Şimdi Ara

KIYAFETE AYLIK BÜTÇE AYIRAN VAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşın babası her maaşı yattığında hepsini birden çeker önce bir takım elbise ölçüsü aldırır özel diktirir sonra kalan parayı harcar borçlarını öderdi. ilk iş en öncelikli olanı her zaman yeni bir takım elbise diktirmek, yıllarca her ay başında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

hergün farklı giyinmek önemli . 15 küsür tisört 4 pantolon 3 şort 3 gömlek 3 ayakkabı yeterli bence. benim dolabımdada pek birşey yok . 3 gün oldumu yine başa sarıyoruz
    Küsürat olan tişörtü merak ettim hocam.
  • 20 tane tişört 7 tane kot pantolon 1 tane kadife pantolon 3 tane kumaş pantolon 5 tane gömlek 5 tane mont 7 tane kazak 5 çift ayakkabı biraz kıyafet takıntısı var galiba bende😀 dedem den bulaştı banada,😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PALA GÖZLÜKLÜ -- 28 Haziran 2019; 19:38:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kıyafet dediğin insanla doğar ve insanla ölür

Her kıyafet grubunun envai çeşitini almak azıcık yırtılınca yenisini almak tarzı şeyler sektör bokudur
  • youtuberin kıyafet parası 500 tl mi hocam küçük çaptaki youtuberların olabilir de çok takipçisi olanların daha fazla. reklam alıyolar falan para basıyo bi kısmı. bir balmain tişört bile 1k liradan başlıyo adamlar full marka giyiniyo
  • 2 pantolon 2 tişört 10 çorap ile 2 sene idare ederim genelde ayakkabı en fazla 1 tane olur o da en az 3 yıl gider.
    Geçen ayakkabı patlayınca hafiften mecbur değiştirmek zorunda kaldım ama yeni aldığımı bir türlü beğenemedim alt tabanın boyası çıkıyor giydiğim çorap tamamen kahverengi oluyor eve gelince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pantolon giymiyorum, 2 tane pantolonum var Heryere esofman ile giderim, millet garipsiyo ama ben seviyorum.Uniye de esofmanla giderim. Pantolonla sıkılıyorum belli bi sure sonra.
    Ayrica su aylik kiyafet konusu sacma bence, alirsin ihtiyac oldukca giyersin. Durduk yere her ay " ay bu ayki kiyafet kotami doldurmam lazim" kafalarina giremenin lüzmu yok. Bu kafadaki insanlar genelde " abi bu montu gecen sene giydim yha" diyip saglam mont varken yenisine para gömenler oluyo kış gelince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.