Şimdi Ara

Pide almaya çıkmıştım, insanları görünce içim acıdı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pide alacaktım, malum ramazan ayındayız, pide çok sevilir bizim ailede. Genelde pidemi bildiğim bir fırından alırım, bildiğim fırınların pideleri gerçekten güzel olurdu çünkü.

Neyse, pide almak için sıraya girmiştim. Sıra çoktu her zamanki gibi maalesef, çünkü buranın pidesi baya seviliyordu, alıcısı çoktu. Sıra çok olduğu için canınız sıkılır genelde. Benim de canım sıkılmıştı, ama önümdeki amca benimle muhabbet etmek istemiş olacak ki; "Oğlum, bir bakar mısın?" diye seslendi. Ben de; "Buyur amcacığım" diye giriş yaptım.

Amca, bana bir bankanın bankamatiğinin yerini sormuştu. Sonrasında ise buraya misafir olarak geldiğini, senelik olarak gurbette yaşayan oğlunu görmek için, hem de azıcık kafa dinlemek için geldiğini söylemişti. Zaman ilerledikçe aramızdaki muhabbet koyulaşmış, pide sırası ise tabiri caizse neredeyse erimişti. Bize 2-3 sıra kala fırının penceresinin kapanma sesini duydum. Oraya doğru bakmak istediğimde, asabi bir abinin "Ne bu kardeşim, sırayı görmüyor musunuz, hazırlıklı değil misiniz, şu vakit pide mi bitirilir?" diye fırının penceresine doğru bağırdığını gördüm. Abi, cevap alamayınca fırının penceresine tıklamaya başladı. Bir süre sonra sanırım fırıncılar da sinirlenmiş, o sıcakta oruç oruç çalışmanın verdiği sinirle fırının penceresini açıp "Biraz bekleyemiyor musun birader, çok yoruluyoruz, pideler çıkıyor işte ne sabırsızlanıyorsun?" diye bir hışımla cevap verdi asabi abiye. Abi ise, sanki 5 yaşındaki bir çocuğun anlamazlığı tavrını takınıp "Bana ne kardeşim, yoruluyorsunuz diye beni, bizi bekletmek zorunda mısınız?" diye çıkışması bardağı taşıran son damla oldu.

Fırıncı, artık sinirlerine hakim olamayıp "Bekle sen birader, pideleri çıkartıyoruz" dedi ve fırının penceresini sertçe kapattı. İki dakika sonra geldiğinde ise, ne olduğunu anlamadan asabi abinin bayıldığını gördüm. Fırıncı, artık kendini tutamamış olacak ki, fırının penceresini açıp, bir tane Çin ejderhası çıkarmış, ejderha osurunca da asabi abi kokuya dayanamayıp bayılmış.

Anlayamıyorum, neden insanlar bu kadar sinirli olur? Empati yapılmazsa, herkes kendi bildiğinin dikine giderse daha ne kadar kavga çıkar, kim bilir. Madem kendilerini düşünmediler, pide sırası bekleyen bizleri de bunaltıp, iftar hengamesinde bizleri başka fırın bulmaya zorladılar? Ama kaybeden sonuçta kendileri oldu.

Sonrası ise normal olaylar, muhabbet ettiğimiz amca ile muhabbetimizi devam ettirerek başka bir fırına yürüdük, sonra da birbirimize iyi temennilerde bulunup evlerimize dağıldık.

• "bir tane Çin ejderhası çıkarmış, ejderha osurunca da asabi abi kokuya dayanamayıp bayılmış."

özet: okumayın
  • OKUMAYIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OKUMAYIN

ama hakkını vermem lazım güldüm çok
  • Uyucam bea okumam ben.
  • Bloğu hakediyosun sen ha zebaniden sonra çin ejderhasi ne illa

• quote:

bir tane Çin ejderhası çıkarmış, ejderha osurunca da asabi abi kokuya dayanamayıp bayılmış.

OKUMAYIN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çin ejderhası

• okumayın. ortasında ejderha falan osuruyor. ciddi başlayıp batıranlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonhanımNaber

quote:

bir tane Çin ejderhası çıkarmış, ejderha osurunca da asabi abi kokuya dayanamayıp bayılmış.

OKUMAYIN
    Hikaye kültürü yetişmiyor lan ülkede!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirciler

OKUMAYIN
    Yaşlı amcayla fantezilerini de kataydın iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snoop_Lion

Bloğu hakediyosun sen ha zebaniden sonra çin ejderhasi ne illa

smoke weed devam mı snoopçum
  • quote:

Orijinalden alıntı: saf köylü

quote:

4Ever. Dr. Dre ortaliktan kayboldu solo takılıyorum artık

• quote:

quote:

quote:

iyi iyi allah artırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Wiz_Khalifa

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bu kadar kasmana gerek yoktu, zebani ctrl+f protection v1.0 kullan, gerçi mobil olanlara sökmüyor

mesela: adam
    ymiş.

burası aramada çıkmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ReQueM_87

Bu kadar kasmana gerek yoktu, zebani ctrl+f protection v1.0 kullan, gerçi mobil olanlara sökmüyor

ymiş.

burası aramada çıkmaz

zebani kullanmayı sevmiyorum hocam, eskiden klasik DH replikleri ile (kafasına kürek, boynuna pilot kalem) ile yazardım, baktım yeni metada illa bir yaratık çıkacak, ilk kez böyle yazmayı denedim

• quote:

Orijinalden alıntı: mSilver

ymiş.

burası aramada çıkmaz

Alıntıları Göster
    Okudum, pişmanım.

• quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Okudum, pişmanım.

sen de mi brütüs
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ReQueM_87

ymiş.

burası aramada çıkmaz

zebani kullanmayı sevmiyorum hocam, eskiden klasik DH replikleri ile (kafasına kürek, boynuna pilot kalem) ile yazardım, baktım yeni metada illa bir yaratık çıkacak, ilk kez böyle yazmayı denedim

Alıntıları Göster
    Osuruğa değilde Çin ejderhasına güldüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: MacroIceTR

Osuruğa değilde Çin ejderhasına güldüm.

Alıntıları Göster
    la bizde bişi var zandık eğer ergenmiş...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.