırakıp elinizden düşürün.

Madde 13 - Güvenmek ve güvenilir olmak altın kuraldır. Karşınızdaki kişiye güven verirseniz benliğini size teslim etmekten alıkoyamaz. Özel hayatınızı birlikte olduğunuz kişiye arz etmekten çekinmeyin. Karşılıklı güven güçlü sadakatler demektir. Güçlü sadakatler mutlu ilişkiler anlamına gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GökaLp. -- 18 Eylül 2011; 17:57:22 >

• Kardeş çok yararlı bilgiler fakat benim bilipde uygulayamadığım bilgiler :/
  • Çok yararlı olacaktır herkes için tebrik ederim.. Ama bu iş içinde en başta gelen olay TİP'tir bu kadar basit :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TM-M99

Kardeş çok yararlı bilgiler fakat benim bilipde uygulayamadığım bilgiler :/

Neden uygulayamadığınıda yazarsan, yardımcı olmaya çalışırız. Böyle "yapamıyorum" deyip pes etme
  • Bence tip para ve dilden sonra gelmez, bence sıralama tip>para>dil
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökaLp.

quote:

Neden uygulayamadığınıda yazarsan, yardımcı olmaya çalışırız. Böyle "yapamıyorum" deyip pes etme

kız beni okulda hiç görmemiş bnde yazın faceden teklif ettim doğal olarak reddetti fakat acayip muhabbet kurdum kızla 1 hafta sonra okul açıldığında ne yapacağımı bilmiyorum?
  • başkan neredeydin bugüne kadar, sonunda işi bilen birisi çıktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uygulayamayanların nedeni biraz güvensizlik ve asosyallik gidin sert birisiyle kavga etin hiç bir şeyin kalmaz tam kendinizi bulursunuz
  • bide boş olmayın. özellikle bi konuda bilgi ve birikiminiz; insanların o konuda kafalarına bişey taıldığında gelip size danışacağı bi alanınız olsun... mesela bu saydığını 3 etkenden 2,75 tanesi var bende. 0,25 puanı paradan kırdım, çok zengin değilim çünkü bide sinema ve ingilizce alanında etrafımda üst düzey bilgiye sahip olarak tanınırım. okul ortamında film dendiğinde millet bana danışır, ing sınavlarından önce herkes etrafımda toplaşır falan. hani okulda tanınan biri olabilmek için illa bir sporla uğraşmanız gerekmez, bu yetenek işidir ve sizde olmayabilir. yeteneğinizin ve ilginizin olduğu; yaparken zevk alıcağınız alanlara yönelin. sırf "popüler olucam" diye boşa zaman kaybetmeyin.
  • quote:

quote:

quote:

kız beni okulda hiç görmemiş bnde yazın faceden teklif ettim doğal olarak reddetti fakat acayip muhabbet kurdum kızla 1 hafta sonra okul açıldığında ne yapacağımı bilmiyorum?

Yanlış yöntem uygulamışsın. Hiçbir zaman sohbetin olmayan kıza teklif etme. ( Bu şekilde teklifinin kabul edilmesi için müthiş bir karizman olması gerekli ). En azından kızla okulda 1-2 defa aynı ortama girmiş ve sohbet etmiş olmalısın. Direk olarak teklif edilmez. Kız seni tanımalı yani. En azından okul dışında bi yerde karşılaştığınız zaman, selam verebileceğin kadar tanıyor olman gerekli. Direk olarak teklif edersen kız senin hakkında hiçbirşey bilmiyordur, seni tanımıyordur ve dediğim gibi müthiş bi karizman yoksa kaybedersin zaten...

Okulda genel olarak şöyle başlar teklif etme aşaması;

İlk olarak bakışırsın. Kızın gözlerine bak, senin ona baktığını farketsin. Ama çok sevdiğin bi yemeğe bakar gibi değil, çok sevdiğin bi sanat eserine bakar gibi. ( aradaki ince farkı ayırt edebilmek lazım )
    Daha sonra bir kaç ufak tefek konuşma geçir aranızda. Muhakkak onun takıldığı arkadaş çevresinde, seninde tanıdığın birisi vardır.

• Önem sırasını yuzdelik dilim olarak ifade edersek :
    %40 para
    %30 tip
    %30 karakterin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlış yöntem uygulamışsın. Hiçbir zaman sohbetin olmayan kıza teklif etme. ( Bu şekilde teklifinin kabul edilmesi için müthiş bir karizman olması gerekli ). En azından kızla okulda 1-2 defa aynı ortama girmiş ve sohbet etmiş olmalısın. Direk olarak teklif edilmez. Kız seni tanımalı yani. En azından okul dışında bi yerde karşılaştığınız zaman, selam verebileceğin kadar tanıyor olman gerekli. Direk olarak teklif edersen kız senin hakkında hiçbirşey bilmiyordur, seni tanımıyordur ve dediğim gibi müthiş bi karizman yoksa kaybedersin zaten...

