Şimdi Ara

Kız Arkadaşımı Annesinden nasıl vazgeçiririm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biz evlilik düşünüyoruz yalnız annesine çok bağlı onu annesinden vazgeçirmeliyim bunu nasıl yapabilirim. annesi yüzünden beni çok sinir ediyor üzüyor.

• evlendiğiniz zaman uzak bir yere taşının böylece kurtulmuş olursun. bu arada kız sürekli annesinin tarafındaysa sürekli onun laflarına göre hareket ediyorsa seni dikkate almıyorsa al karşına ciddi ciddi konuş. devam ederse o kızdan hayır gelmez başkasını bul.
  • Oyyy annesinin lafından çıkmayan kızdan da erkekten de korkcaksın, çok sinir bozucu 2 değil de 3 kişi evlenmiş gibi.

Valla uzak yere de taşınsanız telefonla kızı fiştekleyebilir anası sana karşı :D

Fakat kız annesine bağlı olsa da eğer özelinizi anlatan bir tip değilse sorun olmaz herhalde.
  • ya annen ya ben demelisin.. onceliklerini sana gore ayarlamasi lazim.. annesine gore degil.. onceligin ben miyim diye sor.. ne cevap verecek merak ediyroum.. yanlis cevapsa tekmeyi bas..ayril yani..
  • Otur konuş. Öyle arkasından iş çevirme. Ben seni seviyorum seninle evlenmek istiyorum annenle değil de. Tabi ki onlardan vazgeçemeyiz ama hayatımızın sonuna kadar onlara bağlı kalamayız. Bizim de hayatımızı kurmamız lazım de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla kardeş nasıl konuşursun bilmiyorum da, sakın annesine cephe almış karşı tarafmış gibi konuşma. iyice annesini koruma psikolojisine girmesin
    evleriniz zaten kesinlikle uzak olsun. her kavgada annene gidip yetiştirmesin, her kavgada gidecek anne evi olmasın
    arkadaşmdan biliyorum her kavgada annesi kızı ateşliyor,araları düzelince kıymetini bil yuvan var diyor
    kötü niyetinden konuşmuyor tabii ki ama sinirli zamanında doğru yönlendirmez iyice aranız bozulmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yowzah

Oyyy annesinin lafından çıkmayan kızdan da erkekten de korkcaksın, çok sinir bozucu 2 değil de 3 kişi evlenmiş gibi.

Valla uzak yere de taşınsanız telefonla kızı fiştekleyebilir anası sana karşı :D

Fakat kız annesine bağlı olsa da eğer özelinizi anlatan bir tip değilse sorun olmaz herhalde.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum ya annesine karşı cephe almak zorundaydım artık bende bi yerde tepkimi belli etmeliyim. kuzu gibi bekleyemezdim sonra daha da tepeme çıkıcak anneside kızı ateşlicek nasılsa bişey demiyor diye. ben tavrımı koydum ortaya. seni alır giderim annen umrumda değil senle evlenicem annenle değil dedim. yani annesi hakkında ağır knouştuğum için kırıldı sinirlendi haliyle. ama bende dur demeliydim kuzu gibi içgüveysi damat olamam ya. bizimde bi ağırlığımız var yani.
  • Buona Fortuna B kullanıcısına yanıt
    Nasıl uzuyor ne yapıyor misal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Nasıl uzuyor ne yapıyor misal.

annesinin çok değerli olduğunu söyleyip duruyor.
    ee ben sevgilim için onca şey yaptım bir sürü fedakarlık yaptım. kalkmış bana annesnin değerinden bahsediyo. benim onda en değerli olduğumu sölüyo ama annesi konu olunca laf söletmiyor. hep onu savunuyor.
  • Buona Fortuna B kullanıcısına yanıt
    Senin için annen değersiz mi? Sen evlenince anneni unutup değerini yok mu sayacaksin. Anneler değerlidir bunu engelleyemezsin. Haa kız arkadaşın çok anneci dir onun sözünden çıkmaz ondan uzak yere gitmez o vakit düzgün konuşursun evlenince artık ikinizin bir elmanın yarısı olduğunuzu bu evin idaresinin ortak olduğunu ve evine sahip çıkmasını artık anne kucağında değil kendi evinde olduğunu anlatırsın. Uyarsa ne ala uymam annem de annem derse elveda dersin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.