Şimdi Ara

Kız Konusu # Amaç: Okuyanlara Faydalı olmak # ~GÜNCEL~ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
218
Cevap
20
Favori
6.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

quote:

Orijinalden alıntı: emirklyc

quote:

daha fazla haz almak için, eskisi gibi herşeyde heyecan hissetmek için ne yapmak lazım beyler yaa?

ayrıca, gerçekten sevdiğini nasıl anlayacağımız konusundada yardım istiyorum?

ve 3. olarak elimizde tutmak, kendimize bağlamak için tavsiyeler istiyorum... şimdiden teşekkürler...

Onu kıskandırmaya yönelik akıl dolu oyunlar oynayacaksın.Bu kadar basit ,ve kızın tepkilerini ölçeceksin.

hmm. onu yapıyorum kızlar hep kesiyo felan diyorumda tavır yapıyo söyleme böyle şeyleri bana diyo. neyse o sonraki aşamada, atıyorum öpüşürken felan eskisi gibi heycan kalp çarpıntısı için ne yapmak lazımki onu merak ediyorum

• quote:

quote:

daha fazla haz almak için, eskisi gibi herşeyde heyecan hissetmek için ne yapmak lazım beyler yaa?

ayrıca, gerçekten sevdiğini nasıl anlayacağımız konusundada yardım istiyorum?

ve 3. olarak elimizde tutmak, kendimize bağlamak için tavsiyeler istiyorum... şimdiden teşekkürler...

İlk olarak elinde tutmak, kendine bağlamak konusunda bildiklerimi paylaşayım zira çok uzun olabilir.

Sevgilinin seni bırakmaması, senden sıkılmaması için üstüne düşen büyük görevler vardır. Mesela hep aynı şeyleri yaparsanız kız sıkılabilir. Ama farklı farklı şeyler yaparsanız, sıkılma ihtimali dahada düşük olur. Mesela günümüzdeki sevgililer genel olarak parklarda buluşur, yemek yemeye giderler. Sinemaya gitmek bile farklı bi faaliyettir. . Kız arkadaşınla beraber yapacağın şeylerin listesini hazırla mesela, maddi durumunda elverişliyse onları uygula. Mesela sürekli aynı yerlerde buluşmak, aynı şeyleri yapmak yerine bu dediğimi uygulayabilirsin. Birçok çiftin yapmadığı şeyleri yaparak. Örneğin; Bowling'e gidebilirsiniz. Buz patenine gidebilirsiniz. Sinema değilde, tiyatro izlemeye gidebilirsiniz. Konsere gidebilirsiniz. . Daha geniş düşünmek lazım; hayatı dolu dolu yaşadığınız zaman o hayat size boş gelmez ve sıkılmazsınız. Tabi bütün bunları yaparken; gittiğiniz ve yaptığınız şeylerden daha önemli birşey var. Oda sensin Sonuçta kızı uçakla parise bile götürsen, eğer sen sıkıcı ve bunaltıcı bi insansan kız uzayda bile sıkılır senin yanında. . Sevgiline gittiğiniz yerleri özel kılman gerek, unutamayacağı şeyler yaşamasını sağlaman gerek. Anılarla doldurman gerek. Sıcak kanlı, konuşkan olmak gerek. Dahada önemlisi ne konuştuğunda önemli tabi. Put gibi yanında durup hilton'ada götürsen, hiçbir işe yaramaz. Ortamı şenlendirecek olan, zevkli kılacak olan gene sensin yani.

Ve; fazla abartıya kaçmadan romantik olmak lazım. Kızlar romantizmi yaşamak isterler; hayatlarında romantizm olmadığı zaman o boşluğu hissedeler. Biz hissetmeyiz, o yüzden onlarda hissetmiyor sanarız ama öyle değil. Onu sevdiğinizi ona farklı yollarla söylemeyi bilmek lazım. Her seferinde bodoslama bir şekilde "Seni seviyorum" demek yerine, farklı şeyler üretebilmek lazım. Romantizmi yaşayabileceğiniz (EROTİZM DEMİYORUM BURAYA DİKKAT) bi yere gidip, ona ne kadar romantik olduğunu hal ve hareketlerinle, söylediğin sözlerle gösterebilirsin. Bu çok hoşuna gidecektir. Ve sana olan bakışını tazeleyecektir, sevgisini ve heyecanını tazeleyecektir.

