Şimdi Ara

kız arkadaşın olmaması ayıp bir şeymi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kadar saçma konu açılıyorki bu na kimse birşey demesin,,,,,,,,,,, yaş 27 ve ben öyle ağzı aladaleverici ve yalancı düzenbaz bir genç değilim öbürleri gibi parayı kızlara yedirip milleten borç ta istemem , erkeğin evladı yüzüme bakmaz, hiç uğramaz parası bitince yanıma gelir ,borç ister tabi bende vermem , beyini algılayanlar yazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Singleman -- 2 Eylül 2010; 21:43:22 >

• değil ama yaş 27 olmuş bir kıpraşı şart sana evde kalma illa kız arkadaşın olunca parayı ona yedirecek değil bizzat benim kızdan para yemişliğim vardır
  • daha 5dk once kız arkdaşım yok dıye annem dalga geçtı benle sınır oluyorum
  • Ayıp olmadığı gibi bazen de gereksiz birşey oluveriyor.. Şuana kadar hiç olmadıysa denemekte fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Singleman

o kadar saçma konu açılıyorki bu na kimse birşey demesin,,,,,,,,,,, yaş 27 ve ben öyle ağzı aladaleverici ve yalancı düzenbaz bir genç değilim öbürleri gibi parayı kızlara yedirip milleten borç ta istemem , erkeğin evladı yüzüme bakmaz, hiç uğramaz parası bitince yanıma gelir ,borç ister tabi bende vermem , beyini algılayanlar yazsın

yalancı düzenbazların mı sevgilis oluyor ??

Kusura bakma değil 27 100 yaşına gelsen senin sevgilin olmaz .. sevgili = para yedirmekte degildir.. sen önce fikrini degiştir ön yargılardan kurtar ondan sonra kız arkadaş bulabilirsin .. Önüne gelen her kıza para yedirmek gözüyle bakarsan eğer böyle olur

• hayat zor
  • ya oyun oynarken msnde titreşim yolluyor deli oluyorum engelleyincede anlıyo nasıl anlıyosa facemide silmiş dır dır dır msn mesaj sesinden bıktım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kız arkadaşının olmaması ayıp değildir tabikide ama insanların hayatlarını beraber geçirecek insanları tanımasında önemli bir rolu vardır fakat yeri geldiğinde onun için parada harcarsın yeri geldiğinde paranın olmadığınıda söyleyebilirsin seni seven zaten gitmaz parana bakan olursada ondan zaten hayır gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaDeS

quote:

Orijinalden alıntı: Singleman

o kadar saçma konu açılıyorki bu na kimse birşey demesin,,,,,,,,,,, yaş 27 ve ben öyle ağzı aladaleverici ve yalancı düzenbaz bir genç değilim öbürleri gibi parayı kızlara yedirip milleten borç ta istemem , erkeğin evladı yüzüme bakmaz, hiç uğramaz parası bitince yanıma gelir ,borç ister tabi bende vermem , beyini algılayanlar yazsın

yalancı düzenbazların mı sevgilis oluyor ??

Kusura bakma değil 27 100 yaşına gelsen senin sevgilin olmaz .. sevgili = para yedirmekte degildir.. sen önce fikrini degiştir ön yargılardan kurtar ondan sonra kız arkadaş bulabilirsin .. Önüne gelen her kıza para yedirmek gözüyle bakarsan eğer böyle olur

Evet artık değişti. Erkekler kızların parasını yiyor. Kızlar da mal gibi yediriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Elendil03

kız arkadaşının olmaması ayıp değildir tabikide ama insanların hayatlarını beraber geçirecek insanları tanımasında önemli bir rolu vardır fakat yeri geldiğinde onun için parada harcarsın yeri geldiğinde paranın olmadığınıda söyleyebilirsin seni seven zaten gitmaz parana bakan olursada ondan zaten hayır gelmez

sen beni anlamışsın ben para harcamam demiyorum zaten , her halde benim semtte sorun var kulağıma küpe takıp ağzıma her gelen yalanı uydurursam olur bir tane herhalde boşver salla gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAMPAG£

ya oyun oynarken msnde titreşim yolluyor deli oluyorum engelleyincede anlıyo nasıl anlıyosa facemide silmiş dır dır dır msn mesaj sesinden bıktım

Msn açma o zaman yada ç.dışı yap.Laf olsun torba dolsun
  • Doğru insanı bulmak için önce yanlış kişiler ile tanışmak lazım.
  • bazen kız bulmak ıcın o dedıklerınden olmak gerekıyo ben anladım senın dedıgını kızlarda oylelerınden hoslanıyor zaten ama abı snın yas baya gıtmıs evlenmek ıcın erken sayılabılır belkı ama yavastan kovalamaya bak abı hayırlısı olsun.
  • asıl kız arkadaşı olmak ayıp bişi. erkek adamın erkek sevgilisi olur.
  • Bir tabir vardır , "No Manita No Dırdır Only Şamata Only dırdır" ne kadar doğrudur, yalnızlıkta bir yere kadar arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

asıl kız arkadaşı olmak ayıp bişi. erkek adamın erkek sevgilisi olur.

tamam.
  • İyide niye herkesi her kızı her adamı genelliyorsun ki. Yani "birileri kızları kandırdı, kızlar bunu bildiği halde bundan hoşlandı", "bana ters" diyorsan; bu söylediklerin çoğu insana ters. Sende düzgün yolla düzgün bir kız bul hocam. Bak yaş 27 olmuş, kız arkadaşın olmaması ayıp değilde dönem dönem normal insanların ilişkileri olur hani.
  • ben nasıl olsa kullanmayacam diye penismi aldırmaya karar verdiğimde herkes bana i.ne dedi,o yüzden bu durumda utanacak birşey yok
  • turk kiziyla evlenip damatlik giyip gerdege girecegime kefen giyer mezara girerim daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Bir tabir vardır , "No Manita No Dırdır Only Şamata Only dırdır" ne kadar doğrudur, yalnızlıkta bir yere kadar arkadaşım.

evet özellikle dışarda öpüşen el ele tutuşan görünce insanın zoruna gidiyor yavaş yavaş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.