Şimdi Ara

Kız beni umursamıyor. ( Eski flörtüm )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski flörtüm ile konuşuyorduk son günlerde sevgili olamadık ama bi geçmişimiz var.Sevgilisi varken konuştuk işte 3-4 gün falan sabahın 5lerine kadar.Kız eski günleri özledim falan dedi mesajları silmemiş onları attı fotomuz vardı onları attık.Baya yakın konuştuk gerçekten.Umut verdi yani baya.Ama bi gün geldi hiç umursamadı ve konuşmayalım diyip sildi.Kız geçmişi unutamadım, eski günleri özledim, beni en çok sen ağlattın en çok sana güvendim falan diyor ama beni hemen silip atabiliyor aklına bile gelmiyorum görmezden geliyor.1 hafta sonunda kız direkt sildi attı beni yazdım neden böyle yaptığını uzatma falan dedi.Bu kıza ne yapayım ki ben şimdi istediği zaman yazıp istediği zaman engelliyor siliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlangoç Cevahir -- 16 Nisan 2015; 2:07:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kadın; çok seviyormuş gibi gelir, hiç sevmiyormuş gibi gider. Kaldırmayın sunların totolarını bilader, sonra indiremiyoruz.
  • " Sevgilisi varken konuştuk " dedin gerisini okumaya gerek yok bu kafayla git sen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4w3e

" Sevgilisi varken konuştuk " dedin gerisini okumaya gerek yok bu kafayla git sen

Kızı silah zoruyla konuşturmadım hocam.Kendisi dedi özledim geçmişi vs diye.Sevgilin var bunları demen garip değil mi dedim içimden bunları yazmak geliyor dedi.

• sende onu umursama.
  • Olum şu kızların egosunu büyütmeyin, gözünüzü seveyim ya. Biraz önceki konudaki olayın aynısı. Sevgilisi belli ki kıza istediği gibi davranmıyor, bulmuş senin gibi safını egosunu tatmin ediyor işte. Sen daha da umursamıyor diyorsun. Unutabildiğin kadar en kısa zamanda unutacaksın eğer unutmuyorsan buraya da konu açıp, bizi meşgul etmeyeceksin. Çünkü buradaki yorumları kaale almadığını gösterir bu davranışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

sende onu umursama.

Peki elimize ne geçicek ki? Sanırım kıza karşı boş değilim ne kadar karaktersiz bir insanda olsa sevgilisi varken bana umutta verse yinede onla beraber olmak istiyorum içten içe.Biliyorum salaklığın daniskası ama mantıklı düşünemiyorum seviyorum hala sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Olayı sevgilisine anlat hahahaaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 16 Nisan 2015; 2:45:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Sana verebileceğim tek tavsiye git yalvar kıza bak noluyo ya da sil gitsin.Silen sevilir bunu da unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlangoç Cevahir

quote:

" Sevgilisi varken konuştuk " dedin gerisini okumaya gerek yok bu kafayla git sen

Kızı silah zoruyla konuşturmadım hocam.Kendisi dedi özledim geçmişi vs diye.Sevgilin var bunları demen garip değil mi dedim içimden bunları yazmak geliyor dedi.

Sevgilisi varken senin konusman ayni zaman da senin sorunun yani kizin sevgilisi oldugunu bilirken boyle olmasini da göze almaliydin ayrica sevgilin var böyle konusmayalim demeliydin bu senin karakterine bağlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atlangoç Cevahir

quote:

Bende konuştum ama benim eski sevgilim değildi kız muhabbetimi seviyordu neyse bak içine dert olmuş senin bak kafaya takmışsın bak içine dert olmuş bak eskiler depreşince sende onu özlemişsin bak bak bak gördün mü olayı biraz daha detay vereyim mi

• quote:

Orijinalden alıntı: hannibal1903

Sana verebileceğim tek tavsiye git yalvar kıza bak noluyo ya da sil gitsin.Silen sevilir bunu da unutma

Kız adamı silmiş

zaten kızın amacı da o biraz da sen üzül kafası gel bana tl var kafası ben mi çok çakalim yoksa siz mi analiz edemiyorsunuz sabahtan veri kız konularına bakıyorum ve tavsiyelere aman aman dikkat sonra niye bu kız yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhamet62 -- 16 Nisan 2015; 11:15:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhamet62

quote:

Orijinalden alıntı: hannibal1903

Sana verebileceğim tek tavsiye git yalvar kıza bak noluyo ya da sil gitsin.Silen sevilir bunu da unutma

Kız adamı silmiş

zaten kızın amacı da o biraz da sen üzül kafası gel bana tl var kafası ben mi çok çakalim yoksa siz mi analiz edemiyorsunuz sabahtan veri kız konularına bakıyorum ve tavsiyelere aman aman dikkat sonra niye bu kız yok

Kardeş çakallık falan yapmaya gerek yok adam olmak yeterli.Karşıdaki insanı çok büyütmüş arkadaş gözünde

• Kardeşim seni eski konudan hatırlıyorum yanlış hatırlıyorsam dikkate alma bu mesajı.
    O kızın canı heyecan istemiş senin de söylediğin gibi ilişkisinde her şey yolunda olduğu için sıkılmış. O araya biraz seni sokuşturmuş. Sonra her şey geri istediği gibi olmuş veya can sıkıntısı geçmiş ki sana da yol vermiş. Kızlara güven olmaz olmaz olmaz diye bin defa söylüyoruz ama işte seni de çok iyi anlıyorum insan bi duyguya kapıldı mı mantık falan kalmıyor. Kızların büyük bi çoğunluğu nankördür. Bunu unutma 4s kuralını da unutma bundan sonra işine yarar elbet.
  • Sevgilisi varsa konusma kardesim net.

• Up

• Sende onu umursama hocam oyuncak mı bu istediğinde konuşcak istemediğinde konuşmıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qatar Foundation

Sende onu umursama hocam oyuncak mı bu istediğinde konuşcak istemediğinde konuşmıcak

Hocam bana tekrar mesaj atarsa nasıl cevap vereyim yada hiç mi vermeyeyim? Kızı kazanmak istiyorum açıkcası.Of off canım çok sıkkın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.