|
Eski sevgilim beni aylardır rahatsız ediyor ilişki de ne yaşandıysa bunu yaymak istiyor zaten olay bütün sülaleye yayıldı benim korkacağım bi şey de yok ama bu konu artık can sıkıyor kafayı yicem 8 9 aydır beni rahatsız ediyor. İlk başlarda bana kod geliyodu başta anlamadım sonra bu durum fazlalıştı biraz duruyor sonra günlerce devam ediyor. Asla laftan anlamıyor insan gibi konuştum olmadı bağırdım çağırdım olmadı ya bi insan hiç mi laftan anlamaz sonra numaramı değiştim bi şekilde şimdi bulmaması için yok gibi davranıyorum. Arkadaşlar keşke bu konu tek benle kalsaysı benim ailemde yakınımda kim varsa hepsini rahatsız etmeye başladı saçma sapan hesaplar kodlar smsler wp den gelen şirket mesajları bu bana değil benim çevremdekilere her gün bunları duymaktan kafayı yicem hiç bi sosyal medya hesabı kullanmıyorum şahıs benim adıma hesaplar açıyor ya bu şahıs hasta hastalıklı şizofren takıntıyı geçmiş artık bu konu artık aştı kendini bi gün gözü döner karşıma çıkar diye korkuyorum ben kadın cinayetine kurban gitmek istemiyorum. Şikayette falanda bulundum ama karşı tarafın umrunda değil hoş zaten polislerin de umrunda değil. Arkadaşlar lütfen beni bi kardeşiniz ablanız bacınız olarak görün yardım edin ne olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt