Şimdi Ara

kiz arkadasim hacker !:( (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
2
Favori
5.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerden bulupta hortlatiyorsunuz arkadas :D
  • Virüs bulaştır.
  • bulduysanız bana getirin temizleyim :D
  • bana pasla kodlaşalım
  • benim çevremdeki kızlardan en çok bileni format atıyor o kadar
  • hacker olan kızlara hastayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Orijinalden alıntı: b437

quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

quote:

Orijinalden alıntı: bY_aLp

ona çeşitli kodlar at

Dememi mi bekliyordun

Bu ne læ, nasıl imza bu diyordum tam.

+1 güzel numaraydı..

+2 Güzelmiş diğerlerine uygulama vaktide gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru1ns -- 3 Aralık 2011; 23:51:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

buraya yazmakla hata ettin panpa kesin burdadır o senle çok dalga geçer okuyup

simdiye ogrenmistir zaten sabah laptopu aciyorum tam kapayicam masaustunde askimmm diye bir klasor icinde mangal kenarinda cekindigimiz foto var tovbe tovbe bu kadar zeki oldugunu bilseydim ...:(

ee zorno nasıl izliyorsun kardeş ?, izlediğini anlar
  • Herkesin içinde bi nerd kız sevgisi varmış resmen Valla benim sevgilim dubstep ve indie rock dinlesin, kitap okusun, film izlesin yeter.
  • Gız ne anlar la pc den,
  • Ya kız arkadaşın asosyalliğin diplerinde kurumuş kalmış ya da okuduğu bölümü bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Citi ile kapıştır.

öldür demedik
  • Öyle sevgilim olsa keşke lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

Ya kız arkadaşın asosyalliğin diplerinde kurumuş kalmış ya da okuduğu bölümü bilmiyorum

Asosyal oldugunu nerden biliyosun?????
    Her bu tur isle ugrasan kiz asosyol olsaydi ooof ooooooof
  • o kız virüs kapar bak sana söliyim..
  • İlginç ve komik bir durum
  • Banla onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

beyler ilk tanistigimizda bilmiyordum hatta 9 ay sonra bilisime olan meragini farkettim kiz overclock yapiyor visual basic kullaniyor fw upluyor surekli upgrade yapiyor ama oyun oynamiyor bir keresinde icy bridge vs FX diye bir makale okurken farkettim meger bir cevher varmis yanimda onun sistemi
    p67 ud4 - i52500k (4.4 ghz )-4 gb 1333 (oc li) gtx 460 1 gb fermi-600 w corsair -64 gb ssd markasini unuttum birde 1 tb wb harddiski var kiz benden iyi anliyor haa ne var bunda diyceksiniz bana koydu cunku ne zaman dh de gezsem felan kiza hep sen anlamazsin askim diyordum (fail) visual calismalari var ayrica biriyle ortak domaini var

yastayim DH ..

olum harbiden safsın androidte latitüd diye google maps'a ek bi program var ya ordan iki kişi eşleşince birbirinizi onun üstünden ekleyince biri diğerini onun üzerinden nerde oldugunu gorebiliyor ama tam ayarları ne kurcalamadım hiç nexus s te öyleydi
    overlock , virsual basic ,fw kurmak her billgisayrı olanın yapabılecegı ısler sistemine gelirsek küçük bir araştırma ve güncel bilgi ile kurulabilecek bi sistem +para tabikide oyun oynamaması normal anlamıyordur oyunlardan, java kodlamayı biliyor ve kodluyor bu işten para kazanıyor diyosan saygı duyarım

• Ona mutlu olması için küçük küçük siteler açabilirsin hacklesin sevinsin diye..
  •  kiz arkadasim hacker !:(
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.