Şimdi Ara

Kız: Birdaha mesaj atma dedi [Şimdi Kendi Mesaj Attı] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
192
Cevap
4
Favori
14.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Aylar önce başım benzer bir olay geldi kız yazdı nişanlı olduğum için cevap vermedim attığı mesajlar SS'te mevcuttur. Silecem dedi tekrar peşime düştü yapmadığı kalmadı Diyeceğim şudur ki yazarsan sıfırsın, yazmassan paha biçilmez.

Kız: Birdaha mesaj atma dedi [Şimdi Kendi Mesaj Attı]

Mesaj yazmayınca kuul olduğunu sananlardan birisi daha.

Sanmalardan ibaret değil yaşanmışlık tecrübelerine dayanarak anlattığımın farkına varmayarak laf yapıp kuul göründüğünü sananlardan birisi daha.

• mesaj atma ama numarayıda silme gün gelir lazım olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız milleti standart sürüm versiyon.3.2.yapacağın şey çok basit kızla muhabbetini kesmek.seni düşünen birisi o şekilde bir mesaj atmaz.yaptığı yanlışın farkına varması için muhattap olma.bu ona iyi bir ders olur sende onu kaybettiğin için çok bir şey kaybetmezsin merak etme...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B076F42F8

Bu mesaj silindi.
    takma bile
  • demek ki neymiş kız senden hoşlanıyormuş bu yüzden arkadaş kalamamış ilgisini başka bir erkeğe vermiş

• mesaj atma kardeş nedir lan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

quote:

quote:

quote:

Şunu iyice öğrenin, bi kızın sevgilisi olduğu zaman diğer erkeklerle arkadşlık kısmı yalan olur. Bütün kızlar böyledir. Kızın artık sevgilisi var seni ne yapsın gecenin 3 ünde??? Öğrendin artık, bi daha mesaj atmazsın.

öyle saçma şey mi olur arkadaşım, 2ay sonra sevgilisinden ayrılacak bu (sürekli böyle), 2aylık biri için bana böyle davranacak bende hee diyip geçecem oldu. Bu arada o bana gece 3 te değil 2 saat önce cevap verdi.

Sen kız arkadaşının erkek arkadaşlarıyla mesajlaşmasını istemezsin değil mi? Biraz araya mesafe koy falan demez misin? İşte kızında sevgilisi istemiyormuş, gıcık oluyormuş senin gibi tiplere. Senin bi suçun kabahatin olmasa bile madem kzın sevgilsi istemiyor o halde sende mesaj atma daha kıza.

Neden istemeyimki? sınırını bildikten sonra konuşmaması için hiçbir neden yok. Araya mesafe koyabilir ona bir şey diyemem ve bunu düzgünce izah etse hiç sorun olmaz anlayışla karşılarımda mesaj atma kardeş nedir?

Senin annen gecenin 3 ünde erkek arkdaşlarıyla sohbet ediyor mu telefonda ve sen bunu nasıl karşılıyorsun?

Saçmaladığının farkında mısın Birisi bekar genç gönül eğlendiren bir kız diğeri ise mesajı yazdığın arkadaşın annesi,umarım çizgiyi aştığının farkına varmışsındır..Konuya gelince kız aklı evvelin teki belli ki o yüzden salla gitsin,o sana değil sen ona mesafe koy..

O kız evlenmeden ve anne olmadan sanrıım gönül eğlendiren ve aklı evvelin teki olarak kalacak sana göre o halde.

Ya allah aşkına lafı bulandırma saçmaladım de zor değil o kadar..Konunun hangi noktasıyla arkadaşın veya herhangi birinin annesinin ilgisi var söyler misin?Evli çoluklu çocuklu bir kadını lise çağındaki gençlerin mesajlaşma muhabbetinin içine hangi akla hizmet katabildin pes !! Hani bir laf ettin maksadını aştı hala edebiyat parçalıyorsun..Neyse daha fazla vakit kaybetmeye değmezsin..

• gelişmeler eklendi
  • quote:

gelişmeler eklendi
    Bunlar boş arkadaşlıklar devam ettirmek istiyorsan kendin bilirsin. Ama bugün bu tarz muhabbet yapan yarın öbürgün seni sevgilisiyle yüz yüze getirir çoluk çocuk muhabbeti yaşarsın. Manitamı faceden sil gibi. Kız milletine güvenilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

Çıkar masaya vur ve ona patronun kim olduğunu göster

• Vericek.

• konuşmak için kimse kalmamış 1 aydır ihtiyacı başkası gidermiş o gitmiş şimdide sana dönmüş

dipnot: birde sadece sevgilinle konuş bu kızla konusursan senin ilişkide biter aynısını sevgilin yapsa hoşmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zmax -- 3 Ağustos 2013; 1:54:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

konuşmak için kimse kalmamış 1 aydır ihtiyacı başkası gidermiş o gitmiş şimdide sana dönmüş

dipnot: birde sadece sevgilinle konuş bu kızla konusursan senin ilişkide biter aynısını sevgilin yapsa hoşmu

sen çok yanlış okumuşsun hocam benim sevgilim yokki
  • quote:

Çok samimi olduğum bi kız arkadaşım var(dı)!? 2-3 haftadır görüşmüyorduk şuna bi mesaj atıyım dedim, konuşmaları diyalog halinde yazıyorum.

