Şimdi Ara

kiz konularinda neden duzgun erkekler kaybeder (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
9
Favori
4.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s. sevilir seven s.lir diye boşuna dememişler
  • 4s kuralı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

Düzgün ve efendi olan erkekleri kızlar eğlenceli bulmazlar sıkıcı bulurlar yanlarında sıkılırlar fırlama olanlar her zaman bi kızı eğlendirebilir güldürebilir bütün mesele bu.

Fırlama değilim ama kızlar benimle çok eğlendiklerini söylerler, çok rahat güldürüyorum onları.
  • dusunceleri alalim daha
  • Ya yakışıklı olacaksın ya da zengin. İkisi de yoksa o zaman aktif, esprili ve eğlenceli olacaksın. O da mı yok? O zaman üzgünüm genç bulduğunla yetineceksin.
  • mesele düzgün olmak değil ki. kızların üstüne fazla düşen erkek kaybeder. biraz kaçman gerekiyo kimi yerde. hep sen alttan almayacaksın. telefonu küs kapatmamak için saatlerce dil dökmeyeceksin. bunu bizzat kız arkadaşımdan duymuştum. üstüme fazla düşünce sıkılıyorum, sen benim peşimde koşma artık biraz da ben koşmak istiyorum diyodu
  • Yemin ederim aynı başlığı acacaktım inanamadım.

Hayat böyle. Lisede biz 3-4 kişi takılırdık. Hepimizde yakışıklıydık ama tabi siyasetle ilgilenen, beynimizle düşünen, popilik peşinde koşmayan, olgun tiplerdik. Cokta mutluyduk zira türk kızlarından iğreniyorduk. Şu an biri ukrayna da okuyor diğeri almanyaya erasmusa gittiydi. Orada hayatlarını yaşıyorlar. Orda işler tersi işler, olgunsan zekisen bakarlar. Allah ın arap tipli cirkin kızlarından akıllica davranmasını bekleme.

• quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

quote:

Düzgün ve efendi olan erkekleri kızlar eğlenceli bulmazlar sıkıcı bulurlar yanlarında sıkılırlar fırlama olanlar her zaman bi kızı eğlendirebilir güldürebilir bütün mesele bu.

Fırlama değilim ama kızlar benimle çok eğlendiklerini söylerler, çok rahat güldürüyorum onları.

o zaman fırlamasındır zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: TruthSeeker

bakiyorum hep efendi kisiler uzuluyor acaba cok temiz kalplilikten mi oluyor bunlar

İyiligini kullanan cok olur ıyı ınsan azdır tutunamazsın bak sana bırseydıyecegım ıyı olmaya devam et fakat fazla yuz verme kımseye sımartma gotlerını kaldırma bırgun cıkıp takma bak onlar sana yavsamaya baslarlar bu hep boyle oldu dostum bu boyledır ya da ıyı olmaya devam HAKKINDA HAYIRLISI
  • TruthSeeker T kullanıcısına yanıt
    sabretmemiz gerekiyor.elbet doğru düzgün,bizi para ya da tipimiz için sevmeyen bi kız buluruz.tabi bu devirde biraz zor ama ...
  • minicik şortla ince askılı bluzla gezip facebook,twitterdan başka birşey bilmeyen bi kızı ben ne yapayım.oturduğum semtteki bütün kızlar böyle.bi tanesiyle bile oturup ciddi meselelerden konuşamazsın hemen dedikoduya çevirirler muhabbeti.ha ben kızlarla çok iyi arkadaşım o ayrı ama arkadaşken bile tripleri çekilmiyo sevgili olsam kimbilir neler olur,allah korusun.hepsi gerzek justin,one directiondan başka laf bilmeyen basit kızlar.bunlar benimle konuşmasın diye elimden geleni yapıyorum inan bana.
  • @MYılmaz4646 : Iste bahsedilen yerde zaten bu kisim hocam.Bizim erkeklerimiz yani bu konuda gecen kisiler saf temiz kalpli kisiler ve bunlarin sevgilisi olan kizlarda , arkadaslariyla beraber taktikler yapar.

Erkek saf oldugu icin oyun yapamaz cunku duygulari agir basar yani kacmak kovalamak falan pek bilmez zaten bu yuzdendir ki hep kaybeden erkek tarafi olur.Kizlar yalniz olmamak icin ciktiklarini soylerler.

