yakışıklı lan bu harbi yakışıklı bak moralim dahada bozuldu ya Neyse biz Şahin K'nın öğrencileriyiz birebirde dize getiririz bunlar gibileri
quote:Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim quote:Orijinalden alıntı: Chimaerane Para var huzur var arkadaş bu tipin parayla alakası ne yahu güzel yerde kestiriyor..mahalle berberi olsa karslı ensesi yapmıştı o traşa çizmişti enseyi.
quote:Orijinalden alıntı: hashus1099 popüler kültürün piyonları olmayın. avatarındaki sen misin hep merak ediyordum Bence sende saçlarını kes çok yakışır
quote:Orijinalden alıntı: HeaVen eviL 3 Sene once saclarimi ilk kez ayni bu sekilde kestirdigimde bana "salak" demislerdi.. bende bi ara 3 numaraya vurdum saçın mı dökülüyo dediler
quote:Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online quote:Orijinalden alıntı: hashus1099 popüler kültürün piyonları olmayın. avatarındaki sen misin hep merak ediyordum Bence sende saçlarını kes çok yakışır yavrum peki senin avatardaki sen misin/>
quote:Orijinalden alıntı: Smee 3'e vurdurma furyası başlayacak insanlarımız arasında, bakın görün. aynen.. şsahsen ben Menekşe ile halilde o saç tipini gidip kestirmiştim..
Kısa saçı her zaman sevmişimdir. Hep kısa kestirdiğimde - Ne o len Askere mi gidiyon espirisi yapılır. Ama bu adam kestirince Moda olur. İşe bak