İlk olarak bakışırsın. Kızın gözlerine bak, senin ona baktığını farketsin. Ama çok sevdiğin bi yemeğe bakar gibi değil, çok sevdiğin bi sanat eserine bakar gibi. ( aradaki ince farkı ayırt edebilmek lazım )
    Daha sonra bir kaç ufak tefek konuşma geçir aranızda. Muhakkak onun takıldığı arkadaş çevresinde, seninde tanıdığın birisi vardır.

var fakat tam bir hayvan kızların yanında tüküren bir tip ama kızın iyi bir arkadaşı birde kıza teklif ettikten sonra milletin diline düşmeye korkuyorum :/

• agzım laf yapmıyo benim ya tek sıkıntım o
  • ben hep şu taktiğe ihtiyacı olan, birilerinden bir şeyler dinleyerek iş yapmaya çalışanları komik bulmuşumdur. yahu ikeadan dolap mı aldınız ki broşüre göre yapıyorsunuz ? biraz insanın içinden gelir, düşünür, ki zaten bu tip şeyler anlıktır. bir kız sizde bir duygu uyandırıyorsa, zaten o duygularla hareket ettiğiniz zaman onu etkilersiniz. niye bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum. karşı cinsi ilah yapmayın, insan onlarda.. bildiğimiz insan?
  • quote:

Uzun zamandır görüyorum ki aramızdan bazı arkadaşlarımızın bu konuda birçok sıkıntısı var.
    Birçok topic açılıyor kızlarla ilgili. Ama genelde atılan cevaplar hep "alaycı olmaya" yönelik.
    Fakat bu konu aslında o kadarda alay edilecek bi konu değil.
    Bu topici açma amacım; gerçekten faydalı olabilecek bilgilerin burada birikmesini sağlayabilmek.
    ### Ben başlatıyorum. Sizde yararlı olabileceğini düşündüğünüz şeyleri paylaşırsanız belki faydalı şeyler elde edebiliriz.

# Erkekte olması gereken 3 temel özellik
    1 # Para
    2 # Dil
    3 # Tip

# Para ;

Bu çok acı ama gerçek bir nokta. Kızlar gerçektende paranın kokusunu aldığı zaman bile, ordan gitmek istemezler. Maddi durumunuz çok iyi olmayabilir. Ama bir laf var; " Aç olsanda tok görün". Bu taktiği uygulayabilirsiniz mesela. Şunu unutmamak lazım; Bi kız sizi gerçekten sevebilir, ama size olan sevgisi birgün biter. Ama paraya olan sevgisi ASLA bitmez. Kızlar para harcamayı, birşeyler satın almayı severler. Dolayısıyla bunu kendilerine sağlayanıda severler.

# Dil ;

Buda çok etkili bi silahtır bir erkek için. Kızlar genel olarak baktığımız zaman; yanlarında durmaktan sıkılmayacağı erkeklerin yanlarında durmayı severler. (okul bahçesinde gitar çalıp şarkı söyleyen bi çocuğun etrafında onlarca kızın oturması gibi). Eğer kız arkadaşınızla yanyanayken konuşamıyorsanız, sohbet edecek birşeyler bulamıyorsanız, bi noktadan sonra yanyana olmanızında bi anlamı olmaz. Kız istemeye istemeye yanınıza gelebilir. Ama sürekli bi sohbet içerisindeyseniz, ve "yapıcı" konumundaysanız bu çok iyi bi + özellik olur. Tabi sohbet etmekten, konuşmaktan kastım gevezelik yapmak değil. Esprili konuşmak, sürekli söyleyecek laflarınızın olması, hazır cevap olmak vb.

Bu konuya kendimden basit bi örnek vermek istiyorum; Kız arkadaşımla burger'a gitmiştik. Kasada beklerken, bekleme süremizin uzun olacağını tahmin edebiliyordum. Kasada bi kız duruyordu. Kıza "Kolalarınız hiç güzel değil" dedim. Oda şikayet edebilirsiniz dedi. Nereye şikayet edebilirim dedim. Mail atın dedi. Atacağım maile cevap gelmeyeceğini, hatta okumayacaklarını sende en az benim kadar biliyorsun dedim gülümseyerek. Kızda orası öyle deyip gülümseye başladı. Yan tarafın siparişlerini verdikten sonra bu sefer kasiyer kendisi yanıma geldi konuşmaya başladık. Bana kolaların burger kinge nasıl geldiğini, ne şekilde korunduğunu bile anlattı.
    ( Eğer o kasada bu muhabbeti açmadan öyle durarak siparişlerin gelmesini beklesem, sıradan bi şekilde sipariş vermiş ve beklemiş olurduk. Ama böyle yaparak sipariş beklerken bile sıkılmayacağımız bi hareket yapmış oldum; bunu anlatmaya çalışıyorum)

