Şimdi Ara

kiz konularinda neden duzgun erkekler kaybeder (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
9
Favori
4.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: netlertitanic

adi olalım şerefsiz olalım güvenilmez olalım itin kopuğun önde gideni olalım zındık olalım teyzemin evladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu konuyu hiç anlamadım arkadaşım. bir kadın asla bir erkeği kendine yakıştıramaz. neden bilmiyorum sanki onda olan başkasında yok.
    bir tanesi vardı mesela. bana çok genç olmasa idin beraber olurduk demişti.
    öbürü vardı. boyumu dert etti.
    öbürü ben seni haketmiyorum dedi ki hala gülerim.
    öbürü şöyle dedi öbürü şöyle dedi diye uzatır giderim. kaldı ki bunların bir kısmı ben teklif etmeden kendileri dedi.
    uğraşma sen kendin ol. gelirse gelir birisi. gelmezse de umrunda bile olmasın. ne olacak ya? hacı şakir ne güne duruyor
  • Kadınlar kötü erkekle aşık olup, iyi erkeklerle dertleşirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

çak geç çak geç yapamadığımız için

sen evli değilmiydin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

quote:

sen evli değilmiydin?

evliyim neden sordun?

mesajımı yadırgadıysan açıklayayım; iyi erkekler namına yazdım içinden kendimide ayırmadım. (evli olsamda bekar olsamda no çak geç)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

quote:

sen evli değilmiydin?

evliyim neden sordun?

mesajımı yadırgadıysan açıklayayım; iyi erkekler namına yazdım içinden kendimide ayırmadım. (evli olsamda bekar olsamda no çak geç)

tamam anladım

• Orası burası bell şekilde milletin sulanacağını bildiği halde resim çekip face'e koyan sonra kaldırır mısın şunu sorun görmek istemiyorum deyince (sevgiline diyorsun bunu diyebilme hakkın var.) " ama onlar benim arkadaşım " diyen kızlar var . Arkadaşın olabilir ama ne arkadaşlar var 2dk satan değil mi kızım ? Kimse umrumda değil deyip bana burada gelmiş umurunda olmayan arkadaşlarını savunuyor. Hele ki sadece 1 resim için bunca laf. yazık gerçekten yazık . Kendini facebook ve twitter hesabı var diye birşey sanıp kirli kirli işler çevirebilecek kızlar var . Arkasından erkekler ile konuşma (ciddi şekilde dalgasına değil) , aldatma var . Var oğluu varrr... Sözde hepsi dürüst , sözde hepsi sevdiği insanı sahipleniyor. Yapmıyorlar bunu. Onlar için sevmek ve ayrılmak o kadar basit ki . Karşısındaki ne hisseder hiç bilmezler. Dünya onların etrafında dönüyor , biz o dünyada geçiçi yaşıyoruz onlar için. Sırada çok insan varya hani süremiz bitince sıradakine geçerler. İki kıvırırlar , iki canım cicim yazarlar avcuna bi erkeği alırlar . ne de olsa onlar kız ya. Hata yapsalar bile haklılar . Haklı bir erkek her zaman 5dk sonra haksız duruma düşer. A desen B anlarlar , B desen C anlarlar . Onlar böyledir işte.

içim çok doluydu kusura bakmayın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 24 Temmuz 2013; 17:44:55 >

• @` quaD. : Dediklerinin tamamına katılıyorum.Bir kızla arkadaşken ve sevgiliyken ki durumlarınızı karşılaştır , farkı anlarsın.Sevgili olunca daha soğuk oluyorsunuz birbirinize çünkü sen onun cebindesindir Acı ama gerçek böyledir her zaman.

Türkiye'de pozitif ayrımcılık var.Tamam kadınlar şiddet görüyor olabilir orası ayrı bir konu ama kadınlar toplum içinde "yokuz yokuz " diyerek bu hale geldiler.Her istediklerini yapabileceklerini sanıyorlar.Konunu hatırlıyorum , Türkiye'de sözü geçen kızların karakterleri konundaki kızdan farkları yok.Bak zil zurna aşık değilsen bu kızların yalan söylediklerini anlarsın aşırı gerizekalıdırlar , açık verirler.

