Şimdi Ara

Kız benden kaçıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
14.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konudışına açtım ama saçma cevaplar geldi.

İlk önceleri ilgi gösteriyor gibiydi.

Çıktığımız falan yok.İlk zamanlar yüz verdiğini düşünüyordum ama son birkaç gündür benden uzaklaşmaya çalışıyor.
    Saçma hareketler yapıyor Gereksiz yere atarlanıyor. Daha yakın olmaya çalışsam uzak duruyor.
    Ben de biraz kızgın davrandım."Derdin ne senin, bana söylemek istediğin bir şey mi var?" dedi.Yoo dedim geçiştirdim .. Ne yapmaya çalışıyor??

İstemiyorsa peşini bırakmam en doğrusu galiba.
    Ondan hoşlandığımı tahmin ediyor hatta biliyor. Yüzüne hoşlandığımı söylememe gerek yok bu saatten sonra değil mi?

BENİM ASIL KAFAMI KARIŞTIRAN : " SÖYLEMEK İSTEDİĞİN BİR ŞEY Mİ VAR" DEMESİ.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 16 Şubat 2013; 19:07:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ego booster kezban detected.
    Tel:Nokia 3310 - GSM 900-1800/GPRS/84X84 Grayscale LCD/Vibration/Monotone/Calculator/Calender PC:Celeron 300 MMX / 32MB Synchronous Dynamic RAM/1048576KB Quantum HDD/1MB Onboard Intel Super VGA 24Bit Colour/14" Vestel Crt 220v60hz Plug & Play Energy Star (R)/Connexant 14400 Full Dublex Modem with Audio in-out jacks
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokX2

Ego booster kezban detected.

zaten şu an içimde biraz nefret var.
    Eskisi gibi sevmiyorum. Bırakayım mı peşini?

• Paran var mı? Karizmatik yakışıklı mısın? Ağzın laf yapıyor mu? Dostum, kusura bakma, bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa şansın da yok denecek kadar az. Egosunu tatmin ediyor belli, kendinden fazla ödün verme. Kaçan kovalanrımış, sieeee... Ne kaç, ne kovala, manyak et salak kızı. Oyuncak olmayın şu salak kızlara.
    Tel:Nokia 3310 - GSM 900-1800/GPRS/84X84 Grayscale LCD/Vibration/Monotone/Calculator/Calender PC:Celeron 300 MMX / 32MB Synchronous Dynamic RAM/1048576KB Quantum HDD/1MB Onboard Intel Super VGA 24Bit Colour/14" Vestel Crt 220v60hz Plug & Play Energy Star (R)/Connexant 14400 Full Dublex Modem with Audio in-out jacks
  • Belki de senden hoşlanıyordur, seninde hoşlandığını anlıyordur ama sen açılmadığın içinde sinirli olabilir. Biraz da böyle düşün.

Orijinalden alıntı: yokX2

Paran var mı? Karizmatik yakışıklı mısın? Ağzın laf yapıyor mu? Dostum, kusura bakma, bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa şansın da yok denecek kadar az. Egosunu tatmin ediyor belli, kendinden fazla ödün verme. Kaçan kovalanrımış, sieeee... Ne kaç, ne kovala, manyak et salak kızı. Oyuncak olmayın şu salak kızlara.

Param fazla yok. Tipim idare eder.
    Kız mal olunca nasıl laf yapacağımı bilmiyorum.
    Saçma şeylere gülüyor. Ben saçmalayamam. Fazla havalı, artiz (sevmediğim bir deyişle "cool") değilim.İyi bir vücudum var.Biraz "babyface"im. Sevimli bile sayılabilirim

Cıvık biri değilim.Gülmediğim zamanlar korkunç olduğumu söylüyorlar.Çok çabuk dalıp gidiyorum.Sradan bir günde hüzün geliyor ve mutlu olamıyorum.

Gülersem çok tatlıyım
    --------------------------------
    Kızlarla konuşurken nereden konu açacağımı bilemiyorum. Şu anda konu bulsam da O konuşmaz.
    -------------
    En yakın arkadaşlarıma ilgi gösteriyor. Belki de kıskandırmak için yapıyordur.Ama hep o ters davranacak değil ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: revelations34

Belki de senden hoşlanıyordur, seninde hoşlandığını anlıyordur ama sen açılmadığın içinde sinirli olabilir. Biraz da böyle düşün.

