Kız arkadasımın Dogum gunu yaklasıyor...Fakat ne alıcagım konusunda hiç bir fikrim yok...İşin kötü yanı 2mizinde dogum gunlerı aynı hafta...onunki 3 gun once...onun alıcagı hedıyenın golgesınde kalmak istemiyorum...ne almalıyım karar veremiyorum...acıkcasi yardımınza ihtiycm wr...
quote:
Orjinalden alıntı: IMADI
Kız arkadasımın Dogum gunu yaklasıyor...Fakat ne alıcagım konusunda hiç bir fikrim yok...İşin kötü yanı 2mizinde dogum gunlerı aynı hafta...onunki 3 gun once...onun alıcagı hedıyenın golgesınde kalmak istemiyorum...ne almalıyım karar veremiyorum...acıkcasi yardımınza ihtiycm wr...
60 75 milyon arası mp4 ler var güzel şeyler ondan alabilirsin kız arkaaşının alacagına muhtemelen çok uzak bişey olacaktır
quote:
Orjinalden alıntı: reos
yanlış anlamazsa eğer şöyle birşey yap.. ayna al böyle taşlı filan.. sana senden daha güzel bir hediye bulamadım diye bi kağıdı aynanın üstüne yapışdır.. be sevgilime böyle yapmışdım ama
quote:
hmms mesela.. daha yapmadım yapabilirim.. 2. sene olmak üzere bunu duyunca yine ucuza getirmişsin filan diyenlar olcak ama fikire ne kadar para verirdim düşünemiyorum
2 tane siyah t-shirt alcam. ikisinede bir birine tamamlayan bir kalp olcak.. hediyeyi verirken o tshirtn birisi senin üstünde olcak. diyeri hediye gitcek.. aklıma geldikce yazarım daha
Alabilecegin maksimum fiyatı söyle ona göre yardımcı olabiliriz..Birde yazdığın bir şey kafam takıldı..Onun alacagının gölgesinde kalmak istemiyorum demişsin..Kusura bakma ama cok saçma düşünüyorsun hediyenin hiçbir zaman maddi önemi yoktur!Düşünüp alman bile yeter..Sevgilinin şunu okudugunu düşünsene bir..Bence sana hediye almaktan vazgeçerdi..
hacı psp slim, ipod touch ,yada fotografcılık seviyosa ucuz yollu nikon d40 digital slr makına, muzik seviyosa senhasisser cx 300 kulak içi kulaklık yada logitech x230 2+1 ses sıstemı olabılır...
Ben olsam Atı raedon 4870 hd alırdım ama değerini bilmezdi
Bununla ilgili bişe daha önce yazmıştım dur onu bulayıp yazayım.
Not:biri bana HD4870 alsa köpeği olurdum
İşte buldum
quote:
Kutu verdim biraz karıştırıldığı için hediyeler çıkartıldığı için fotograflar böyle ben sana tama olarak nsl yaptığımı da anlatayım.
En alta 3 çeşit çıkolata Etrafına şeker misbonlardan Biraz yapraklardan Sonra 1 parfüm ve 1 gümüş bileklik Sonra bunları kapatacak şekilde yaprak En üste de o bebekler filan çiçek bilemem ne Kapağın altına da güzel bir şiir yazıp yapıştırdım.
60-75 arasi...bu ayın sonuna elime bi 80 ytl daha gecer...ona gore yazarsanız iyi olur...T-short işi aklıma yattı aslında...
quote:
quote:
yanlış anlamazsa eğer şöyle birşey yap.. ayna al böyle taşlı filan.. sana senden daha güzel bir hediye bulamadım diye bi kağıdı aynanın üstüne yapışdır.. be sevgilime böyle yapmışdım ama
quote:
hmms mesela.. daha yapmadım yapabilirim.. 2. sene olmak üzere bunu duyunca yine ucuza getirmişsin filan diyenlar olcak ama fikire ne kadar para verirdim düşünemiyorum
2 tane siyah t-shirt alcam. ikisinede bir birine tamamlayan bir kalp olcak.. hediyeyi verirken o tshirtn birisi senin üstünde olcak. diyeri hediye gitcek.. aklıma geldikce yazarım daha
benim kız arkadaşımın doğum günüde yakınlarda ve o t-shirt işini bende sevdim kısa bir araştırmadan sonra Tish-O Da güzel bi tasarım buldum kendime she is my juliet kız arkadaşımada he is my romeo t-shirti alıp vericem bide etsy'den duvar kağıdı aldım onuda seveceğine eminim....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme