Şimdi Ara

Kız Konusu # Amaç: Okuyanlara Faydalı olmak # ~GÜNCEL~ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
20
Favori
6.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TM-M99

lise 1'den 2'ye fakat karşı cins karşısında utanan bir tipim :/

Eğer kızlar karşısında utanıyorsan, kendinde gerekli özgüveni bulamıyorsun demektir. Özgüven olmadan birşeyi başarabilmen çok zor. Bu özgüveni kazanman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

Bence tip para ve dilden sonra gelmez, bence sıralama tip>para>dil

20 li yaşlara gel anlarsın parayı. istediğin kadar tipin olsun adam yanaşır cabriosuyla alır kızı sende arkadan bakarsın "Anaaa kız gitti" diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökŞah

kot gömlek adidas süperstar tarzım mudur.gömlek her gün değiştiririm.ayyakkabık neredeyse değiştirmem ama çok temiz giyerim.2 tane kotum var markalı 3 er gün onları giyerim.bi de küçük pırlanta bi küpem var onu takarım.kolumda atatürk dövmesi mevcut.allah'a şükür maddi durum çok mükemmel değil ama çok kötü de değil ikisinin ortası :) ağzım laf yapar.edebiyat,tarih,film ve özellikle mevlevilik hakkında bilgim vardır.genel kültürlü olmak için elimden geleni yaparım.ağzım iyi laf yapar.konuları yönlendirmeyi çok iyi beceririm.insanlarla konuşma sorunum hiç olmadı. vallaha tipimin de gideri olduğunu düşünüyorum.

Ben bi giydiğim kıyafeti, giydiğim günden sonra bi 3 gün giymemeyi tercih ediyorum. Göz alışkanlığı yapmaması açısından. Mesela bi adidas süperstarım var diyelim; pazartesi günü o ayakkabıyı giydiysem, perşembeye kadar bi daha giymem. Arka arkaya üzerinde görüldüğü zaman artık göz alışkanlığı yapıyor ve o süperstar artık etkileyici ve karizmatik olan özelliğini - seni hergün gören - insanların gözünde yitiriyor.

Kıyafet konusunda bence;

Ayakkabı olarak baktığımız zaman; günlük hayatta giyebileceğiniz temiz ve kaliteli görünen 3 tane "farklı" ayakkabı olması yeterli oluyor.
    Farklı kelimesini vurguluyorum çünkü 3 üde süperstar olmamalı veya 3üde converse olmamalı. 1 tane süperstar, 1 tane samoa, 1 tane tiger mesela. Farklı farklı modeller yani.

Pantol olarakta gene aynı şekilde en azından 3 tane farklı pantolunuz olmalı. mesela kot giymeyi seviyorsanız; Bitane siyaha yakın ( en koyularından ), bitane klasik mavi, bitanede buz mavisi olabilir. Yani renk açısından birbirinden farklı olduğu göze çarpmalı.

Üst olarak; boya, kiloya ve yüz şekline ve yapısına göre değişir tabi. Ama en çok göze batan kısım üstümüze giydiğimiz şeyler olduğundan; ayakkabı ve pantol sayısından daha fazla üst almak daha mantıklı. 2 Gömlek, 2 Yakalı Tişört, 2 tane 0 yaka tişört gibi yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

20 li yaşlara gel anlarsın parayı. istediğin kadar tipin olsun adam yanaşır cabriosuyla alır kızı sende arkadan bakarsın "Anaaa kız gitti" diye

Parada önemlidir ama bir kız muhabbeti olmayan tipsiz bir adamla sırf zengin diye çıkıyorsa zaten o kız zaten ...... olmuştur bırakırım gitsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Parada önemlidir ama bir kız muhabbeti olmayan tipsiz bir adamla sırf zengin diye çıkıyorsa zaten o kız zaten ...... olmuştur bırakırım gitsin.

Sen evlenecek kız mı arıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: GökaLp.

evlenecek kız aramıyorum ama eskortta aramıyorum.
  • quote:

quote:

Ne demek istediğini anlıyorum, ama ikisinin ortasını bulmak için bile para önemli bi unsurdur.

Hatta en önemlisidir bu yukarda saydığım 3lü arasında.
  • Sabite taşıyın sabite
  • Arkadaşlar kısa ve öz anlatacağım.

öncelikle çıkacağınız kızı gözünüze kestirin ve yanına gidip konuşacakken ona sevgili gibi değil de arkadaş gibi bakın. (kanka gibi) Kızın her şeyini bilin yani. içini size döksün. (kendinize kanka dedirtmeyin) daha sonra olaylar kendiliğinden gelişiyo zaten. burdaki amaç kızlar rahat konuşabilmeyi sağlmaktır. kızla iki kelam edemedikten sonra sevgili olsanız bile burnunuzdan gelir o sizin.

ikinci olarak kızın peşinden koşmayın. peşinden koştukça gözündeki değeriniz azalır. (empati kurarak daha iyi anlayabilirsiniz)

imla hataları çin özür dilerim
  • Konu tutar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garfield^

Arkadaşlar kısa ve öz anlatacağım.