Seven erkek dedigin seyleri akil edemeyecek kadar korlesmistir Kizlar bizler gibi duygusal degiller sadece iyi numara yapiyorlar ve erkegin yapmak istediklerini cok iyi yaparlar , bir erkek asla yalan soyleyemez kiz anlar ama bir kiz yalan soyleyince erkek kaybetme korkusuyla istemesede inanir.Kizlarin ask anlayisi bundan ibarettir.Ama firlama denilen tiplerde kizi cukurdan cukura sokarlar kiz da okuze konar

@
    beats by dr.oz : Hocam is inanin tip degil sadece kiymet bilmiyorlar dedigin gibi burada ki iyi niyetli kisilerde yurtdisinda evleniyorlar yabancilarla hani gercekten bizim erkeklerimizde bikmislik var.Slav bi kiza saat almistim dogum gunu , orada oldugum zamana denk geliyordu ve cidden cok sevindi senden beklemezdim falan dedi aynisini Turk kizina yapsaydim daha kim bilir kac kizi bu sekilde kandirdi veya ala ala bunu mu aldin derlerdi.İnan her turden kiz gordum ama kiz ne kadar saf olursa olsun cevresinde abudik gubidik arkadaslari ayartiyorlar kizi.Degerimizi bilmiyorlar abicim en azından 2-3 yas buyuksun benden ama boyle.

@ncb0220 : Tyrkiye'deyken yakin arkadasim vardi o epey ilgilenirdi kizlarla adam hediye alirdi begenmezdi kiz.Kiz cocugun dogum gununu unuttu diye trip aticakti arkadasim , lafi agzina tikadi bende insanim falan dedi kiz.Ayrica kiz kiskandirmaya calisinca birsey olmaz aynisini erkek yaparsa aldatma olur.Ben yeterince iyiydim oradayken artik onemi kalmadi da , arkadaslara uzuluyorum kizlar oldurmekten beter ediyorlar

Iyi olan zaten herkese yazmaz ve her kizlada muhabbeti olmaz o yuzden disaridan utangac ozguvensiz gorunur.Yukarida bahsettigim dogum gunu olayinda ayni seyde arkadas unutsaydi olacaklari hesap bile edemezdim..

@çivilisopa : Dunyanin her yerinde boyle , yani justinciler falan sadece Turkiye'de yok ama bizim kizlarimiz birgun b oyle birgun oyle iste ayriyetten iliski taktikler icinde geciyor.Kizin egosunu doyurmak zorundasin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Who is your daddy?

quote:

bakiyorum hep efendi kisiler uzuluyor acaba cok temiz kalplilikten mi oluyor bunlar

P.çlerler eğlenmek için düzgün erkeklerle evlenmek için.

kizlar gercekleri gorene kadar is isten geciyor kardesim ayrica onca yil o kiz asfalt oluyor kim bilir kac kisi dudukluyor kizi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

P.çlerler eğlenmek için düzgün erkeklerle evlenmek için.

kizlar gercekleri gorene kadar is isten geciyor kardesim ayrica onca yil o kiz asfalt oluyor kim bilir kac kisi dudukluyor kizi

Yapıcak birşey yok usta herkesin hayatına kendine diye düşünüyorum ben evlenmek yerine birini evlat edinmeyi düşünüyorum bir kadına sonuna kadar güvenemem çünkü.

Sende bikmis gibisin is evlatta falan degilde hani insan duygularini paylasmak istiyor hani gercekten boyle kadina baktiginda kendini gorebilecegin biride yok

• quote:

Orijinalden alıntı: IS-LM-BP

kızların yaş grubu bana göre üçe ayrılır

15-20 yaş arası: bu dönemde çoğu kız ergenlik çağında ve lise yıllarında olduğu için daima popüler olanın peşinde koşarlar dünyayı tozpembe olarak görürler liseli kardeşlerime tavsiye lise yıllarınız kızsız geçmesini istemiyorsanız elinizden geldiğince fırlama olun sakın efendilik yapayım olgunca davranayım demeyin

20-25 yaş arası: bu dönemde kızlar çoğunlukla üniversitede okumaktadırlar bir önceki döneme göre yaşları büyüdüğünden dünyaya bakış açıları da değişmeye başlar en basitinden lise zamanlarından kalma mesajlaşma stilleri değişir geçmiş döneme bakıp yaa ben böyle mi yapıyormuşum küçükken ayy inanmıyorum tribindedirler bu dönemde kızları lise yıllarına göre daha kolay elde edersiniz ihtiyacınız olan biraz özgüven biraz cesaret biraz da girişkenlik fırlamalığa da devam yine... Dönemin sonlarına doğru öğrencilik hayatı biter ve kızlarımızı evlilik telaşı sarar