( Bir ekleme daha. Bu şekilde hareketler sergilediğiniz zaman "kendine güvenen birisi" olduğunuzu göstermiş olursunuz. Ve kendine güvenen insanlar herzaman daha avantajlıdır )

# Tip ;

Para ve Dilden sonra gelen en etkili silahlardan bi taneside budur. Doğanın kanunu gereği; her insan göze hitab eden fiziksel özelliklere sahip olmayabilir. Bu gayet normal bi durumdur. Herkesin yüzü, fiziği düzgün olacak diye birşey yok. Yüzü ve fiziği düzgün olmayanında baştan kaybettim demesi saçmalıktır. Evet bazı gerçekler var; mesela ne kadar uğraşırsak uğraşalım Brad Pitt olamayız. Ama en azından "yakışanı yapmak" gerekir. Ne kadar çok yakışanı yaparsanız, o kadar yakışıklı görünürsünüz. Yakışanı yapmaktan kastım, mesela; uzun saçlar kendisine yakışmadığı halde ısrarla saçını uzatan insanlar var. Kardeşim yakışmıyor işte, neden diretiyorsun ? Maymuna benziyorsun yani. . . Kısa saç yakışıyorsa kısa saç, uzunsa uzun. Yakışan neyse onu yapın. Mesela bende ortaokul zamanlarımda ısrarla Converse giyerdim; yahu converse bana yakışmıyor işte. Neden yakışmadığı halde giyiyorum ki? dedim kendi kendime. Öncelikle size neyin yakışıp yakışmadığını bulmanız, ve ona göre davranmanız gerek.

Örneğin; bana paçası çok dar olan pantollar yakışmıyor. Israrla dapdar paça giymemin bi anlamı varmı yakışmıyorsa ?
    0 yaka tişört giyerdim herzaman, daha bu yazın başında anladım ki 0 yaka tişörtler bana hiç yakışmıyor. Bende artık yakalı giyiyorum. Ufak bi değişiklik bile, görsel açıdan çok büyük bi değişiklik olabilir kendinizde yapacağınız. Mesela boyuma göre zayıf bi insanım, bu yüzden daha çok gömlek giymeyi tercih ediyorum. Renkleri ve deseni güzel olan 10 numara gömlekler var. Gömlek deyince aklınıza o klasik şeyler gelmesi gerekmiyor.

###### + olarak eklemek istediğim bir özellik daha;

# Kendine güvenmek ;
    Yukarıdaki saydığım 3 özelliğin 3 üde sizde olsa, kendinize güvenmedikten sonra pek birşey ifade etmez.
    Şöyle örnek vereyim; yukardaki 3 özellik için "etkili bi silah" terimini kullanmışım ya hani. Silah ne kadar etkili olursa olsun, mermisi olmadan bir işe yaramaz. Kendine Güvenmekte yukardakilerin mermisi olarak nitelendirebilir yani.

# Şimdilik benim söyleyeceklerim bu kadar eğer gerçekten yararlı bir topic olursa, bende aynı ciddiyet ve hassasiyetle daha yararlı şeyler paylaşabilirim.

hocam bende dil yok bide güven eksikliği var mesela burgerda ben sala öle bişey yapmazdım güzel kız varsa sırada beklerken onları keserdim sıkılmazdım yani :D en büyük sorun bu ikisi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

var fakat tam bir hayvan kızların yanında tüküren bir tip ama kızın iyi bir arkadaşı birde kıza teklif ettikten sonra milletin diline düşmeye korkuyorum :/

Kaçıncı sınıfa gidiyorsun?

Lisede teklif etmek, sevgili olmak gayet doğal karşılanan bir durum. En azından benim yaşadığım yerde böyle yani

Eğer okulda direk olarak kızla muhabbet kurabilecek altyapıyı sağlayamıyorsan, feysten açık açık söyleyebilirsin. Yarın okulda müsait olursan tenefüste buluşalım mı, sesini duymak yüzyüze konuşmak istiyorum gibisinden bir laf söyleyip, ertesi gün okulda buluşabilirsin mesela. Buda işe yarayan bir taktiktir. Tabi tenefüs olduğunda kızın yanına gidebilecek özgüvenin varsa Ve yanına gittikten sonra kızın hoşuna gidebilecek hareketler, konuşmalar sergileyebilecek misin? Oda var.