Fazla abartmayacak şekilde, sevgiline hediyelerde alman iyi bi davranış olur. Yani ona "seni paramla boğarım" dercesine değilde; "içinden gelip ona bu hediyeyi aldın" gibi hissettirmen gerek.

Ve karşılaşacağınız zorluklar; zayıf olan bağları kopartır. Ama sağlam olanları, dahada sağlamlaştırır bunuda bilmek gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: GökaLp.

quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

~ Ayrılmaya meyilli olan kızlarla ciddi düşünülmez; en ufak bi tartışmada ayrılmaktan bahsediyorsa eğer, veya dahada kötüsü sizi ayrılmakla tehtit ediyorsa o kızla ciddi düşünülmez. Ayrılığın olduğu bi ilişkiden "SADAKAT" beklenmez. Bi kız gerçekten seviyorsa eğer; "ayrılık" kelimesini söylemekten bile korkar. Ayrılık = Ölüm' dür, gerçekten seven insanlar için.

Çok doğru kardeş, defolsun gitsin

Bana bi kız çok çektirdi bu konuda. Ben gerçektende seviyordum, 6 ay benim zorumla çıktık resmen. Bana şunu yaparsan senden ayrılırım diyip duruyordu. Bende çok geçte olsa ona beni sevmediğini söyledim. Bunu hem kendine hemde bana itiraf et dedim. Bunu ben çok geç anladım; ben çok zarar gördüm. Ne kadar insanı bu zararı görmekten kurtarırsam iyidir benim için. Ondan dolayı dil döküyorum burda kardeş

Durumumuz aynı desem 2 hafta falan oluyo ayrılalı, benim için çok şey yaptı ama bu özelliği benim de biraz rahat takılmam sonucu buralara geldik, ayrılmak istedi, bu sefer hiçbişey yapmadım, tamamen ayrıldık şimdi de sanki ben ayrılmak istemişim gibi beddua mesajları atıyor, neyse bu aralar rahatım pek bi şey yok. Özlüyorum belki de gelir geçer daha çok yeni, doğum günümü zehir etti, kuzenimin sünnetini zehir etti, arkadaşlarımla ne zaman buluşsam zehir etti, en sonunda da defoldu gitti. Hanfendi bi de burdaki yorumlarımı da takip ediyormuş, kulakları çınlasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tango-1 -- 17 Eylül 2011; 19:30:38 >

• akşam bakıcam
  • quote:

quote:

quote:

~ Ayrılmaya meyilli olan kızlarla ciddi düşünülmez; en ufak bi tartışmada ayrılmaktan bahsediyorsa eğer, veya dahada kötüsü sizi ayrılmakla tehtit ediyorsa o kızla ciddi düşünülmez. Ayrılığın olduğu bi ilişkiden "SADAKAT" beklenmez. Bi kız gerçekten seviyorsa eğer; "ayrılık" kelimesini söylemekten bile korkar. Ayrılık = Ölüm' dür, gerçekten seven insanlar için.

Bana bi kız çok çektirdi bu konuda. Ben gerçektende seviyordum, 6 ay benim zorumla çıktık resmen. Bana şunu yaparsan senden ayrılırım diyip duruyordu. Bende çok geçte olsa ona beni sevmediğini söyledim. Bunu hem kendine hemde bana itiraf et dedim. Bunu ben çok geç anladım; ben çok zarar gördüm. Ne kadar insanı bu zararı görmekten kurtarırsam iyidir benim için. Ondan dolayı dil döküyorum burda kardeş

Durumumuz aynı desem 2 hafta falan oluyo ayrılalı, benim için çok şey yaptı ama bu özelliği benim de biraz rahat takılmam sonucu buralara geldik, ayrılmak istedi, bu sefer hiçbişey yapmadım, tamamen ayrıldık şimdi de sanki ben ayrılmak istemişim gibi beddua mesajları atıyor, neyse bu aralar rahatım pek bi şey yok. Özlüyorum belki de gelir geçer daha çok yeni, doğum günümü zehir etti, kuzenimin sünnetini zehir etti, arkadaşlarımla ne zaman buluşsam zehir etti, en sonunda da defoldu gitti. Hanfendi bi de burdaki yorumlarımı da takip ediyormuş, kulakları çınlasın.