Sevdiğimi biliyor. Sadece sevdiğimi söylememi bekliyorsa bu kadar atarlanmamalı.

Ya sevdiğimi söylediğimde egosunu biraz daha tatmin edip havalanırsa?
    Peşimi bıraksın diye ters davranıyor olabilir mi?

kız arkadaşım çok salak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

quote:

Belki de senden hoşlanıyordur, seninde hoşlandığını anlıyordur ama sen açılmadığın içinde sinirli olabilir. Biraz da böyle düşün.

Sevdiğimi biliyor. Sadece sevdiğimi söylememi bekliyorsa bu kadar atarlanmamalı.

Bana sorarsan, sevdiğini söyle zaten sevdiğini de biliyor. Orada sana demiş zaten "bana bir şey mi demek istiyorsun?" diye. Bu soruyu "artık söyle!" demek içinde sormuş olabilir. Şansını dene derim. Baktın havalanıyor sende lafını esirgeme ve artık sevmediğini de belli et. Havası söner zaten. Yani uzun lafın kısası şansını dene.

• quote:

quote:

quote:

Bana sorarsan, sevdiğini söyle zaten sevdiğini de biliyor. Orada sana demiş zaten "bana bir şey mi demek istiyorsun?" diye. Bu soruyu "artık söyle!" demek içinde sormuş olabilir. Şansını dene derim. Baktın havalanıyor sende lafını esirgeme ve artık sevmediğini de belli et. Havası söner zaten. Yani uzun lafın kısası şansını dene.

doğrusunu söylemek gerekirse reddedilmekten hatta bunun yayılmasından korkuyorum

1,5 aydır hoşlanıyorum . 1,5 ay yeterli mi? bu 1,5 ayın iki-üç haftası ayrı geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 15 Şubat 2013; 22:13:37 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

doğrusunu söylemek gerekirse reddedilmekten hatta bunun yayılmasından korkuyorum

1,5 aydır hoşlanıyorum . 1,5 ay yeterli mi? bu 1,5 ayın iki-üç haftası ayrı geçti

Pek fazla değil ama yayılsa da yayılsın dostum. Bunda utanılacak bir şey yok, emin ol. Sen yine de 1,5 ay beklemişsin. Sen bana güven, şansını dene. Ama öyle küt diye söyleme. Biraz hoşlanacağı şekilde söyle.

• Abi bu kizlara niye kiz demisler ki ? Bunlar bildigin soru isareti..

• Bak benden sana altın bi abi tavsiyesi.O kızla tüm muhabbetini kes.O kızda zamanında senden hoşlanmış belki ondan yakın davranmış ama şuan senden soğumuş.neden soğumuş dersen bu dangalak kızları anlamak zordur, ilgi gösterirsin soğurlar, ilgi göstermezsin soğurlar, bi ayar tutturmak gerek bu konuda.ama başka şeydende soğumuş olabilir ama sen kızdan uzak dur %100 reddedicek seni %99 demiyorum bak %100

Orijinalden alıntı: Infidel_

Bak benden sana altın bi abi tavsiyesi.O kızla tüm muhabbetini kes.O kızda zamanında senden hoşlanmış belki ondan yakın davranmış ama şuan senden soğumuş.neden soğumuş dersen bu dangalak kızları anlamak zordur, ilgi gösterirsin soğurlar, ilgi göstermezsin soğurlar, bi ayar tutturmak gerek bu konuda.ama başka şeydende soğumuş olabilir ama sen kızdan uzak dur %100 reddedicek seni %99 demiyorum bak %100

"bana bir şey mi demek istiyorsun?" derken ezmeye mi çalıştı?

Orijinalden alıntı: Headshot06

Abi bu kizlara niye kiz demisler ki ? Bunlar bildigin soru isareti..

doğru

Orijinalden alıntı: Cool Storm

Tabi kaçar.

ne yapmışım ki?

İnanmıyorsan dene gör.
    Değişimi Çağır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.