Şimdi Ara

Kız: Birdaha mesaj atma dedi [Şimdi Kendi Mesaj Attı] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
192
Cevap
4
Favori
14.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle cevap atmamaya devam edersen bir kaç mesaj sonra özür dilicek hazır ol
  • patronu çıkarıp göster ve onu masaya vur
  • Boyle sevgili bulunca bi taraflari kalkan, hemen kardes falan diyen, lanli lunlu konusan kizlar her turlu kufru hak ediyor. Boyleleri erkek icin arkadasini, dostunu satar. Sonra ayrilinca da depresyondayim der dostlarina geri doner. Coook gorduk boyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mert sen misin?
  • Hocam acıyıp cevap atmayın yine sevgili bulursa yine aynısını yapar
    #Diren Cevap

• Sonuna kadar haklisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Boyle sevgili bulunca bi taraflari kalkan, hemen kardes falan diyen, lanli lunlu konusan kizlar her turlu kufru hak ediyor. Boyleleri erkek icin arkadasini, dostunu satar. Sonra ayrilinca da depresyondayim der dostlarina geri doner. Coook gorduk boyle

+Sonsuz

• Senin ego tavan yani

• ulan helal olsun valla tüylerim diken diken oldu

yaz-sil-yaz-sil ama cevap verme. kudursun
  • Telefonunun markası ne ? samsung oldugunu biliyorumda galaxy ne ?
  • Aynı durum. Kız olduğu kanıtlandı. Tamam.
  • Süpersin kardeşim her erkeğin görüp ders alması gereken bir konu yüz vermeyin artık şu kezbanlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

Çok samimi olduğum bi kız arkadaşım var(dı)!? 2-3 haftadır görüşmüyorduk şuna bi mesaj atıyım dedim, konuşmaları diyalog halinde yazıyorum.

B: Ben
    K: Kız

B: anca uyu zaten (gece 3 gibi atmıştım o diğer gün gece 11de cevap verdi)
    K: mesaj atma kardeş (ben bu mesajın şokunu atmadan 1dk sonra 2.mesaj geldi)
    K: Başım bağlı artık :D
    B: çok fena oturdu yalnız
    K: hayır bigün sevdiceğimin yanında atarsın ondan korkuyorum, sınavı naptın lan (birbirimize 1 kere bile lan dediğimizi hatırlamıyorum)
    B: iyi başın bağlı olabilirde benim 1 senedim başım bağlı ama bu birdaha konuşamayız anlamınamı geliyor? sanki ne yazdıysam bitanem napıyorsun mu dedim? çok baskıcı bi sevgilin var heralde, çok kırıldım haberin olsun
    K: ya özür dilerim valla kırmak için demedim aslında birazda şakayla karışık demiştim. valla çok baskıcı her gün tartışmaktan yoruldum, özür dilerim be kırılma nolursun :(

Bu mesajdan sonra cevap atmadım. Şu anda arkadaşlığımızı silme noktasına geldim, ben gelemem böyle şeylere, sizce ne yapmalıyım beyler?

--------- 1 AY SONRA GELEN GÜNCELLEME ---------

Evet beyler o gün bugündür kıza mesaj atmıyordum ve kız 2 gün önce bana atmış ''çocuk'' diye. Bende hatasını anlasın diye cevap vermedim, 1 gün sonra tekrar mesaj attı ''off mert'' felan yazmış, buyrun mesajın ss;

Kız: Birdaha mesaj atma dedi [Şimdi Kendi Mesaj Attı]

Hatasını anlayana kadar süründürmeye devam

Cezalandır onu, kırbaçla, ciğerlerini sök

•  Kız: Birdaha mesaj atma dedi [Şimdi Kendi Mesaj Attı]
  • ok by yaz bence
  • sakın atma aynısı bana oldu sonrasında başıma gelenleri biliyor bazıları
  • Sevgilisi için arkadaşlarını silen insandan hayır gelmez. Şu hayatta dostluklar aşktan daha önemlidir. Böyle konuşan kızlardan da nefret ediyorum ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Peacemaker

Bi daha cevap yazma.

Bu arada karı gibi trip atmissin cidden, mesaj atma kardeş dedigi an hayatın boyu bi daha mesaj atmayacaktın.
    Neyse simdi yapıyorsun bunu en azindan, ne yazarsa yaz cevap yazma

hep onlar mı atacak hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

quote:

Orijinalden alıntı: The Peacemaker

Bi daha cevap yazma.

Bu arada karı gibi trip atmissin cidden, mesaj atma kardeş dedigi an hayatın boyu bi daha mesaj atmayacaktın.
    Neyse simdi yapıyorsun bunu en azindan, ne yazarsa yaz cevap yazma

hep onlar mı atacak hocam

Sen de haklısın

• hocam bu tipler daha şimdiden böyle baskı yerse ilerde ayak yıkacak ezilen tiplerden olacaklar ne demek yani mesaj atma konuşma diye yobaz mı bunlar
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.