X is yerinde calisan kiz var. Ben musteri rolunde oraya gunluk olarak gidip geliyorum. Az cok muhabbetimiz oldu fakat is yerinde ve is arkadaslarinin yaninda sohbeti ozele indirgeyemezsin. Senli benli veya farkli konular olamaz. Neyse neticeye gelirsek normal gundelik konusmalarda karsilik veriyor ve geri donus yapiyor. Diger calisanlar pek yapmiyor hatta yuzune bile bakmiyorlar. Kiz gozumun icine icine bakiyor kisa veya uzun sureli. Para alisverisinde parayi elime uzatiyor, masaya birakmiyor. Gelelim sorulara : 1) Bir kizin en kolay hoslanip hoslanmadigini nasil anlarsin ? 2) Bu tur durumlarda genele yayarsak ilk adimi kiz mi atar yoksa erkek mi ? 3) Bir not kagidina merhaba xxx instagram xxx yazip verirsem sanirim mesaji alir. Sizce dogru bir hamle olur mu ? Sosyal medyada bulamadim. Tecrubeli olanlarlar pamuk parmaklar klavyeye < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Is yerindeki kizla nasil tanisirsin ?

-
-
Flash tv de gerçek kesik programının böyle bir bölümü vardı bir adam da işyerindeki kızla nasıl konuşacağını düşünüp duruyordu izlemenizi tavsiye ederim hocam, ama malesef sonunda cinayet oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 1 aydır acilmadiysan sıkıntı.
Bence sen ya hayır derse diye korktuğun için açılmayı geciktiriyon.
Sorarasan sansini denemis olcan ama sormazsan sansini denemeden kaybetmis oluyosun.Geciktirdikce kaybediyosun -
Bu bir nevi dogrudur. Fakat yuzyuze nasil bir uslubla soracaksin ? Sihirli kelime nedir ?
Acikcasi birde su var guven meselesi ileriyi dusunmek. Devir bozuldu, insanlar bozuldu. Benimde buradaki cogunluk gibi maddi ve manevi problemlerim var. Is guc es para ve sosyal hayatimiz 4/4 luk olsa burada ne isimiz var ? Forumda cok goruyorum bosaniyorum ediyorum diye...
Flort ettiklerim oldu 1-2 defa fakat ileri gitmedim veya ilk adimi ben atmadim. Korkunun temelinde cok etken var. Dedikodu, reddedilme kompleksi, umdugun-umuldugun gibi cikmamasi, ne is yapiyon ? Cevap- issizim demek, sozlusu veya sevgilisinin olmasi en kotusu hayir dedi ya tekrar oraya gidip ayni rol modele devam etmek vurdumduymaz olmak... uzar gider iste. Ozguven eksikligi var. Tip.desen orta seker yuzune tukursen balgam seker cinsten degilim 92 dogumluyum
Bim vs değil de mi o iş yeri çok anımsattı da ? -
Hocam cok dusunmicen aklina gelenleri dökül, söyle gitsin. Sonrasına sonra bakarsın -
O kıza her gün kaç kişi yürüyordur bir bilsen...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 27 Aralık 2020; 17:26:34 > -
Youngcugum pek yuruyeceklerini sanmam agirbasli ciddi birisi ve gozluklu oyle asiri dikkat ceken biri degil.
Aslında bakışlarından bellidir. Kıza
direk sor bisey yapalım mı diye. -
Ciddiysen ve işin gücün yerindeyse bir aile büyüğünden (kadın olmalı) veya ortak tanıdıktan yardım alabilirsin.
En iyisi kendin yapman ama bazen olmuyor.
Muhabbeti, samimiyete varıp senli benli konuşmaya indiremeyeceğiniz sürece o iş yaş. O kız herkese gülümsüyor, herkese para uzatıyor. Gaza gelip yanlış iş yapmayın. Önce arkadaş olmak gerek. Arkadaş olamayacağınız insanla sevgili olamazsınız!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 28 Aralık 2020; 12:11:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X