Şimdi Ara

Eski sevgilim aylardır beni rahatsız ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski sevgilim beni aylardır rahatsız ediyor ilişki de ne yaşandıysa bunu yaymak istiyor zaten olay bütün sülaleye yayıldı benim korkacağım bi şey de yok ama bu konu artık can sıkıyor kafayı yicem 8 9 aydır beni rahatsız ediyor. İlk başlarda bana kod geliyodu başta anlamadım sonra bu durum fazlalıştı biraz duruyor sonra günlerce devam ediyor. Asla laftan anlamıyor insan gibi konuştum olmadı bağırdım çağırdım olmadı ya bi insan hiç mi laftan anlamaz sonra numaramı değiştim bi şekilde şimdi bulmaması için yok gibi davranıyorum. Arkadaşlar keşke bu konu tek benle kalsaysı benim ailemde yakınımda kim varsa hepsini rahatsız etmeye başladı saçma sapan hesaplar kodlar smsler wp den gelen şirket mesajları bu bana değil benim çevremdekilere her gün bunları duymaktan kafayı yicem hiç bi sosyal medya hesabı kullanmıyorum şahıs benim adıma hesaplar açıyor ya bu şahıs hasta hastalıklı şizofren takıntıyı geçmiş artık bu konu artık aştı kendini bi gün gözü döner karşıma çıkar diye korkuyorum ben kadın cinayetine kurban gitmek istemiyorum. Şikayette falanda bulundum ama karşı tarafın umrunda değil hoş zaten polislerin de umrunda değil. Arkadaşlar lütfen beni bi kardeşiniz ablanız bacınız olarak görün yardım edin ne olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• y3RFh0Q5OZ Y kullanıcısına yanıt
    Dava aç şikayet et. Şikayet derecesini avukkata danışarak biraz abartırsan uzaklaştırma verirlerse üstüne bunu ihlal ederse daha iyi olur.ytd

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Uzaklaştırma alınmıştı gerisi gelmedi. Özel dava açacak da gücüm yok ki karşı taraf beni kışkırtarak bana dava aç diye yalvaran bi hasta

Dava açmak için maddi durumunuz yeterli değilse

https://adliyardim.adalet.gov.tr

Kardeşim delillerinizi ( fotograf ses kaydı vsvs ne varsa ) şahitlerinizi , seni ve çevreni rahatsız edilen kişileri alıyorsun yanına . birbirinize şahit oluyorsunuz ve hepiniz ayrı ayrı şikayetçi oluyorsunuz , sonrasını adalet halleder . her ayrı şikayettrn dava acılır , hepsinden ayrı ayrı ceza alır dert etme ite sopa göstermezsen olmaz.

Paran olmasa bile devletin sahladığı avukat imkanı var ona bile ulaşamazsan merak etme kendini savunabilirsin , devlet haklıyken nedrn dava actın ver masrafları vs demez

Allah sizden razı olsun gece rahat uyuyamıyorum sorun artık canımda değil psikolojik olarak çok fazla çöktüm simdi hiç tanımadığım insanlardan destek görmek beni çok mutlu etti. Uzaklaştırma almıştı zaten benden 20 gün o süre zarfında bile rahatsız edildim polise telrar gittim hiç bi şey olmadı hatta olay mahkemeye gidecekken yetersiz delilden kapattıllar oysa ki elimde bir sürü ekran resmi vardı onları göstermeye çalışınca bile ilgilenilmedi en çokta buna canım yandı

Unutmaman gerekenler

1 karakoldan korkma ifaden senin mahkemeye sundun bir ifade gibi düşün mahkemede nasıl sahit gösterebiliyorsan delil sunuyorsan karakol ifadebde bunları isteye bilirsin

2. Uzaklaştırma bitti mi git delilinle şahitinle ordaki polis evrak ile ugrasmak istemez sen hakkını bildiğini gözter ve bunlar delilim bunlar şahidim tutanaga geçmesini ister ( whatsapp aramları attıgı mesajlar mailler bunları karakolda tutanaga aldırmayı unutma )

3. Mahkemeler şahitlere önem verir

4. İfadenei iyi oku , söyledin halde yazılmayan birşey varsa yazdır .

5. Polis arkadaşlara kararlı olduğunu ve haklarını bildiğini göster , bunu göstermek için temel seviyeye de olsa hukuki haklarını öğren

6. Hak verilmez alınır . adalet nazlansada kararlı oldugunu belirsen er yada geç gelir

Delil yetersizliği demişsiniz. Yeni bir şikâyette bulunup size kod gönderen Şirketler Türkiye'de faaliyet gösteriyorsa gönderilen kod taleplerine ait bilgilerin celbini talep edin. Cevap geldiğinde de gelen bilgiler üzerinden BTK'dan ve internet servis sağlayıcılarından kimlik tespiti talep edebilirsiniz. Böylelikle huzur ve sükûnu bozma suçu için yeterli delil elde edilmiş olacaktır.

• Durumunuz son derece ciddi ve hukuki olarak “ısrarlı takip” (TCK m.123/A) suçu kapsamına girmektedir eski sevgilinizin sizi ve çevrenizi rahatsız etmesi, kişisel verilerinizi izinsiz kullanması, adınıza hesaplar açması, tehdit algısı oluşturacak şekilde iletişim kurmaya devam etmesi, hem Türk Ceza Kanunu hem de Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında açıkça suç teşkil etmektedir. bu nedenle, savcılığa ayrıntılı dilekçe ile suç duyurusunda bulunarak 6284 sayılı yasa kapsamında koruma tedbirleri (örneğin uzaklaştırma kararı, iletişim yasağı) talep etmeli, delilleri (mesajlar, ekran görüntüleri, tanık beyanları) mutlaka saklamalı, gerekiyorsa bir avukattan destek alarak kararlı bir şekilde hukuki süreci yürütmelisiniz unutmayın, sizin hayatınız, güvenliğiniz ve huzurunuz hiçbir şekilde tehdit edilemez, bu konuda yalnız değilsiniz ve yasal yollarla hakkınızı aramak en doğal hakkınızdır.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.