25-30 yaş arası dönem: erkekler için de bayanlar için de ideal evlenme yaşının olduğu dönemdir lise yıllarında efendi takılan olgun tavırları olan erkeklere bakmayan kızlar böyle erkeklere bakmaya başlar çoğu evde kalacam düşüncesiyle bir an önce evlenmek ister hele ki evleneceği adam iyi maaşlı düzgün giyimli efendi biriyse zamanın fırlama her işin altından çıkan gençleri avuçlarını yalar bu dönemde en avantajlı erkekler üniversite döneminde sevgilisi olup da bunu daha sonra da devam ettirenlerdir ikisi de iyi maaşlı bir işte çalışırlarsa mutlu bir evlilik onları bekler

Bu kadar eklemeler yapılabilir. Ekleme yapılmaya açık ve düzgün yorum

Teşekkürler yorumlarınız için

İyi Forumlar!

• Kesinlikle yurtdışına kac fikirlerimiz aynı. Ben mesela isvece gitmek icin canımı dişime takıyorum. Darısı başına. Herkes bu cehennemden kurtulmalı.

• @Who is your daddy? Daha onceden epey kotu olaylar yasamis olmalisin ki etkisinden cikamamissin kardesim.Belki ileride bulabilirsin ama bir insana supheyle bakarkende mutlu olabilmek cok zor iste gozlerin kapali guvenebilecegin biride cikmiyor..Yalanlar dolanlar

@beats by dr.oz : Yurtdisindayim kardesim temelli olarak geldik , konuyu acmamdaki sebep ; burada ve baska forumlarda ayrilik konulari artiyor ve okudukca sinirleniyorum o yuzden dusunce alisverisi yapmak icin actim konuyu..

Isvec iyidir diger Kuzey ulkelerinide onerebilirim Norvec Finlandiya Danimarka falan.Ama Danimarka gocmenlere karsi daha kati davraniyor.Elinde saglam meslegin varsa her yerde is yaparsin hocam bir diger onerimde Isvicre'dir Sessiz sakin ulkeleri seviyorsan Isvec falan iyi onun haricinde Almanya Ingiltere Fransa gibi ulkeler daha canli tabi koy gibi yerlerinden bahsetmiyorum.Mesela 2 baskent olan Stockholm ve Paris arasinda daglar kadar fark var canlilik olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TruthSeeker -- 23 Temmuz 2013; 20:33:23 >

• quote:

• Cok haklısın iyi mesleğin varsa her yerde iş yaparsın. İsvec kızları hakkında ne düşünüyorsun. Almanlar, finlandiyalılar, polonyalılar kıyaslarsan iyiler mi bari?

• quote:

Orijinalden alıntı: beats by dr.oz

Cok haklısın iyi mesleğin varsa her yerde iş yaparsın. İsvec kızları hakkında ne düşünüyorsun. Almanlar, finlandiyalılar, polonyalılar kıyaslarsan iyiler mi bari?

Hocam Alman kizi diye birsey kalmadi bence cunku Almanya Fransayla beraber Avrupa'nin en cok goc alan yerlerinden yani saf irk kalmadi denilebilir , cogu ailenin Arap veya Turk akrabasi var.Kapkara olupta mavi/yesil gozlu kizlar gordugumde sasirmistim.

Isvec kizlari guzel tabikide genele vurdugumuz zaman ama bekarete onem veriyorsan kiskancliktan olursun ama o konu bir kenara gercekten karakterli kizlardir.

Polonya kizlarini cok metediyorlar dogrudur , forumlarda falan okudugunda sasirma hem cok guzellerdir hemde sevecendirler genele vurdugumuzda .Ve ten olarak Turkiye'de az rastlanan turlerdir Kumral ve yesil gozlu olanlarini cok severim..

Ayrica Kuzey kizlari uzun boylu oluyorlar genelde.

Finlandiya'da gozlem yapacak kadar fazla vaktim olmadi ama gordugum kadariyla oranin kizlarinin da ayri bir guzelligi var sarisin olan da var esmer olanda var.

Bu 4u arasindan kimi dersen , zevkler ve renkler tartisilmaz derim

Bekaret konusunu sadece Isvec icin soylemedim cogu yerde boyle yani onlar icin ayri bir ozellik degil zaten erken yaslarda bunu tadiyorlar.

Danisacagin birsey olursa yazabilirsin kardesim 4kitada yaklasik 50 tane ulke gordum , daha once Isvicre'de 2 sehirde yasadim..Su anda da Ingiltere'de Bradford ve Leeds arasinda koy gibi bi yerdeyim daha kurs kaydi falan yaptirmadiklari icin 7/24 nette takiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TruthSeeker -- 23 Temmuz 2013; 20:46:31 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.