Şimdi Ara

KIYAFETE AYLIK BÜTÇE AYIRAN VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela (adam mükemmel bir bulmuş kendine para kazanıyor ona laf etmiyorum yolu açık olsun) (isim vermeyeyim vazgeçtim) bir youtuberin aylık 500tl kıyafet gideri varmış ben 120tl ye pantolon alıyorum en az 1 yıl giymek zorunda kalıyorum çünkü 1 yıl içinde kolay kolay pantolon alamam 2 tişört alıyorum rahat 1 yıl giyiyorum yılda 2-3 kez kıyafet ya alırım ya almam insanlar aylık alıyor gerçekten şaşkınlık verici vir durum benim açımdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAHDİK -- 25 Haziran 2019; 18:0:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• E herkes öyle . Ben 1 yıl boyunca 1 pantolon ve 2 tişörtü değiştirip değiştirip giyen insan olduğunu sanmıyorum . Şuanda dolabımda +20 tshirt 6 7 tanede pantolon -jean vardır. Her sene eklenir . Eskiyen varsa onlarda atılır

Edit. Tshirtler 10 tl lik felan değil bu arada . Mudo, jj, bershka , pb , Zara , topman , mavi vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_fear -- 25 Haziran 2019; 18:4:28 >
  • Aslında düzen oturtulabilirse 3 4 pantolon alıp en az 2 sene giymek en iyisi.Aynı şekilde tişört-gömlek kaliteli ve adetli alınıp 2 sene giyilebilir.İlk etapta masraflı olsa da uzun vadede iyidir.
  • sadece siyah tshirt giyiyorum mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Bu mesaj silindi.
    üniversiteye her gün aynı polar ve üstüne ceket ile gitmiştim üstüne mi yapıştı falan diyorlardı da hepsi geldi geçti kim hatırlayacak şimdi.
  • jack_fear J kullanıcısına yanıt
    parayla hava yapma kardeş. herkes öyle değil

• hergün farklı giyinmek önemli . 15 küsür tisört 4 pantolon 3 şort 3 gömlek 3 ayakkabı yeterli bence. benim dolabımdada pek birşey yok . 3 gün oldumu yine başa sarıyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.900lira borç verecek var mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kıyafete para vermem yıllardır aynı şeyleri giyiyorum alırsam lcw gibi ucuz yerlere takılıyorum param olsa da olmasa da kıyafete takılan adamı çevremde tutmam
  • maddi durumum gayet iyi. tshirte 50 üstü gömleğe 100 üstü pantolona 150 üstü falan asla vermem. yılda max 3 alışveriş yaparım. giyimle şekil olunmuyor karrrdeşşş boş adamlar kabuğunu giydirmeye çalışır :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 500 lir kiyafet icin fazla degil.. ben bile o kadar ayiriyorum, aylik ortalama.
  • İndirimleri kovalamak önemli. Aylıktan ziyade indirim zamanlarında toplu alım yapıp onları giymek daha mantıklı bence. Ben çalışan bir öğrenci olarak öyle yapıyorum mesela. Kotlarım hep maviden. Mavide indirim oluyor 2 pantolon 150 tl, 2 pantolon 200 tl gibi. O zamanlarda aldığım 2 pantolonu 1 seneden fazla giyiyorum. İş yerinde giyince ister istemez yıpranıyor tabi hemen. Onun dışında tişört giymeyi pek sevmediğimden indirimli bulduğumda gömlek alıyorum. Yazlık veya kışlık farketmiyor, fiyatları genelde 40-60 arası oluyor. Kota 150, tişörte 40, gömleğe 80-90'dan fazla vermem. Ne kadar marka olursa olsun bana ederinden fazla gelirse eğer bir ürün, o ürünü satın almam kesinlikle. Arkadaşla gidiyoruz mesela avmye, zaraya girip 250 liraya pantolon deniyor alıyor. Çok param olsa yine de bu huyumu aşamam sanırım.

• Ben şehir dışına çıkarsam öyle yeni giysiler alıyorum ama ahım şahım paralarda vermem. Nike airmax ayakkabılarına takıntım var ama alamıyorum. Alırımda eşim boş şeyler diye aldırtmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 25 Haziran 2019; 19:9:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Puantum kullanıcısına yanıt
    Sanırım çoğunluk böyle hocam. +1

15 küsür tişört
    3-4 kot
    10 şort
    4 gömlek
    3-4 ayakkabı

Bu itemleri kombolayarak max 1 hafta hiç çamaşır yıkamadan dayanabiliyorum. Hatta 1 kot 1 hafta gidiyor bende (sadece hafta içi yani 5 gün haftasonu kot yok)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jack_fear J kullanıcısına yanıt
    Sınıftakiler her gün farklı bir elbise giyiyor. Ciddiyim. Ben 1 pantolonu 2 hafta giyiyorum.yikandiktan sonra rengi atiyor diye sık sık giyiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-078AFC984 -- 25 Haziran 2019; 19:32:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_fear

E herkes öyle . Ben 1 yıl boyunca 1 pantolon ve 2 tişörtü değiştirip değiştirip giyen insan olduğunu sanmıyorum . Şuanda dolabımda +20 tshirt 6 7 tanede pantolon -jean vardır. Her sene eklenir . Eskiyen varsa onlarda atılır

Edit. Tshirtler 10 tl lik felan değil bu arada . Mudo, jj, bershka , pb , Zara , topman , mavi vs.
    yazmayayım diyecektim ama gülmeden geçemeyeceğim, hippi gençlerin bayrak taşıyan mağazalarını edit kısmına öyle bir not düşmüşsün ki görende bir şey sanacak.

hadi kendine iyi bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

yazmayayım diyecektim ama gülmeden geçemeyeceğim, hippi gençlerin bayrak taşıyan mağazalarını edit kısmına öyle bir not düşmüşsün ki görende bir şey sanacak.

hadi kendine iyi bak

Alıntıları Göster
    Harbiden ya :D

• Başkalarının hayatlarına şaşkınlık duymak yerine kendi hayatın için olumlu bir şeyler yapmaya çalışsana , her foruma göz attığımda insanların harcadığı parayla ilgili haset ve şaşkınlık içeren konular görüyorum son zamanlarda.

• Bir kıyafet giyilemiyecek hale gelmedikten sonra her türlü giyerim. 3 sene önce 130 liraya adidas ayakkabı almıştım outletten hala sağlam ve hala giyiyorum. Bu gidişle bir 3 yıl daha giyerim.
  • Geçen defactodan 7 tane tişört/sweatshirt aldım. Artık ömrümün sonuna kadar giyerim diye düşünüyorum.
    7 tanesi 170 ₺ bu arada.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.