B: Ben
    K: Kız

B: anca uyu zaten (gece 3 gibi atmıştım o diğer gün gece 11de cevap verdi)
    K: mesaj atma kardeş (ben bu mesajın şokunu atmadan 1dk sonra 2.mesaj geldi)
    K: Başım bağlı artık :D
    B: çok fena oturdu yalnız
    K: hayır bigün sevdiceğimin yanında atarsın ondan korkuyorum, sınavı naptın lan (birbirimize 1 kere bile lan dediğimizi hatırlamıyorum)
    B: iyi başın bağlı olabilirde benim 1 senedim başım bağlı ama bu birdaha konuşamayız anlamınamı geliyor? sanki ne yazdıysam bitanem napıyorsun mu dedim? çok baskıcı bi sevgilin var heralde, çok kırıldım haberin olsun
    K: ya özür dilerim valla kırmak için demedim aslında birazda şakayla karışık demiştim. valla çok baskıcı her gün tartışmaktan yoruldum, özür dilerim be kırılma nolursun :(

Bu mesajdan sonra cevap atmadım. Şu anda arkadaşlığımızı silme noktasına geldim, ben gelemem böyle şeylere, sizce ne yapmalıyım beyler?

--------- 1 AY SONRA GELEN GÜNCELLEME ---------

Evet beyler o gün bugündür kıza mesaj atmıyordum ve kız 2 gün önce bana atmış ''çocuk'' diye. Bende hatasını anlasın diye cevap vermedim, 1 gün sonra tekrar mesaj attı ''off mert'' felan yazmış, buyrun mesajın ss;

Hatasını anlayana kadar süründürmeye devam

En iyisini yapmissin

• quote:

Orijinalden alıntı: RafaNadal

quote:

Çok samimi olduğum bi kız arkadaşım var(dı)!? 2-3 haftadır görüşmüyorduk şuna bi mesaj atıyım dedim, konuşmaları diyalog halinde yazıyorum.

K: hayır bigün sevdiceğimin yanında atarsın ondan korkuyorum, sınavı naptın lan (birbirimize 1 kere bile lan dediğimizi hatırlamıyorum)
    B: iyi başın bağlı olabilirde benim 1 senedim başım bağlı ama bu birdaha konuşamayız anlamınamı geliyor? sanki ne yazdıysam bitanem napıyorsun mu dedim? çok baskıcı bi sevgilin var heralde, çok kırıldım haberin olsun
    K: ya özür dilerim valla kırmak için demedim aslında birazda şakayla karışık demiştim. valla çok baskıcı her gün tartışmaktan yoruldum, özür dilerim be kırılma nolursun :(

Bu mesajdan sonra cevap atmadım. Şu anda arkadaşlığımızı silme noktasına geldim, ben gelemem böyle şeylere, sizce ne yapmalıyım beyler?

Evet beyler o gün bugündür kıza mesaj atmıyordum ve kız 2 gün önce bana atmış ''çocuk'' diye. Bende hatasını anlasın diye cevap vermedim, 1 gün sonra tekrar mesaj attı ''off mert'' felan yazmış, buyrun mesajın ss;

En iyisini yapmissin
    hll kanka

• Bravo hocam şu kızlara yüz vermeyin sonra bir tarafları kalkıyor

• Bence anlamıştır yoksa niye mesaj atsın ?

• quote:

Bir daha uzaktan yakından hiçbir ilişkin olmasın, bu kadar söylüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mertolozzi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mertolozzi

Lan ne demiş ki kız sana? Arkadaşlığımı bitiricem diyosun bir de. Cins dolu

Bir daha mesaj atma, bir daha konuşmayalım bunlar sana bir şeyler ifade etmiyormu arkadaşım?

Bence kız sana yakınlığından söylemiş onu. Abartmaya gerek yok ama yine de sen bilirsin

Hocam kız gelip ''fazla samimi davranmayalım artık, sevgilim görürse yanlış anlayabilir'' desin canımı yesin ama bu davranışı çok üzdü

Alıntıları Göster
    Bu yaşta hepiniz bu gibi kızlar ile karşılaşacaksınız. Emin olun 25-26 olduktan sonra bu kadar salaklarını görmeyeceksiniz. hiç yoktan bu kadar sık yaşanmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaMueL 19.o7*

Bu yaşta hepiniz bu gibi kızlar ile karşılaşacaksınız. Emin olun 25-26 olduktan sonra bu kadar salaklarını görmeyeceksiniz. hiç yoktan bu kadar sık yaşanmayacak.

inşallah hocam, sonradan akılları başlarına geliyor bunların
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.