Onlar yani kızlar olayın etkisiz elemanları.Senin gösterdiğin ilgiyi başka bir erkekte gösterebilir ve kız için bu döngüdür her zaman.Kimse senin kokuna saçına kaşına gelmez bu ülkede.Egosunudoyurduğun an onun için bitersin.

Sevmek güzel birşey ama ya erkekler çok seviyor yada kızlar az seviyor.Bir kızda bundan ayrılırsam başkasıylada çıkabilirim diyiyor çünkü çıkabileceğinide biliyor.Erkeğe biraz umut vermen kıza aşık olmasını sağlar.2-3 gün canım cicim konuşacaksın ve erkekte aha bu benden hoşlanıyor bende yazılayım buna diyecek.

Emin ol bir kızla sevgiliyken senin ne ettiğin onların umrunda değil istersen kızın yaptığı gibi karşı cinsle fotoğraf koy.Kız numaradan sahipleneyim ayağına küser ve burada kızın egosunu öyle bir doyurursunki inkar edersin ve o da nazlanır.Bak öyle kızlar tanıyorum ki kızın twitterda 5000 takipçisi var yani popi olmaya yetecek kadar , bu kız ailesiyle tartıştığında masanın altında oturup ağlayan bir gerizekalıdan ibaret.

Dürüstlük olayını göremezsin maalesef hele kız haksız bir durumdayken sorgulamaya kalktığın zaman "bana güvenmiyor musun" diyerek zeytinyağı gibi üste çıkarlar ve bir anda suçlu sen olursun.

Bir kızla ilişki içindeyken bile onun hayatına tamamen giremezsin , sana facebook şifreni falan vermez ve o facebook hesabında ne sohbetler vardır senin hakkında tahmin edemezsin bile

Onlar için sevmek yok hoşlanmak var , ve dikkat edersen bir kızla beraber olmadan önce ki konuşmaları incele.Kız kendine çekmek için samimi konuşur , bir ara senle ilgisi olmasa bile birşeye kızar ve sen deliye dönersin günlerce aptal aptal konuşur ve bağlanırsın üzerine gidersin.

Mutlu olmak istiyorsan ya kızlara hiç bulaşmayacaksın ki böyle olmak zor çünkü hormonlu insanlarız.Ya da vurdumduymaz akrepyusuf abinin dediği gibi çakgeç modunda olacaksın.Bir kızla beraberken senin ne yaptığının onun için önemi yoktur , Türkiye'de elimi sallasam ellisi mantığı işler.Sana yemin ediyorum cafe'ye arka arkaya 3 gün gelip garsonla muhabbet kurmaya çalışsa , 4. gün garson telefonunu ister.Kısaca dişilik özelliklerini kullanırlar ve erkekte oltaya takılır olay bundan ibarettir.

Kardeşim sevmek ve sevilmek çok güzel birşey ama inan kızlar sevilmeyi hak etmiyor bu karakterleriyle.İlişkiniz taktikler içindedir sen beraberliğe oynarken onlar 65'te oyuna bir forvet daha alıp farkı çakarlar

Kesinlikle Türkiye'de ki kızlarda elimi sallasam ellisi mantığı var O yüzden istemeselerde rahattırlar kaybetme korkuları yoktur ve sana kafası estiği gibi davranır.Senden ayrılsa bile gene ilgi gösterecek erkek bulur

• Uzun uzun yazardım ama seviye belli.
  • Neyini yazıcanki Türk kızlarının alayı hazırcı tüketimci beleşçi dümenci ne ararsan var. Diğer ülkelerin kızlarını bilmiyorum ama bir kaç tane tanımama rağmen hiç biri Türk kızları gibi havalı çıkarçı menfaat peşinde yaşayan asalak değildi belkide bana iyisi denk geldi...

