Şimdi Ara

Kız Arkadaşımın Beyninde Kitle Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 11 aydır birlikte oldum kız arkadasım var 1 haftadır aramız çok kötü benden kaynaklanıyor. daha önce 3 kere ayrılmak istedim o beni bırakmadı yine ayrılmayı düşünüyordum bu sefer kesin ayrılcaktım ama bu sabah doktora gitti beyninde kitle varmış ilaç tedavisiyle durdurmaya çalışılcakmıs olmaz ise ameliyat olcakmış.Kıza karşı hiçbirşey hissetmiyorum artık :S. Ne yapmam lazım bana yardımcı olun :(

• Hiçbirşey hissetmezsen bile 11aylık bir birlikteliğin hatrına en azından yalandanda olsa bu süreci atlatana kadar yanında olmalısın diye düşünüyorumHem Bu Tür Hastalıklarda Moral ve Psikoloji çok önemli.

2 Hasta yada değil 2 insan birbirini sevmiyorsa o iş yürümez Yalandan ötesi insanı daha çok bezdirir..

3 Hasta diyelim sende üzüldün yanında olmak istedin sence bu dahamı iyi yoksa kötümü seni sevmeyen birinin seni sevmiş gibi yapıp yalan söylemesi tabi birde kız buna inanacak daha çok ümit vs vs.

4 İyileşti gene hasta olmayacaığını nerden bilebilirsin

5 Her hasta oldugunda yanındamı olacaksın?

6 tam ayrılık zamanı kötü olmuş insanı denkleme sokuyor Birde senin yazdığın ameliyat olacakmış artık hiçbirşey hissetmiyorum cümleside ek oluyor..

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

1 Hasta olduğu geröek mi rapor vs. Şimdi ilişkinizi bilemem ama var öyle bayanlar hastayım vs bırakma gibisine.

2 Hasta yada değil 2 insan birbirini sevmiyorsa o iş yürümez Yalandan ötesi insanı daha çok bezdirir..

3 Hasta diyelim sende üzüldün yanında olmak istedin sence bu dahamı iyi yoksa kötümü seni sevmeyen birinin seni sevmiş gibi yapıp yalan söylemesi tabi birde kız buna inanacak daha çok ümit vs vs.

6 tam ayrılık zamanı kötü olmuş insanı denkleme sokuyor Birde senin yazdığın ameliyat olacakmış artık hiçbirşey hissetmiyorum cümleside ek oluyor..

Karşı Tarafıda düşünmek Gerek Eğer gerçekten ameliyat oluyosa ve belkide annesinden babasından sevdiği kişi yanında değilse nasıl bir hayal kırıklığı yaşar tahmin edebiliyormusun?
    Ayrıca sevmese bile bence yararı olacaksa bu bi insanlık görevidir kaybedecek çok bişeyi yok..

• Hiç birşey hissetmiyorsan ayrıl gitsin, yalan dolan ile iş olmaz olsada düzgün olmaz. Aşk başka şey acımak başka şey kendini üzersin o kadar beraberinde bayan arkadaşınıda üzmeye başlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaramiR

quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

1 Hasta olduğu geröek mi rapor vs. Şimdi ilişkinizi bilemem ama var öyle bayanlar hastayım vs bırakma gibisine.

Karşı Tarafıda düşünmek Gerek Eğer gerçekten ameliyat oluyosa ve belkide annesinden babasından sevdiği kişi yanında değilse nasıl bir hayal kırıklığı yaşar tahmin edebiliyormusun?
    Ayrıca sevmese bile bence yararı olacaksa bu bi insanlık görevidir kaybedecek çok bişeyi yok..

Eğer hasta değil ve ayrılmaman için böyle bir yalan uyduruyorsa insaniyeti ozaman düşünmek lazım asıl.Günahını almak istemem ama bu tip olaylarda kızlar çok saçma sapan işler yapmaya kalkışıyorlar.Benimde ayrılmak istediğim kız arkadaşım saçma sapan konuşmuştu hatta yarın haberlere bak intihar edicem falan demişti bende sallamadım pek az çok tanıdığım için 10 dakika sonra amaan gidene baybay gelene hay hay diye mesaj attı kendini teselli ediyor aklı sıra

• sen önce bi hastalıktan emin ol da abartmış olabilir

bang! bang!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düşene bir tekmede..
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.