Bende bunları yaşadım kardeş.

Geçen yaz daha çıkmaya devam ettiğimiz dönemlerde; ben tatile yaylaya gitmiştim. Hafta sonları buluşabilme imkanımız vardı. Cuma günü mesaj attım yarın buluşacağız dimi diye. Evet dedi. Cumartesi sabah mesaj attım geliyorum diye; tamam gel dedi. Yayladan döndüm eve. 2 saatlik yol. Geldim eve, msj attım ben evdeyim diye. Buluşamıyoruz.s diye mesaj attı. Nedenini sordum; kızlar bize geldi onlarla beraberim dedi. Bende zaten hep onlarla berabersin 7/24 ben haftada bi geliyorum bu yaptığın hoş bi davranış değil dedim. Bağardı, bana senden ayrılırım dedi. Bende kuzu kuzu biletimi kesip yaylaya geri döndüm. .

Bi hafta sonra ne mi oldu?:) Gene günlerden cuma, yarın geliyim mi dedim. Evet gel dedi. Sabah erkenden uyandım otobüse atladım geldim memlekete. Mesaj attım ben evdeyim diye. Tamam şu saatte şurda ol dedi. O saatte orda oldum. Birde ne göreyim? Tek başına değil... Yanında 2 tanede kız arkadaşını getirmiş; benim yanıma "UĞRAYIP" alışverişe gideceklermiş. Bide utanmadan "uğramak" kelimesini kullanıyor. 15 dakikadan daha az bi süre yanımda durduktan sonra ( 2 arkadaşıyla beraber ) Biz gidiyoruz dediler, ve gittiler.

2 Hafta üst üste beni boşuna tatilimi yarıda bırakıp getirdi ve böyle karaktersizce, onur kırıcı şeyler yaşattı. Hiç tartışmadım bu sefer, hiçbirşey olmamış gibi yaylaya geri döndüm.

3. Hafta oldu, hafta sonu adanaya geldim gene buluşmak için. ( uzamasın diye kısa kesiyorum; gene bi bahane bulup buluşmadı benimle )

Günde 4 saat yol çektim 3 hafta boyunca; maddi masrafları saymıyorum bile.

Sonuç mu? Meğer kız benden ayrılmak istiyormuş ama ayrılmaya çekiniyormuş; yaptığı hataların farkında çünkü. İnsanlık dışı şeyler yapmıştı. Bide ayrılıp hayvan oldugumu ispatlamayım dedi sanırım. Yani çekindiği için "ben ondan ayrılamıyorum, bari öyle şeyler yapayim ki o benden ayrılsın" düşüncesi içerisindeymiş.

Bu olayları yaşadıktan sonra cumartesi günü akşam gene yaylaya döndüm. Perşembeye kadar telefonu kapalıydı, hiç ulaşamadım. Cuma günü telefonunu açtı. Neden telefonun kapalıydı dedim "mersindeydim" dedi. Haberim bile yok dikkatinizi çekerim. Bende neden haber bile vermiyosun mersinde çekmiyor mu bu telefon dedim sen bana güvenmiyormusun falan filan tartıştık bana senden ayrılırım dedi; bende ayrıldım ondan. Böylesine sevmiştim işte.

Keşke bunları hiç yazmasaydım, yazarken hatırladım çünkü iyi olmadı benim için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende bunları yaşadım kardeş.

Geçen yaz daha çıkmaya devam ettiğimiz dönemlerde; ben tatile yaylaya gitmiştim. Hafta sonları buluşabilme imkanımız vardı. Cuma günü mesaj attım yarın buluşacağız dimi diye. Evet dedi. Cumartesi sabah mesaj attım geliyorum diye; tamam gel dedi. Yayladan döndüm eve. 2 saatlik yol. Geldim eve, msj attım ben evdeyim diye. Buluşamıyoruz.s diye mesaj attı. Nedenini sordum; kızlar bize geldi onlarla beraberim dedi. Bende zaten hep onlarla berabersin 7/24 ben haftada bi geliyorum bu yaptığın hoş bi davranış değil dedim. Bağardı, bana senden ayrılırım dedi. Bende kuzu kuzu biletimi kesip yaylaya geri döndüm. .