• lise 1'den 2'ye fakat karşı cins karşısında utanan bir tipim :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ukela

Şunu unutmamak lazım; hepimiz insanız. Burgerdaki kasiyer kızda bi insan, starbucks daki kasiyer kızda bi insan. Sende bi insansın. Bunun bilincinde olursan herkesle muhabbet edebilirsin. Ben bu özelliği çok zor kazandım ama, inan bana çok yararlı özellik. Mono'ya kahve içmeye ve tavla oynamaya gittim arkadaşımla beraber, garsonla öyle bi muhabbet kurdum ki, bi sonraki geldiğimde beni gördü yanıma geldi. Sanki mekana sürekli gelip gidiyormuşum gibi. Arkadaş oldum 5 dakkada. Şimdi ne zaman gitsem Hoşgeldin Gökalp diyor hep o ilgileniyor, arkadaşıymışım gibi davranıyor. Gittiğin heryerde sevilirsin ve insanlar seninle konuşmaktan zevk alır eğer kendine olan güvenin yerine oturmuşsa. Konuşmaktan çekinmemek lazım ve ne konuşacağını bilmek lazım
  • Diğer faktörlerden de az biraz olması gereksede giyimin üstüne tanımam bu tür konularda, ne maymunlar cillop oluyor... Tabi insanın kendine yakışan ve kaliteli bir kıyafet alabilmesi içinde parasının olması da lazım. Hatunlar bakıyor, "Kıyafetler yakışmış, markasıda sağlam demekki bu adamın parası da vardır." diyorlar. Biz buna multi etki diyoruz. 1 kıyafetin her bir kızda bir kerelik etkileme hakkının olduğunu da unutmamak lazım, süper karaman gibi kendinizi sürekli tekrarlamayın giyim konusunda. Ama bu demek değildirki "erkek kokoş" olun, eğer herşeyi doğru yaptıysanız zamanlamanız ve stratejiniz olaya son noktayı koyar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Diğer faktörlerden de az biraz olması gereksede giyimin üstüne tanımam bu tür konularda, ne maymunlar cillop oluyor... Tabi insanın kendine yakışan ve kaliteli bir kıyafet alabilmesi içinde parasının olması da lazım. Hatunlar bakıyor, "Kıyafetler yakışmış, markasıda sağlam demekki bu adamın parası da vardır." diyorlar. Biz buna multi etki diyoruz. 1 kıyafetin her bir kızda bir kerelik etkileme hakkının olduğunu da unutmamak lazım, süper karaman gibi kendinizi sürekli tekrarlamayın giyim konusunda. Ama bu demek değildirki "erkek kokoş" olun, eğer herşeyi doğru yaptıysanız zamanlamanız ve stratejiniz olaya son noktayı koyar.

Evet giyim konusu tipi en büyük etkileyen unsurdur bencede.
    Ben eskiden 35-40 TL lik çakma ayakkabılar alıp, 25-40 TL arası markasının ne olduğu bilinmeyen kot pantollar giyerdim mesela.
    Ama şimdi öyle yapmak yerine daha az ama daha kaliteli markalar almayı tercih ediyorum.
    Ve dediğim gibi en önemliside yakışanı giymek.
    Normalde çok tipsiz olan birisi, kıyafetlerini giydikten sonra göze gayet hoş gelebiliyor.
    1 kıyafetin her bi kızda bi kerelik etkileme hakkı olduğu konusundada haklısın.
    Hergün hergün aynı kıyafetleri giymemek lazım forma gibi.
    Veya bi aldığın kıyafetin aynısını bi daha almamak lazım.
    Örneğin; Adidas Samoa aldın ve kullandın. Daha sonra tekrar samoa almanın bi anlamı yok. Bu seferde değişiklik yap, gene sana yakışan başka bi ayakkabı al.
    Ben kıyafet konusunda kendi bulduğum ve uyguladığım yöntemi söyleyim;
    4-5 tane farklı farklı takım şeklinde kendime kıyafet uyumu yaptım.
    Mesela; Siyah renk ağırlıklı gömlek, koyu renk kot pantolon, beyaz-siyah çizgili samoa 1 takım.
    Kırmızı renk ağırlıklı olan gömlek, açık renk kot pantol, kırmızı renk ayakkabı farklı 1 takım.
    Bu şekilde masraflı gibi görünebilir ama şöyle birşeyde var; Siyah ağırlıklı gömleğin altına koyu pantol yerine açık pantol giyersin, göze değişik gelebilir ve takım halinde olan 4 ayrı kıyafet takımını, 6-7 e çıkartabilirsin.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.