İyisi çok iyi onu bilirim ama çoğu zamane kızı sevmeye değer vermeye gelmez zaten imzanda herşeyi ortaya koymuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: changemart

Neyini yazıcanki Türk kızlarının alayı hazırcı tüketimci beleşçi dümenci ne ararsan var. Diğer ülkelerin kızlarını bilmiyorum ama bir kaç tane tanımama rağmen hiç biri Türk kızları gibi havalı çıkarçı menfaat peşinde yaşayan asalak değildi belkide bana iyisi denk geldi...

İyisi çok iyi onu bilirim ama çoğu zamane kızı sevmeye değer vermeye gelmez zaten imzanda herşeyi ortaya koymuş

Türk erkeklerinide görüyoruz burada. Sabahtan akşama kadar kız yüzü görmemiş beyfendiler b.k atıp duruyor.
    Kolum alçıda şuan yoksa pek ala cevabımı verecektim. Şunuda diyim belirli bir olgunluk seviyesine gelirsin hem kafa, hem yaş olarak; düzgün biri olursun o zaman zaten karşına düzgün biri çıkar. Anlatmak istediğim daha uzun ama bu kadarıyla idare ediver.

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Orası burası bell şekilde milletin sulanacağını bildiği halde resim çekip face'e koyan sonra kaldırır mısın şunu sorun görmek istemiyorum deyince (sevgiline diyorsun bunu diyebilme hakkın var.) " ama onlar benim arkadaşım " diyen kızlar var . Arkadaşın olabilir ama ne arkadaşlar var 2dk satan değil mi kızım ? Kimse umrumda değil deyip bana burada gelmiş umurunda olmayan arkadaşlarını savunuyor. Hele ki sadece 1 resim için bunca laf. yazık gerçekten yazık . Kendini facebook ve twitter hesabı var diye birşey sanıp kirli kirli işler çevirebilecek kızlar var . Arkasından erkekler ile konuşma (ciddi şekilde dalgasına değil) , aldatma var . Var oğluu varrr... Sözde hepsi dürüst , sözde hepsi sevdiği insanı sahipleniyor. Yapmıyorlar bunu. Onlar için sevmek ve ayrılmak o kadar basit ki . Karşısındaki ne hisseder hiç bilmezler. Dünya onların etrafında dönüyor , biz o dünyada geçiçi yaşıyoruz onlar için. Sırada çok insan varya hani süremiz bitince sıradakine geçerler. İki kıvırırlar , iki canım cicim yazarlar avcuna bi erkeği alırlar . ne de olsa onlar kız ya. Hata yapsalar bile haklılar . Haklı bir erkek her zaman 5dk sonra haksız duruma düşer. A desen B anlarlar , B desen C anlarlar . Onlar böyledir işte.

içim çok doluydu kusura bakmayın .

Hocam sen bir tanesin ya duygularıma tercüman oldun...

• quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

başlık yanlış ---> "kız konularında neden düzgün erkekler Türkiye'de kaybeder?" olmalıydı.
    cevabı da: Türk kızları genelde kezbandır,kezban olmayanların da beklentileri çok yüksektir.

yurtdışı için cevaplayacak olursak= Türk erkeği hele ki düzgünse çok tutulur,kız arkadaşı tarafından deli gibi sevilir,kezbanusların yanından bile geçemeyeceği kızlardır bu kızlar.malesef durum bu.Tr'de düzgün kız,yurtdışından düzgün adam bulmak zordur.

Yurtdışında nereleri gördünüz ve nerelerde yaşadınız dostum ? Yaşınızı bilmiyorum kusura bakmayın

• kız dediğin doğası gereği gücü sever.

pasif takılmayacaksın, çok iyi olmayacaksın. Bu kadar basit. Kulu köpeği olmayacaksın. Seveceksin ama her an gidebileceğini, onsuzda hayatın olabilceğini hissettireceksin. Yoksa sıkılır senden.

Güç yaşa göre değişir. Okulda sosyal ortamları yönlendirebilmek, popüler olmak seni güçlü yapar.
    Daha sonra hayatta kendi kararlarını veren parası olanlar öne çıkar.
    ...