Bi hafta sonra ne mi oldu?:) Gene günlerden cuma, yarın geliyim mi dedim. Evet gel dedi. Sabah erkenden uyandım otobüse atladım geldim memlekete. Mesaj attım ben evdeyim diye. Tamam şu saatte şurda ol dedi. O saatte orda oldum. Birde ne göreyim? Tek başına değil... Yanında 2 tanede kız arkadaşını getirmiş; benim yanıma "UĞRAYIP" alışverişe gideceklermiş. Bide utanmadan "uğramak" kelimesini kullanıyor. 15 dakikadan daha az bi süre yanımda durduktan sonra ( 2 arkadaşıyla beraber ) Biz gidiyoruz dediler, ve gittiler.

2 Hafta üst üste beni boşuna tatilimi yarıda bırakıp getirdi ve böyle karaktersizce, onur kırıcı şeyler yaşattı. Hiç tartışmadım bu sefer, hiçbirşey olmamış gibi yaylaya geri döndüm.

3. Hafta oldu, hafta sonu adanaya geldim gene buluşmak için. ( uzamasın diye kısa kesiyorum; gene bi bahane bulup buluşmadı benimle )

Günde 4 saat yol çektim 3 hafta boyunca; maddi masrafları saymıyorum bile.

Sonuç mu? Meğer kız benden ayrılmak istiyormuş ama ayrılmaya çekiniyormuş; yaptığı hataların farkında çünkü. İnsanlık dışı şeyler yapmıştı. Bide ayrılıp hayvan oldugumu ispatlamayım dedi sanırım. Yani çekindiği için "ben ondan ayrılamıyorum, bari öyle şeyler yapayim ki o benden ayrılsın" düşüncesi içerisindeymiş.

Bu olayları yaşadıktan sonra cumartesi günü akşam gene yaylaya döndüm. Perşembeye kadar telefonu kapalıydı, hiç ulaşamadım. Cuma günü telefonunu açtı. Neden telefonun kapalıydı dedim "mersindeydim" dedi. Haberim bile yok dikkatinizi çekerim. Bende neden haber bile vermiyosun mersinde çekmiyor mu bu telefon dedim sen bana güvenmiyormusun falan filan tartıştık bana senden ayrılırım dedi; bende ayrıldım ondan. Böylesine sevmiştim işte.

Keşke bunları hiç yazmasaydım, yazarken hatırladım çünkü iyi olmadı benim için.

Hadi ya keşke aklına getirmeseydin kusura bakma. Yok abicim bizde böyle bi durum yoktu zaten böyle bi durum olsa hiç üzülmezdim, sadece aşırı sinirlenirdim, benim sinirim bana çok kötü şeyler yaşattığından değil, bazı tepkilerinin aşırı sert olması ve bizi bu duruma onun getirdiğine inanmam. Bırak öyle berbat etmeyi o ta kalkıp ankaradan istanbula gelirdi. Sırf eskilerden kötü anılarım var diye Beşiktaşdaki heryeri neredeyse adım adım gezdik beraber.. Senin durumun çok kötüymüş be abi, Allah kimseye böylesini göstermesin.. Sendeki bi durum yok bende ama zırt pırt ayrılalım demesi getirdi bizi buraya.. Çok kıskanırdı çok, olmasaydı sonumuz böyle, hala da başımın üzerinde yeri var ama bu duruma gelmemizin nedeni o.. Sendeki durum bambaşka, sen üzerine düşeni yapmışsın ama karşındaki kötü niyetliymiş, neylersin..

• Orijinalden alıntı: Tango-1

Senin durumuna bakıyorumda; benimkinin yanında Huriymiş seninki kardeş.

