Şimdi Ara

Kültür Dershanesine giden arkadaşlar bakabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS_LYS için Sefaköy şubeye yazılmayı düşünüyorum. Nasıldır iyimidir bi bilgisi olan varmı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kültür Dershanesi Hakkında Bilgiler

Kültür Dershanesi, Türkiye'de faaliyet gösteren özel bir eğitim kurumudur. Liseye geçiş sınavları ve üniversiteye giriş sınavlarına hazırlık kursları sunmaktadır.

Kültür Dershanesi Fetöcü Mü?

Kültür Dershanesi'nin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı olup olmadığı tartışmalı bir konudur. Dershane, FETÖ ile ilişkili olmakla suçlanmış ancak bu iddialar hiçbir zaman kanıtlanmamıştır.

Kültür Dershanesi Hangi Cemaatin?

Kültür Dershanesi'nin herhangi bir dini cemaatle resmi bir bağlantısı yoktur. Ancak bazı eski öğrenciler ve çalışanlar, dershane yönetimi içinde muhafazakar veya muhafazakar dini görüşlere sahip kişilerin bulunduğunu öne sürmüşlerdir.

Kültür Dershanesi Hakkında Yorumlar

Kültür Dershanesi hakkında çevrimiçi olarak çok sayıda yorum bulunmaktadır. Öğrenci yorumları genellikle dershanedeki öğretmenlerin kalitesini, çalışma ortamını ve sınav sonuçlarını övmektedir. Ancak bazı yorumlar, dershanenin yüksek fiyatlarından, kalabalık sınıflardan ve rekabetçi ortamından şikayet etmektedir.

Kültür Dershanesi Fetöcü mü?

Kültür Dershanesi'nin FETÖ ile bağlantılı olup olmadığı sorusu kesin olarak cevaplanmamıştır. Dershane bu iddiaları reddetmiş ancak herhangi bir resmi soruşturma da başlatılmamıştır.

Kültür Dershanesi Yorumları

Kültür Dershanesi hakkında çevrimiçi olarak bulunabilecek çok sayıda yorum vardır. Bu yorumlar, dershanedeki deneyimleri hakkında öğrenciler ve eski öğrenciler tarafından yazılmıştır. Yorumlar genel olarak olumludur, ancak bazı olumsuz yorumlar da bulunmaktadır.

Kültür Kurs

Kültür Dershanesi, lise ve üniversite sınavlarına hazırlık kurslarının yanı sıra çeşitli kültür kursları da sunmaktadır. Bu kurslar arasında yabancı dil kursları, sanat kursları ve kişisel gelişim kursları yer almaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • cemaatçilerin dersanesi ne bekleyebilirsinki
  • hayatının hatasını yapma deriz.
  • Cevaplar için teşekkürler. Tekrar düşünmek lazım bu işi.
  • Bu Cemaatçi lafını edenlerin çoğu Fem'e gitmiyorsa namerdim. Yok öyle bir şey Kültürle Cemaatin ne alakası varmış şimdi? +İzmit Kültür gayet iyi iş çıkarıyor çoğu dersane eline su dökemez.
  • 1. mesaja ithafen:

evet sahipleri cemaatçidir.ancak ne öğrencileri kız-erkek diye ayırırlar,ne de öğretmenleri.bayan öğretmenlerin türbanlı olması gibi bir şart yok.anafen ve fem'deki gibi "ders çalıştıracağız" ayağına çocukları kendine çekip beynini yıkayan,seni din baskısına alan "abi-abla" kavramı yok.yani dershane üzerinde hiçbir cemaat gücü ve baskısı yok,sadece sahipleri cemaat o kadar,onlar da kendine cemaat diyelim

2. mesaja ithafen:

valla bu iyi mi kötü mü kişiye kalmış tercih.ben 10. sınıfım,ilk dönemden beri gidiyorum.10. sınıflar pek rağbet göstermez,o yüzden sınıf 8 kişi ancak sınıfta 1 kişi dışında herkes seviyemin altında(o da okuldan çok yakın arkadaşım zaten),üstüne konularda okulda daha ilerideyiz(bu dershaneyle alakalı değil,bizim okul çok hızlı işler) o yüzden ben hafta sonu gitmenin yararsız olduğuna karar verdim.test çözüyorum hafta sonları,hafta içi de konu tekrarlarımı yapıp keyfime bakıyorum.haftada 3 tane etüt alma hakkın oluyor(istisnai durumlar haricinde aynı hafta 1 dersten 2 etüt alamazsın) ben o etütlerde yapamadığım soruları soruyorum.üstüne kartal dışında(istanbul için konuşuyorum) şubeleri pek kalabalık değil,etütleri de vaktinde gidersen rahat kaparsın(vaktinde gitmek:pazar sabahı 10.00 gibi etütler açılmış olur,dershanedeki sekreterlerden alıyorsun etüdü,o saatlerde sekreterin yanında olmaya çalışacaksın yani)

uzun lafın kısası,kullanmasını bilene güzel bir dershane diye düşünüyorum.

edit:neytiri,dershane süleyman cemaatinin.ancak dediğim gibi,bir cemaat baskısı yok dershanede.isterlerse bayan öğretmenler ve bayan öğrenciler türban takabiliyor o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 16 Ocak 2011; 18:51:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Bu Cemaatçi lafını edenlerin çoğu Fem'e gitmiyorsa namerdim. Yok öyle bir şey Kültürle Cemaatin ne alakası varmış şimdi? +İzmit Kültür gayet iyi iş çıkarıyor çoğu dersane eline su dökemez.

hayır feme gitmiyorum oldu mu
  • İzmitte Dersanelerin nerdeyse hepsine Türbanla gidiliyor zaten? Kültür tabiri caizse en açık dersanelerden

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Bu Cemaatçi lafını edenlerin çoğu Fem'e gitmiyorsa namerdim. Yok öyle bir şey Kültürle Cemaatin ne alakası varmış şimdi? +İzmit Kültür gayet iyi iş çıkarıyor çoğu dersane eline su dökemez.

Anafen mi ?

• Tavsiye olarak söyleyeyim izmit ygs lys kültür iyidir.Matematikçileri ayrıdır bide
  • quote:

İzmitte Dersanelerin nerdeyse hepsine Türbanla gidiliyor zaten? Kültür tabiri caizse en açık dersanelerden

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Anafen mi ?

hayır seviye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.