Şimdi Ara

Kız arkadaşım romantizmin içine etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün eve kız arkadaşımı çağırdım.Önce biraz film filan izledik,sarıldım biraz filmdeyken,ön sevişme gibi farzettim bunu.Sonra film bittikten sonra yatağa uzandık beraber biraz,sonra
    babamın zulalarından çıkarıp rakı ikram ettim,şaraba param yoktu.
    kız arkadaşım anlasa da belli etmedi,beni çok sever,ondan sonra kafa güzelleşmeye başlayınca,striptiz yapmaya başladım,
    Fakat son anda aklıma geldi ki,donumu değiştirmeyi unutmuştum,önü sapsarıydı.Işığı kapatmak aklıma geldi,yerine mum yakacaktım
    Işığı kapattım ve sonra mumu aramaya başladım mutfağa gidip
    kız arkadaşım yanıma geldi mumu ararken,öpüşmeye başladık,o sırada bende mumu bulmuştum,çakmağı çıkaracaktım fakat öylesine sarılmıştı ki cebime elim yetişmedi
    sonra ben çıkartırım aşkım dedi ve elini cebime soktu,ama delik olan cebime soktu,parasızlıktan diktirmeyi unutmuştum,sonra öbür cebime soktu nihayet aldı çakmağı ve mumu yaktı.Bir taraftan öpüşürken bir taraftan mumu yakıyorduk,ben hemencecik soyunmaya başladım ki kız arkadaşım rezilliği görmesin.Fakat o böyle yaptıkça acele etmememi söylüyordu,mumu yaktıktan sonra yaparız diyordu.Sonra mumu yaktı ve eline aldı,ben arkada o önde yatak odasına geçtik.

O tamamen çıplak bir halde yorganın altına girdi ve mumu da yanında bir yere koydu,beni elleriyle soymak istedi mum ışığı altında,ben ise yarı ellerimle koruyup,yarı seks pozisyonundaydım.Çaresizce elleriyle okşamaya başladı mum ışığı altında,sarılığı görmedi ilk başta,mum ışığının etkisi sandı herhalde.Sonra bu sarılığı nihayet farkedince gözleri büyümüş bir şekilde Aşkım bu ne dedi,bende hemen,çamaşır suyu değmiş aşkım önemli değil dedim.Ondan sonra yatışır gibi oldu.En azından etrafa koku yayılmamıştı,şanslıydım.Sonra yavaşca sıyırdı donumu.Aşkım ter kokuyosun bu ne filan dedi.Gerizekalı kız anlamamıştı ahaha,kurtulmuştum.Ama,yine de ses tonu ve ter kokumu aşağılaması hiç hoşuma gitmemişti.Sen buna ter kokusu mu diyorsun aşkım dedim yavaşca,evet aşkım başka ne olabilir ki dedim.Bende sinirle donumu çıkarıp yüzüne fırlatıp bunun çiş kokusu olduğunu söyledim.Bir sevgili bir sevgiliye ter kokuyorsun der mi?Ne biçim sevgilisin,dostun sen dedim kevaşe diye bağırdım.Sonra onu sütyeninden tutarak evin dışına,apartmanın dışına çıkarttım.Velev ki,bikinisi içeride kalmıştı.Bende onu alıp,koklayarak biçare halde yatağıma uzandım,ve geceyi geçirdim tek başıma.

• OKUMAYIN
  • OKUMAYIN ZEBANİ
  • hahahahah
  • OKUMAYIN
  • Ciddiyim okumayın beynine su çıkmış bunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir kızın "tatlısın" demesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okumadım, pişman değilim.
    TEŞEKKÜRLER DH KURTARICI TİM!
  • böyle konularda ilk yorumları okumak en iyisi
  • okumadım sağolun
  • Okumadım ama çok merak ediyorum
  • Duygularımı Mesut Çevik Anlatıyor.
  • bir Kezban bir mahmut

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son anda
  • kaçın beyler. okumayın.
  • okumadım mutluyum
  • Başarısız.

• Okudum ve o kadar pişmanım ki...

• ben okudum siz OKUMAYIN
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.