Evden 5 saat dışarda olmak için izin alırdı, 45 dakkası benim yanımda 4 saat 15 dakkası kızların yanında olurdu. Düşün yani.

+ Ayrıldıktan sonrada normal bi insanın yapamayacağı, karaktersizlik sınırlarını zorlayan şeyler yaptı.

Ayrıldıktan 2 hafta sonra bi çocukla konuşmaya başlamış feysten. Çocuk Gökalple hiç öpüştünüz mü demiş. Eğer düzgün bi kız olsa bu soru karşısında sen bunu nasıl sorarsın gibisinden bi cevap verirdi. "Yoo hayır hiç öpüşmedik ben hayatmda kmseyle öpüşmedim" yazmıştı

Kızda öyle bi intikam aldım ki; kızdan intikamı aldıktan ertesi gün sabah annesiyle beraber okula geldi kaydını aldı başka okula gitti.

edit: Soru yyazmışım kız yazacağım yere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GökaLp. -- 17 Eylül 2011; 20:06:41 >

• Orijinalden alıntı: GökaLp.

Evden 5 saat dışarda olmak için izin alırdı, 45 dakkası benim yanımda 4 saat 15 dakkası kızların yanında olurdu. Düşün yani.

+ Ayrıldıktan sonrada normal bi insanın yapamayacağı, karaktersizlik sınırlarını zorlayan şeyler yaptı.

Ayrıldıktan 2 hafta sonra bi çocukla konuşmaya başlamış feysten. Çocuk Gökalple hiç öpüştünüz mü demiş. Eğer düzgün bi kız olsa bu soru karşısında sen bunu nasıl sorarsın gibisinden bi cevap verirdi. "Yoo hayır hiç öpüşmedik ben hayatmda kmseyle öpüşmedim" yazmıştı

Kızda öyle bi intikam aldım ki; kızdan intikamı aldıktan ertesi gün sabah annesiyle beraber okula geldi kaydını aldı başka okula gitti.

Hakedeni folloş edeceksin abicim, iyi yapmışsın ellerine sağlık. Bakacaksın, eğer karşındaki seni kötüye kullanıyor, eğer fevri davranıyor, eğer sevmiyor da vakit geçirmek için beraber oluyorsa bir dakika bile durmayacaksın. Bi laf var, ya tam susturacaksın ya kan kusturacaksın. Sana bir çektirene sen beş çektireceksin. Ama bi fark vardır, insan bilmeden de karşındakini acıtabilir, ama sende herşey ortadaymış..

Ama dediğim gibi bizim durumumuz farklıydı, bir tane fevri art niyetli hareketini görmedim, ben yanlışlarımın pek farkında olmayan bi insanım, o yanlışlarımı göstermek için bi kaç hareket yaptı da onlar var bi tek işte.. Tripleri ve kıskançlıkları vardı en fazla, hiç öyle tipten kötülükleri olmadı ve bende bunlara karşılık ayrıldıktan sonra bi kişiye bile demedim ki böyle kötü şeyler oldu, ayrıldık dedim anlaşamadık falan dedim. Anneme bile anlaşamadık falan dedim. Üzülüyorum, kendimden çok onun için, zor dönemden geçiyordu, seneye sınavları falan var, inşallah karşısına iyi insanlar çıkar..

• Orijinalden alıntı: GökaLp.

Ne yaptın yeğen?Okuldan kaydı felan almış.

• Bırak be hocam en iyisi tek takılmak.
    Beni benden çok sevicek bi kızı zor bulurum heralde, hani derler ya sevildiğinden değilde sevdiğinden emin olursun.

Valla ben bunu bilirim bunu söylerim arkadaş, cebinde paran varsa kendine güvenin de var demektir.Aksini söylemeyin bana..

Paşam, hani derler ya çirkin kız yoktur bakımsız kız vardır diye ha işte buda böyle.

