Şimdi Ara

kiz arkadasim hacker !:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
2
Favori
5.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ilk tanistigimizda bilmiyordum hatta 9 ay sonra bilisime olan meragini farkettim kiz overclock yapiyor visual basic kullaniyor fw upluyor surekli upgrade yapiyor ama oyun oynamiyor bir keresinde icy bridge vs FX diye bir makale okurken farkettim meger bir cevher varmis yanimda onun sistemi
    p67 ud4 - i52500k (4.4 ghz )-4 gb 1333 (oc li) gtx 460 1 gb fermi-600 w corsair -64 gb ssd markasini unuttum birde 1 tb wb harddiski var kiz benden iyi anliyor haa ne var bunda diyceksiniz bana koydu cunku ne zaman dh de gezsem felan kiza hep sen anlamazsin askim diyordum (fail) visual calismalari var ayrica biriyle ortak domaini var

yastayim DH ..

• Diz çök yalvar
  • ona çeşitli kodlar at
  • Elini op
  • Citi ile kapıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir yere değerlenir diye mesajımı bıraktım bulamıyorum burda mı beyler ?
  • estin kanka tüylerim diken diken oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oglum yurtdisinda nasi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Citi ile kapıştır.

kıza 10 basıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bY_aLp

ona çeşitli kodlar at

Dememi mi bekliyordun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 11 Ağustos 2011; 3:31:44 >

• Dikkat et. Yakın bir zamanda facebook hesabın uçmasın.
  • kız arkadaşını bana gönder hacker görsün
  • Kızı yan yatır belki bi faydası olur
  • buraya yazmakla hata ettin panpa kesin burdadır o senle çok dalga geçer okuyup
  • kıza yan yat ve işlemi tamamla..
  • kızın kasasını yan yatır.
  • yav beyler ayrica motor teknolojilerinden de iyi anliyor ve benden daha iyi araba suruyor (aslinda burda sorun bende) :/ beyler face hesabimi surekli kurcaliyor sifre fln degistir
    mek yemiyor key logger kurmus sanirim ayrica ne zaman gio ile gps acsam askim senin orda ne isin var diyor tovbe tovbe gps kullanamiyorum :@
  • Benimle tanistirsana ben de uzun süredir öyle bir kiz arıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

buraya yazmakla hata ettin panpa kesin burdadır o senle çok dalga geçer okuyup

simdiye ogrenmistir zaten sabah laptopu aciyorum tam kapayicam masaustunde askimmm diye bir klasor icinde mangal kenarinda cekindigimiz foto var tovbe tovbe bu kadar zeki oldugunu bilseydim ...:(
  • bu kızı elinden kacırma derim türünün nadir örneklerinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dido.

bu kızı elinden kacırma derim türünün nadir örneklerinden

Kesinlikle , eğer gerçek ise bulunmaz cevher
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.