öncelikle çıkacağınız kızı gözünüze kestirin ve yanına gidip konuşacakken ona sevgili gibi değil de arkadaş gibi bakın. (kanka gibi) Kızın her şeyini bilin yani. içini size döksün. (kendinize kanka dedirtmeyin) daha sonra olaylar kendiliğinden gelişiyo zaten. burdaki amaç kızlar rahat konuşabilmeyi sağlmaktır. kızla iki kelam edemedikten sonra sevgili olsanız bile burnunuzdan gelir o sizin.

ikinci olarak kızın peşinden koşmayın. peşinden koştukça gözündeki değeriniz azalır. (empati kurarak daha iyi anlayabilirsiniz)

imla hataları çin özür dilerim

Bende yaşadım böyle birşeyi. "Kardeş" diye hitab eden kıza aşık oldum. Ve ona; "Benim onu kardeşim olarak görmediğimi, ona aşık olduğumu" söyledim. Kızda bana "Bende seni kardeşim olarak görmüyordum zaten, sana yakın olmak için öyle yapıyordum" dedi.

Sonuç; birbirimizi çok iyi tanıdığımız için 6 ay çıktık ( Lisede 6 ay çıkmak uzun bi süredir )

• Paranın hiçbir önemi yok bence zaten bir kız seni para için seçiyorsa ondan hayır gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Önem sırasını yuzdelik dilim olarak ifade edersek :
    %40 para
    %30 tip
    %30 karakterin

bence bir insan çok çok yakışıklı veya çok şişman olmadıkça tip bu kadar etkilemez olayı. millet "herkes tipsiz" buna da şükür der geçer.
  • Oha læ yönetim mesajımı silmiş. Ben arkadaşla kanka olacaktım ama yapılana bak. İyi forumlar beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheva37

Paranın hiçbir önemi yok bence zaten bir kız seni para için seçiyorsa ondan hayır gelmez.

Hayır gelmesi gerekmiyor ki, evlenecek kız arıyorsanız işler değişir tabiki. Biz evlenecek kızları değil, eğlenilecek kızları veya sevgili olunacak kızları kastediyoruz burda. Evlenmede tip te parada önemli olmamalı; yarın birgün bi hastalık geçirirsiniz. Cilt kanseri bile olsanız sizi yarı yolda bırakmayacak bi kız bulmalısınız. Veya maddi durumunuz iyiyken yanınızda olupta, iflas edince gitmeyecek bi kız. O zaman işler değişir işte.
  • quote:

quote:

quote:

Ne demek istediğini anlıyorum, ama ikisinin ortasını bulmak için bile para önemli bi unsurdur.

Hatta en önemlisidir bu yukarda saydığım 3lü arasında.

Kesinlikle para önemlidir hemde çok önemlidir.Tabiki de kızların gözünde güzel giyinen,arabası olan,kaliteli şeyler kullanan erkekler + puan kazanır.Ama bir kız sadece zengin diye biriyle birlikteyse o kızın ne olduğu bellidir.Hani bazen görürüz televizyonda 60 yaşında adamla birlikte olan 20'lik kızları yada mağara adamı gibi heriflerin yanındaki güzel kızları.Bak orada 3 tane madde açıklamışsın benim aradığım kız o üç maddeye de dikkat eden kızdır sadece paraya değil

• + olarak eklemek istediğim birşey var topice..

Mutlu olmak istiyorsanız.
    Evleneceğiniz kız hariç hiçkimseyi sevmeyin.
    Sevmeyin, ama sevmediğinizi karşınızdaki insana belli etmeyin.
    Seviyormuş gibi rol yapın.
    Böylece olası bir ayrılıkta veya tartışmada sizin canınız yanmaz ve hayatınızı bi sürede olsa kendinize zindan etmezsiniz.
    Değer verin tabiki, ama sevmeyin
  • öncelikle verilen bilgilere teşekkürler. dilinizin iş yapması şart buluşup bir birinize bakıp duracaksanız bu iş olmaz. bir süre sonra sizde o da sıkılır. kızın yanında rahat ve normal değilseniz baştan bırakın. genel kültürünüz fazla olsa iyi olur her konuda konuşacak bir şeyiniz olsun. kıyafet konusundan ziyade duruş önemlidir. 1 hafta aynı kıyafeti (ayakkabı+pantolon+tişört) bilirim. bunu okuldaki arkadaşım anlatmıştı eskiden. okul değiştirdim ve yanımda oturan kız adımı sormuş ve dönüp xxx demişim. kız bunu 1 yıl sonra anlatıyor o anki asaletine bittim diyor. çok fazla küfür etmeyin. gözlerinizi kızın gözlerine bakın siz kaçırmayın bırakın o kaçırsın ama abartmayın. düzgün ve kaliteli giyindiğiniz sürece sorun yok duruşunuz, bakışlarınız ve diliniz işi bitirecek (para ve tipi esirgemeyelim tip eksilerdeyse yatabilir doğal olarak ) ve son olarak gerçek sevdiğiniz ve devamı olacak kişilerle çıkın ne çıktığınızı üzün ne de kendinizi.

• quote:

+ olarak eklemek istediğim birşey var topice..

Böylece olası bir ayrılıkta veya tartışmada sizin canınız yanmaz ve hayatınızı bi sürede olsa kendinize zindan etmezsiniz.

katılıyorum kardeş ben uzun ömürlü olacağına inandığım kişi meğer benimle oyuncak gibi oynamış

imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingandkral -- 13 Eylül 2011; 0:26:01 >

• quote:

+ olarak eklemek istediğim birşey var topice..

kalbini kontrol edemezsin ya kardeş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.