Yazdıklarını bilmeyen yoktur sanırım çünkü klasikleşmiş şeyler yinede güzelce yazmışsın hakkını yemeyelim.
  • @Tango-1

Haklısın kardeş. . Dediğin gibi. O kadar zaman sevdim, hayatımda kimseye göstermediğim toleransı gösterdim. Resmen oyuncak gibi oynanmışımda haberim yoktu... Bunun sebebide o zamanlar tecrübesiz olmam.. Şimdi öyle birşey yaşamam mümkün değil neyseki

Hayatım boyunca onu hatırlayıp kendimi kahredeceğime, şimdi oh be hakettiği cezayı aldı diyorum. Üstelik kısasa kıssas bile değil. Bana yaptıkları emin ol çok daha fazladır
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Bırak be hocam en iyisi tek takılmak.
    Beni benden çok sevicek bi kızı zor bulurum heralde, hani derler ya sevildiğinden değilde sevdiğinden emin olursun.

Valla ben bunu bilirim bunu söylerim arkadaş, cebinde paran varsa kendine güvenin de var demektir.Aksini söylemeyin bana..

Paşam, hani derler ya çirkin kız yoktur bakımsız kız vardır diye ha işte buda böyle.

Yazdıklarını bilmeyen yoktur sanırım çünkü klasikleşmiş şeyler yinede güzelce yazmışsın hakkını yemeyelim.

Teşekkür ederim.

Dediğin gibi; gerçekten seven kızlar bulmak çok zor. Bende senin gibi düşünüyordum. Tek takılmak en iyisi diyordum. Hatta sevgili açısından yaşadığım bunca olay beni o kadar yıpratmıştı ki; bu yaz yaylaya gittim tek başıma uzun bi süre kafa dinledim. Televizyonsuz, bilgisayarsız. Sadece kendimle ve doğayla başbaşa durdum 2 ay boyunca. Ruhumu tazeledim diyebilirim bi nevi. Kendime geldim. Her açıdan toparlandım. Adanaya gelir gelmez düzgün bi işe başladım, dershaneye yazıldım. Ve şuan beni gerçekten sevdiğine, sevmenin ve sevilmenin hakkını verebileceğine inandığım, benimde gerçekten sevdiğim kızla 2 ayı aşkın süredir çıkıyoruz. Şuana kadar bi kere bile bana ayrılıktan bahsetmedi. Nerdeyse hiç küsmedik birbirimize. Bi ilişkinin yürümesi için gerekli olan en önemli şeyler; Güven, bağlılık ve inançtır. Bunlar olduğu zaman herşey daha güzel ve yolunda oluyor.

• quote:

quote:

Teşekkür ederim.

Dediğin gibi; gerçekten seven kızlar bulmak çok zor. Bende senin gibi düşünüyordum. Tek takılmak en iyisi diyordum. Hatta sevgili açısından yaşadığım bunca olay beni o kadar yıpratmıştı ki; bu yaz yaylaya gittim tek başıma uzun bi süre kafa dinledim. Televizyonsuz, bilgisayarsız. Sadece kendimle ve doğayla başbaşa durdum 2 ay boyunca. Ruhumu tazeledim diyebilirim bi nevi. Kendime geldim. Her açıdan toparlandım. Adanaya gelir gelmez düzgün bi işe başladım, dershaneye yazıldım. Ve şuan beni gerçekten sevdiğine, sevmenin ve sevilmenin hakkını verebileceğine inandığım, benimde gerçekten sevdiğim kızla 2 ayı aşkın süredir çıkıyoruz. Şuana kadar bi kere bile bana ayrılıktan bahsetmedi. Nerdeyse hiç küsmedik birbirimize. Bi ilişkinin yürümesi için gerekli olan en önemli şeyler; Güven, bağlılık ve inançtır. Bunlar olduğu zaman herşey daha güzel ve yolunda oluyor.

"gerçekten seven kızlar bulmak çok zor" kısmında haksızlık ediyosunuz bence, gerçekten sevenlere değer veren erkek çokmuş gibi. şurda yaşadıklarımı anlatsam uzun metraj film olur ya neyse:) yanlış kişilerle ilişki yaşayıp herkesi böyle düşünmeyin

• 100 temel eser arasına alınası bir eser
  • quote:

quote:

Teşekkür ederim.

Senin adına sevindim darısı benim başıma diyorum

Yukarıda dediğim şey benim hayatımı şekillendiren noktadır aslında.Paradır insana özgüveni getiren, bu para olayında çok geniş düşünün..

