Şimdi Ara

Kız arkadasimdan ayrıldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgilimden ayrıldım. Olay söyle gerceklesti. Oncelikle soylemem gerekir ki hayatımın en kötü yaz tatili. Annem rahatsızlandı ve apar topar hastaneye gittik. Ve maalesef ki annem kalp ameliyati olmak zorunda kaldı. Kız arkadasimda bana cevap vermiyodu o aralar o an başka bir kızla konuşuyodu ama bana cevap vermiyodu. Bende o anki stresten ayrildim ve çok pişman oldum. 1 hafta boyunca yalvardim. Annem ameliyata girdi ve ciddi bişey. O anki stresten sana patladim dedim, özür diledim, yalvardım, ne olur beni affet dedim.Beni affedicekmisin dedim. Mesaj geldi ve tatile gidiyorum 2 ay sonra donucem. Geldigimde görürsün dedi. Ben çok acı çekmeye başladım. Geceleri bile yatamiyorum. O acaba cidden beni affedermi arkadaşlar. 2 ay sonra görürsün dedigine göre umut var midir? Ve ben o 2 ayı nasıl geciricem. Nasıl zamanı çabuk gecirebilirim sizce? Bir şans ver dedim o da geldigimde gorursun dedi. Ne demek oluyor bu acil cevap verirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Annenin sağlığı yerinde mi şuan? Diğer konuyu boşver.

• Kendine geliyor yavaş yavaş annem. İnşallah tamamen düzelir bir an önce

• Seni takmamış kız, ayrılmışsın. Şimdi özür diliyorsun, kız hala takmıyor. Kızın gözünde fazla küçülmüşsün küçülmeye de devam ediyorsun dur artık.

• Dostum bence kızdan umudu kes seni takmıyor
  • Hocam asıl zaten o tarz zor durumlarda idare etmesi lazım sizi kız sizi takmıyorsa boş verin gitsin.
  • bu kadar eziklik olmaz . 2 ay sonra gorursun ne demek. Kiza lafi koy bitir isi yoksa kizin intikami aci olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 YILLIK SEVGİLİMDEN AYRILDIM..
    12 yıl önce açıldı
    Kız istemeye gidiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ona bu zor durumda seni yalnız bırakıp tatile (2aylık) gitmesi ve bu uzun zzaman boyunca seni yalnız bırakması ne kadar doğru söyle.
  • kızı falan boşver anneni düşün
  • boşver görme zaten affetse ne olucak annenden değerlimi lan aklını başına al cevap atmadıysan da şöyle at '' gerek kalmadı ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristran -- 20 Temmuz 2014; 5:11:58 >
  • Afedersinde karı gibi yalvarmayın.seni umursamıyor ve en zor anında destek olmuyor yanında olmuyor.annen ciddi bir rahatsızlık geçirmiş ama o yanında değil, üstüne "2 ay bıdı bıdı.." muhabbeti yapmış."çık hayatımdan bir daha yüzünü görmeyeyim" yazman gerekir..

• Hiç mi haysiyetiniz şerefiniz yok anlamıyorum ki köpeği oluyorsunuz şunların. Annen önemli bir ameliyat geçirmiş kurtulmuş sevinip şükredeceğine kız için kendini yiyorsun. Kızın da zerre umrunda değilsin. Sırf bitti diye demiyorum ayrıldıktan sonra bu kadar önemli bi sebep olmasına rağmen "tatile gidiyorum 2 ay bekle dönünce bakarız orda kimseyi bulamazsam mecburen senle takılcam" demesi herşeyi açıklıyor ama mantıklı düşünemiyorsun. Gurur diye birşey kalmamış sizde yemin ediyorum.

Şu aşamadan sonran e yapabilirim dersen yapılacak en mantıklı şey yukarıda arkadaşın da yazdığı gibi " Gerek kalmadı sana iyi tatiller" yaz bitir ilişkini kes. Ve ne yazarsa yazsın cevap verme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Hiç mi haysiyetiniz şerefiniz yok anlamıyorum ki köpeği oluyorsunuz şunların. Annen önemli bir ameliyat geçirmiş kurtulmuş sevinip şükredeceğine kız için kendini yiyorsun. Kızın da zerre umrunda değilsin. Sırf bitti diye demiyorum ayrıldıktan sonra bu kadar önemli bi sebep olmasına rağmen "tatile gidiyorum 2 ay bekle dönünce bakarız orda kimseyi bulamazsam mecburen senle takılcam" demesi herşeyi açıklıyor ama mantıklı düşünemiyorsun. Gurur diye birşey kalmamış sizde yemin ediyorum.

Şu aşamadan sonran e yapabilirim dersen yapılacak en mantıklı şey yukarıda arkadaşın da yazdığı gibi " Gerek kalmadı sana iyi tatiller" yaz bitir ilişkini kes. Ve ne yazarsa yazsın cevap verme.

Bu adamı kelime kelimesine dikkate al dostum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.