Şimdi Ara

kız arkadaşımı korurken dayak yedim çok utanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar olay bu gün gerçekleşti, kız arkadaşımla yeni yeni birbirimize alışıyorduk bu gün onu alıp gezicektik adalara gidip bisiklet sürücektik falan sabah kız arkadaşımı aldım giderken sıcaktan bunalmıştı ona su aldım içerken iki tane iri yarı adam geldi, oruç oruç ne suyla dolaşılırmı falan sataştılar bende arkadaşım kötü oldu zaten burda kimse görmüyo falan dedim, adamlar birden üstüme geldi falan bende sert çıktım mecburen o sırada bi baktım biri kız arkadaşımın elindeki şişeye vurup düşmesine neden oldu. Sinirlendim adama saldırdım ama bişey yapamadım suratıma yumruk yedim düştüm sonra arkamdan diğeri tekme attı bi an ölücem sandım çok kötü omurgam parçalanmış gibi oldu o sırada baya kişi etrafımıza toplanmış ama kimse bişey yapmıyodu adamlar kızı kolundan tuttu hırpalıyolar bir daha kalkdım yeter ulan diye üstlerine koştum adam sakallı hayvan gibi bişeydi bi an belinden çakı çıkardığını gördüm ama çoktan atılmıştım koluma gelmiş bunu sonradan fark ettik, ben bir daha dövüldükten sonra etrafımızdakilerden sonunda insaflı bi adam çıktı adama yumruk attı yerde tekmelemeye başladı çocuklara yaptığına bak diye sonra yere düşen adamın ağzından ahtapot kolu çıktı bizi koruyan adamı yedi, sonra volverin pençeleride ortaya çıkınca ben adamın bi zebani olduğunu fark ettim, ama çok geçti kız arkadaşımın kafasını yediler bende kalabalığın içine kaçtım şuan bi yandan ağlıyor bi yandan yazıyorum LANET OLSUN BU HAYATA!!!

• Zebani de güzelmiş
  • sona doğru batırmasaydın iyi gidiyordu
  • csb
  • Okumayin zebani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnemployedMan -- 17 Temmuz 2013; 4:08:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamın ağzının içinden ahtapot 'kolu' çıkmasaydı devamına gülmezdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız benden kaçıyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lan niye bozdun sona doğru çokta güzel csb olmuştu
  • Okumadım

Oldugu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luken Drew -- 17 Temmuz 2013; 4:20:20 >
  • Okumadım
  • Sonda bozmuyaydin iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.