Napolyon ne demiş?

Para para para

• quote:

Orijinalden alıntı: interrex

quote:

quote:

Teşekkür ederim.

"gerçekten seven kızlar bulmak çok zor" kısmında haksızlık ediyosunuz bence, gerçekten sevenlere değer veren erkek çokmuş gibi. şurda yaşadıklarımı anlatsam uzun metraj film olur ya neyse:) yanlış kişilerle ilişki yaşayıp herkesi böyle düşünmeyin

Etrafımızda o kadar sahte insan varki artık gerçek insanları bile sahte sanabiliyoruz. İnsanların birbirine olan güveni bu sahte insanlar sayesinde yıkıldı.

Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilen insan sayısı o kadar azki; bu insanlar "hakkını veremeyen" insanlara denk geliyorlar ve sevgiye olan inancını yitiriyorlar.

Gerçekten sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilen bi kız ve bi erkeğin birbirini sevmesi çok düşük bi ihtimal. Hatta büyük bi tesadüf olur yani.

• Son zamanlarda basıma gelir oldu. Kızlar oldugu gibi değilde farklı birisiymiş gibi
    kendilerini göstermeye çalısıyorlar. Zengin, her gece ortamlarda, devamlı arkadasları tarafından aranan sevilen kişi. Alayı yalan
    Yaklaşık 20 gundur bekarım 4 farklı kızla konuştum yok yani msjları göstersem peygamber sabrı varmış sende derseniz.
    Örnek: Cok susluyum kokusumdur ben. Bulusunca birde alıcı gözüyle bakıyorum dişler yumurtasarısı giyim berbat vasatın altında yahu kime göre neye göre öylesin.
    Bana mı böyle denk geliyor yoksa bende mi hata var bu sekle onları ben mi getiriyorum.

Not: en son birlikte oldugum kızla 1,5sene sürdü fabrikator kızıydı kanseri yenmişti zamanla gercekler ortaya cıktı tabii

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

Kısa etek-şort giymek namussuzluk mu ulan dedim ne güzel yazmışsın ama baktım hiçbir şeyden çaktığın yok. En fazla buradaki asosyaller kadar biliyorsun herşeyi.

Bazı insanlar vardır anlatmak istediğim şeyi doğru anlarlar, bazıları vardır bırak leb demeden leblebiyi anlamayı, leblebiyi 5 kere söylesen anlamazlar. Ben anlatmam gerekeni inceden anlatırım, anlayan anlar. Burda bi cümleyi uzun uzun anlatacak halim yok. Benim orda anlatmak istediğim şey çok daha farklı. "Siz söylemeden, o yapar." vurguladığım nokta burasıydı.

Bütün yazımın güzel olduğunu söylüyorsun;

Ama tek bi cümleye bakarak "benim hakkımda yorum yapabiliyorsun" hemde burdaki asosyaller kadar bildiğimi söyleyecek kadar

Sen Kahin misin ?

Oraya yazdığın şey ile şu an yazdığın şeyin alakası yok batırmışsın sıvamaya çalışıyorsun. Ayrıntılarda gizli zaten herkesin kişiliği gayet belli oluyor nasıl biri olduğun. Kız kısa giydiyse namussuz olduğunu anladığın için galiba sen kahinsin, ya da o kadar az biliyorsun ki kız sana gülümserse kesin vericek diyorsun içinden.

Ben kız kısa giydi diye namussuz demedim ki ? Kısa giydiği zaman kısa giymeni istemiyorum demenize gerek yok, o zaten giymez dedim.

Kaldı ki; bütün abaza erkeklerin kendisine bakıp cinsel duygularını tatmin edeceğini bile bile baldırının üstünde şort giymekte çok doğru bi davranış zaten haklısın

Senin yazdığın şey şu: her kısa giyen kıza sevgilisi kötü gözle bakar. Bunu düşünmek oraya yazmak bile kadın psikolojisinden anlamadığını gösteriyor. Bütün erkekler bir baldır gördü diye ereksiyon olacak; asosyallerden daha da betersin.

• ikinci ve üçüncü şıkkı at para olsa kafi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.