Şimdi Ara

kiz konularinda neden duzgun erkekler kaybeder (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
9
Favori
4.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Scarface izlemeyen yoktur herhalde Al Pacino abimizim bir sözü vardır '' Paran varsa gücün var , gücün varsa kızlar var '' nokta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

Uzun uzun yazardım ama seviye belli.

seviye gerçekten belli yazma sen birşey. Iki saat türk kızlarini savunursun. Türk kızlarini yaşayan bilir , türk kızı kendini bilmez. Türk erkeğine laf at ama türk erkeği yurt dışında gerçekten sadık erkek olarak bilinir. Örneğin rus bayanların türk erkeğine hayran olması. Çünkü biz sahiplenirız ve siz bundan sıkılırsınız. Yaşadım bunu ki diyorum.

Bunlar sadıksa birşey demiyorum. Ya evlenince karınızı aldatır mısınız diye konu açıyorlar. Cevapları görmedin mi? Gelipte bana burada kendi cinsini savunma. c. Düzgün biri pek ala düzgün birini bulabilir. Ama çoğu kişi görmemiş olduğundan bulduğuna sarkarsa türk kızları kötü olur tabi.

Bu devirde insan ne nane ise sevgilisi de öyle mi ?

Bir ilişki içindeydim. Karşı tarafa çok güvendim ve o kadar düzgün durdum ki. Sevgilim ise bunun farkında değilmiş sanırım ve beni terkedip gitti. Sadece kendisini düşündü . Beni hiç düşünmedi . Şimdi sana soruyorum o böyle bir nane ise ben hangi tür nane oluyorum ? Hani iki tarafta aynı nane idi ?

Türk erkeği de kötü ona lafım yok ama emin ol ki kızlar erkeklerden daha kötü .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 25 Temmuz 2013; 0:23:24 >

• Kezbanlarla uğraşmışsınız demek hep. Düzgün adam akıllı aklı başında kız neden bıraksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cunku bizi evlenmek icin dusunuyorlar ama su an evlenmeyi dusunmuyoar. Bence tabi

• mesajım dursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

s. sevilir seven s.lir diye boşuna dememişler

aynen kardeşim alt tarafımdada aynısı yazıyor
  • 15 yaşındayım. Tamam pek büyük sayilmam fakat inaninki yasitim olup neler yapmış insanlar taniyorum.hele cok yakin kız arkadaslarim var ki 15-20 erkekle çıkmıştır.Malum isi yapanda mevcut.Tamam bende çıktım 2-3 kişiyle de kızlarla tanistigimda % 90 dost olurum (kezbanlari saymiyorum 2. kez yuzlerine bakmam).Yaşım gereği cok tecrübeli olmasamda 1 hafta arali sevgililer.bana göre değil.tabi uckurumuzu dizginleyemeyip kölesi gibi altin kaplı imis gibi yaptigimizda kaybediyoruz zaten.

• Hocam son sorum var. Ben şimdi isvece refah ve para icin gittiğim kadar ilişki ve evlilik vs icin de gidiyorum bildiğim gibi
    Ama birileri aklıma kurt düşürdü. Cok şişmanlar ve uzunlar varmış cabuk yaşlanıyorlarmış ve ruhsuz tipler oldukları söyleniyor. Ruhsuz o kadar sorun değilde gercekten cok cok mu uzun herkes ve şişman. Kimileri de diyor evrenin en güzel kızları. Bir de oraları daha türkler o kadar işgal etmedi demi almanya gibi. Bu durum da beni aşırı korkutuyor.

• @beats by dr. oz : Türkiye'de ki insanlardan biraz daha uzun olabilirler , Türkiye'de genel boy ortalaması 170 ise oralarda 175 falandır.Tabii şişman insanlar var ama bahsettiğin kadar fazla değil.Türkiye'de ne ise orada da o , obez olayı

Güzel kız olayı sana kalmış yani sen beğenirsen güzeldir

İşgal etme olayı falan yok ya İsviçre'de.Zaten Alman İtalyan ve Fransızların 2. vatanı gibi orası ondan sonra eski Yugoslav ülkelerinden ve Avrupa'nın farklı yerlerinden gelen insanlar var.Özellikle Hurvatistan Bosna Makedonya falan.Zaten İsviçre milli futbol takımına baktığında da epey Slav kökenli oyuncu görebilirsin birde İtalyan pasaportlu vs.En son Avrupa dışından gelen göçmenler vardır özellikle Afrika kıtasından.

@
    smeagol.gollum : İşte bende bu tarz kızlardan bıktım kardeşim dostluk kurmaya çalışsan sevgili gözüyle bakıyorlar direk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TruthSeeker -- 25 Temmuz 2013; 13:55:12 >

• up
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.