Bu yaşlara göre değişir, hepimiz bunların neler olduğunu biliyoruz. Bunun yanında tabiki tip faktörü var her zaman.
  • birde ben iyi kızım ben başka kızlara benzemem modları vardır en korkulası çabuk kaçılası mod budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

Uzun uzun yazardım ama seviye belli.

seviye gerçekten belli yazma sen birşey. Iki saat türk kızlarini savunursun. Türk kızlarini yaşayan bilir , türk kızı kendini bilmez. Türk erkeğine laf at ama türk erkeği yurt dışında gerçekten sadık erkek olarak bilinir. Örneğin rus bayanların türk erkeğine hayran olması. Çünkü biz sahiplenirız ve siz bundan sıkılırsınız. Yaşadım bunu ki diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 24 Temmuz 2013; 19:17:25 >
  • Bir evlenecek birde eğlenecek erkek vardır evlenmeden önce diğer erkek türleri ile gezer tozar her haltı yerler evlenirken efendi düzgün erkek ararlar evlenince aldatmasın bana sahip çıksın falan filan gibi
  • quote:

quote:

seviye gerçekten belli yazma sen birşey. Iki saat türk kızlarini savunursun. Türk kızlarini yaşayan bilir , türk kızı kendini bilmez. Türk erkeğine laf at ama türk erkeği yurt dışında gerçekten sadık erkek olarak bilinir. Örneğin rus bayanların türk erkeğine hayran olması. Çünkü biz sahiplenirız ve siz bundan sıkılırsınız. Yaşadım bunu ki diyorum.

Bunlar sadıksa birşey demiyorum. Ya evlenince karınızı aldatır mısınız diye konu açıyorlar. Cevapları görmedin mi? Gelipte bana burada kendi cinsini savunma. Bu devirde insan ne nane ise sevgiliside öyledir. Düzgün biri pek ala düzgün birini bulabilir. Ama çoğu kişi görmemiş olduğundan bulduğuna sarkarsa türk kızları kötü olur tabi.

• sadık olmak önemli evet. ben karımı aldatmam. ama karım diyeceğim kişinin de belirgin özellikleri olsun isterim.
    1. herşeyden önce o da sadık olacak.
    2. evlilik birşeylerin paylaşılmasıdır. anlaşma değildir. bunun ayırdında olacak.
    3. beni beyi bilecek. ben nasıl ona hanımım ddemişsem, üzerine titriyorsam o da o şekilde itaatkar olsun. eşler birbirine itaat etmezse o zman kavga alır başını yürür. ben de kavga etmekten oldum olası tiksinirim.
    4. bakımlı olacak. kendine bakmayan kadın evlenince beni çekip çevirmez. biz de elbisemizi ütüleriz. yalnız ev işinden kadın anlar. istediiğimiz kadar tertipli olalım oraya süsü veren hanımdır. o buna gocunursa ev bir yuva olmaz. adamın da o evde kalası kalmaz.
    bir de bizim fakültedeki hanım arkadaşlar oldukça feminist geçinir. onlara benim hanımım bana bi kap çorba vermezse ha evlenmişim ha eskorta gitmişim farkı ne demiştim. hepsi susmuştu.
    evlilik emektir. sen kalkıp da feministlik edeceksen ben senle neden evleneyim?
    türk kızlarında eski doğallıkları kalmadı. üzülerek bunu söylüyorum. gerçekten yok. benim yaşım 23 ama bakıyorum da benden sonraki nesil özellikle çok daha yaramaz. bilmiyorum bunlar bir ev kurabilir mi?

• quote:

quote:

quote:

Bunlar sadıksa birşey demiyorum. Ya evlenince karınızı aldatır mısınız diye konu açıyorlar. Cevapları görmedin mi? Gelipte bana burada kendi cinsini savunma. Bu devirde insan ne nane ise sevgiliside öyledir. Düzgün biri pek ala düzgün birini bulabilir. Ama çoğu kişi görmemiş olduğundan bulduğuna sarkarsa türk kızları kötü olur tabi.

Bu forumda yazanların çoğu senin gibi ergen olduğu için asla ölçü olarak alamazsın burada yazılanları
    Görüşleri sonradan değişir onların

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.